Mititelu la judecata poporului!
Moderator: grup_moderatori
Re: Mititelu la judecata poporului
Poti sa ai cea mai tare baza de pregatire din Europa, daca nu ai antrenori buni pentru copii si juniori nu scoti nimic. Daca ai cel mai tare computer din universul stiut, dar tu bagi "while" in "while", e degeaba.
Daca e asa de priceput, de ce nu a reusit nimic concret in fotbal? Sau a reusit in presa, ca el asa se recomanda, ziarist. La banii lui, construia 1-2 blocuri, hale, spatii comerciale si traia din chirii...
Sent from my iPad using Tapatalk
Daca e asa de priceput, de ce nu a reusit nimic concret in fotbal? Sau a reusit in presa, ca el asa se recomanda, ziarist. La banii lui, construia 1-2 blocuri, hale, spatii comerciale si traia din chirii...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
- fanatic
Apropos de presa, le-o dadura la mumu boovenilor, in privinta vaccinului si astia de la Digi, cred ca Nicolescu.
se iau mai multi bani din partea cealaltafabius_2014 scrie: ↑30 Sep 2021, 15:30Apropos de presa, le-o dadura la mumu boovenilor, in privinta vaccinului si astia de la Digi, cred ca Nicolescu.

I N I M I T A B I L I
Degeaba ne coim, ce a facut mititelu acolo e mult peste ce avem noi, desi cel putin teroretic avem posibilitati superioare. E un mare minus pt un club mare sa nu aiba o baza proprie, cu academie, sediu cu tot ce trebuie.
-
- fanatic
Mititelu a investit in averea lui si a copiilor lui. Clubul nostru are la baza un parteneriat si cred ca responsabil cu investitiile in baza sportiva este Primaria Craiova. Din cate stiu eu, primaria nu investeste nimic si atunci cand s-au facut investitii acestea au venit tot din partea actionarilor.
-
- fanatic
Nu cred ca ne coim, avem pur si simplu pareri diferite. De exemplu eu sunt 100% de acord cu fabius_2014. Chelu daca se supara isi ia jucariile si pleaca, vinde baza si orasul/suporterii se aleg cu inca o flegma din mers de la domnia sa. Pe cand aici, ce face Rotaru din punctul asta de vedere nu poate fi decat maxim pe 0 pentru oras, dar in practica orasul se alege cu o baza de pregatire pe care cineva o foloseste si in consecinta o intretine si imbunatateste, si o lasa in mod normal in conditii muuult mai bune decat a lasat-o puscariasul cand a fost izgonit de acolo.
Eu nu zic ca strica spiritul critic, dar nici sa ma uit cu admiratie la Mititelu si sa-i bat obrazul lui Rotaru ca nu e ca el nu mi se pare de facut.
Poate nu stiu eu bine, dar din tot ce stiu baza pe care se antreneaza ai nostri este la standarde bune, nu e asa?
Eu nu zic ca strica spiritul critic, dar nici sa ma uit cu admiratie la Mititelu si sa-i bat obrazul lui Rotaru ca nu e ca el nu mi se pare de facut.
Poate nu stiu eu bine, dar din tot ce stiu baza pe care se antreneaza ai nostri este la standarde bune, nu e asa?
Ca sa iti construiesti o baza proprie, banii trebuie sa vina de undeva. La acest moment, economic gandind, nu prea este o investitie. Chiria platita este de bun simt.
Hai Universitatea, Hai Craiova,
Tu, CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI !!!
-
- fanatic
Chiria la baza din luncă e 3000 de euro/lună, o sumă modica. Și din câte știm cu toții condițiile sunt foarte bune. De ce ar fi nevoie de una nouă sau sa o avem pe aia in proprietate? Ani de zile nu s-a discutat despre asta, veni mititelu să puna niște rulouri de gazon pe niste terenuri și gata, ce top germania e el și ce desculți suntem noi. Hai că nu e chiar așa.
Eu chiar sper ca mititelu sa mai faca 5 baze, ceva de sa le pice plombele și ălora de la Bayern, investiție de zeci de milioane. Si intre timp jaful de echipa cu jucători răsuflați din belgia să retrogradeze. Așa sa il ajute dumnezeu!
Eu chiar sper ca mititelu sa mai faca 5 baze, ceva de sa le pice plombele și ălora de la Bayern, investiție de zeci de milioane. Si intre timp jaful de echipa cu jucători răsuflați din belgia să retrogradeze. Așa sa il ajute dumnezeu!
-
- fanatic
@SLH, am vazut pe Pro X, emisiunea Ioanei Cosma, in care a intervenit grobianul drogat de Gogoasa. Printre alte aberatii, scarbosenia a spus ca membrii PN sunt autorii vandalizarii casei lui Cartu din mai 2020. Pentru a fi credibil, scuipatul a spus a ca politia a constatat asta. Chiar daca declaratia pishatului a fost aberanta, Ioana Cosma a ramas un pic pe ganduri si sunt convins ca sunt multi oameni in tara care au semne de intrebare asupra faptasilor vandalizarii. Eu cred ca o scrisoare catre emisiunea Ioanei Cosma in care sa lamuriti situatia nu ar strica, sau poate o interventie a unui lider al PN sau cel mai sigur o interventie a lui Sorin Cartu, ar fi cea mai potrivita.
Adevarul este simplu de aflat printr-o simpla adresa la politie, dar pe care nu o poate face decat Sorin Cartu ca reclamant.
Adevarul este simplu de aflat printr-o simpla adresa la politie, dar pe care nu o poate face decat Sorin Cartu ca reclamant.
Daca e asa, inseamna ca in 30 de ani s-ar plati 1 milion la valoarea de acum, iar Miti a facut investitie de jdemilioane. Ceea ce inseamna ca afacerea e cam buna sa inchiriezi, mai ales ca ramane a orasului si nu o vinde patronul cand are nevoie.Iancu Magheru scrie: ↑01 Oct 2021, 17:01Chiria la baza din luncă e 3000 de euro/lună, o sumă modica. Și din câte știm cu toții condițiile sunt foarte bune. De ce ar fi nevoie de una nouă sau sa o avem pe aia in proprietate? Ani de zile nu s-a discutat despre asta, veni mititelu să puna niște rulouri de gazon pe niste terenuri și gata, ce top germania e el și ce desculți suntem noi. Hai că nu e chiar așa.
Sa dea Dumnezeu sa o tina Miti numai in investitii, cat mai multe si cat mai repede, sa sece odata balta, la propriu, si sa ne scapam de al ghebos!
Treaba aia cu meleoanele bagate in baza cailor e vrajeala pentru sclavii lui. 2 terenuri de antrenament si o casa nu au cum sa coste mai mult 500000 de euro. Ca viseaza el hoteluri si piscine, stim cum e cu el. Viseaza. Iar noi daca platim 3000 de euro chirie pentru o baza care, am inteles, are toate facilitatile e o afacere excelenta decat sa blochezi niste bani frumosi pe care nu ii amortizezi nici in 20 de ani. Asa ca.. 1-0 pt noi.
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Am zis!!
Eu cu coitul ma referam ca prea luam in deradere tot ce face mititelu. Baza aia e chiar decenta pt o echipa mica de liga 1.
Alta anvergura am avea si noi daca am face o baza pentru tot clubul, nu echipa mare undeva, echipa 2 undeva, juniori in nu stiu cate locuri.
Exact cum a zis cineva mai sus asta e un proiect de timp nu de facut intr-un an. Identificat un teren bun pe langa oras si baga cate putin an de an. Scapi de toate chiriile si toata complicatiile care se pot ivii. Si cel mai important e sa-ti faci o academie proprie undeva langa oras s anu mai tii copii prin hoteluri la un telefon distanta de pizza, curve si toate viciile.
Alta anvergura am avea si noi daca am face o baza pentru tot clubul, nu echipa mare undeva, echipa 2 undeva, juniori in nu stiu cate locuri.
Exact cum a zis cineva mai sus asta e un proiect de timp nu de facut intr-un an. Identificat un teren bun pe langa oras si baga cate putin an de an. Scapi de toate chiriile si toata complicatiile care se pot ivii. Si cel mai important e sa-ti faci o academie proprie undeva langa oras s anu mai tii copii prin hoteluri la un telefon distanta de pizza, curve si toate viciile.
-
- fanatic
Daca te gindesti cam cit creste, in mod natural, valoarea terenurilor in timp - eu zica ca e o decizie buna a lui boo. In 10 ani poate vinde terenul catre un cumparator sa faca altceva, sau il tine ca baza sportiva. Cu cit creste valoarea terenurilor in timp probabil ca se acopera lejer cit a cheltuit sa faca baza sportiva. Decizia de business este excelenta pentru ca ca baza e pe terenul lui; dara ar fi cumparat terenul - probabil calculele ar fi altele.
La un club serios ai nevoie de cel putin 6-7 terenuri pentru prima echipa, pentru centrul de copii si junori etc. Ideal un club de fotbal ar trebuie sa fie mai mult decit doua autocare si 30 de jucatori - vorbind strict despre ceea ce detine clubul.
Mare afacere au facut fratii Mihailescu cu baza Extensiv!
Baza din lunca este foarte ok la acest moment. Sa aducem noi bani din cupele europene si sunt convins ca o parte din ei vor merge si in zona asta.
Baza din lunca este foarte ok la acest moment. Sa aducem noi bani din cupele europene si sunt convins ca o parte din ei vor merge si in zona asta.
Hai Universitatea, Hai Craiova,