Mititelu la judecata poporului
Moderator: grup_moderatori
Re: Mititelu la judecata poporului
Pai eu il las fiindca stiu ca FIFA ii recunoaste ca debitori si nu ca altceva...Nu vezi ca s-a oprit din platit ! Cred ca si-a dat muflonul seama ca plateste degeaba pe acolo.
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.
Rapid trebuie să achite 600.000 de euro, dar conducerea e contrariată: ”N-avem nicio legătură cu vechiul club”
...au invatat meserie de la cel mai bun:
”Între noi și Universitatea Craiova nu există practic nici o legătură, ci doar o asemănare de nume”
le:
Au accesat clauza pentru Babirusa ...
Mafiotule, pune mana si plateste ! Ai semnatura electronica la puscarie, foloseste-o ! :) Nu va bateti joc si de argentinian, oricum an mai bun ca 2021-2022 nu mai prinde.
...au invatat meserie de la cel mai bun:
”Între noi și Universitatea Craiova nu există practic nici o legătură, ci doar o asemănare de nume”
le:
Au accesat clauza pentru Babirusa ...

Mafiotule, pune mana si plateste ! Ai semnatura electronica la puscarie, foloseste-o ! :) Nu va bateti joc si de argentinian, oricum an mai bun ca 2021-2022 nu mai prinde.

... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.
-
- suporter
Aici e mâna unui ultrarecidivist cretin (Mititelu) și a unui pămpălău manipulabil (patronul Miercurei Ciuc). Probabil Ajica doar a dat tot felul de garanții și promisiuni că va scăpa de interdicția la transferuri, doar doar l-o deturna pe Bauza cat mai mult posibil, inclusiv dincolo de termenul limita de 1 iulie, însă FĂRĂ să plătească clauza.
Care-i diferenta sintre pampalau si tantalau ?
-
- fanatic
Nu cred ca transferul se poate realiza pana booveanul nu primeste OK-ul de la UEFA.Iancu Magheru scrie: ↑22 Mai 2022, 16:31Aici e mâna unui ultrarecidivist cretin (Mititelu) și a unui pămpălău manipulabil (patronul Miercurei Ciuc). Probabil Ajica doar a dat tot felul de garanții și promisiuni că va scăpa de interdicția la transferuri, doar doar l-o deturna pe Bauza cat mai mult posibil, inclusiv dincolo de termenul limita de 1 iulie, însă FĂRĂ să plătească clauza.
Umbla vorba ca juniorul ar avea variola maimutei. Are careva mai multe informatii ?
-
- suporter
Se pare că a luat-o pe cale anală de la o maimuță reală poreclită gogoașă.
CRAIOVA NESUPUSA
Nu l-am mai vazut pe sticla de ceva timp si "imi faceam griji". El era suspendat pe stadion nu si in media.
Cu alte cuvinte "s-a dat la fund" si la propriu si la figurat.
Cu alte cuvinte "s-a dat la fund" si la propriu si la figurat.

Porumboiu: „Viața lui Adrian Mititelu este la orice oră un subiect de film"...intr-un interviu pentru ziarul familiei.
Cum sa nu ...deja vad distributia: Woody Harrelson in rolul puscariasului, Chris Hemsworth in rolul juniorului.
Pare de Oscar. Oscar clar...fara VAR.
Cum sa nu ...deja vad distributia: Woody Harrelson in rolul puscariasului, Chris Hemsworth in rolul juniorului.

Pare de Oscar. Oscar clar...fara VAR.

-
- fanatic
Vazui si eu postat pe facebook, de un amic, articolul asta din editie. Porumboiu ii este dator booveanului pentru meciul ala blatuit, cand moldovenii s-au dus in cupele europene. De fapt, booveanul a fost sclavul lui Porumboiu si al lui Gigi, s-a vandut cui i-a platit mai mult.
Iar începură fasaielile cu jucători noi la booveni, auzi tu că vrea pușcăriașu să i dea salariu lu Gabi Iancu 12 k pe lună! 

Ăștia încă au interdicție la transferuri și visează ei la playoff
In max un an iar s in genunchi cu datoriile cat casa și pica n b
Ăștia încă au interdicție la transferuri și visează ei la playoff
In max un an iar s in genunchi cu datoriile cat casa și pica n b
"Fotbal Club Universitatea 1948 a limitat cine poate adăuga comentarii la această postare."
Cenzura pe pagina cailor este la ordinea zilei. Daca au blocat ei comentariile in toamna trecuta dupa nu stiu ce infrangere ! Femeile ... le-au interzis pe stadion.
Tipii astia sunt opariti rau de tot ...
Cenzura pe pagina cailor este la ordinea zilei. Daca au blocat ei comentariile in toamna trecuta dupa nu stiu ce infrangere ! Femeile ... le-au interzis pe stadion.
Tipii astia sunt opariti rau de tot ...
Stiinta e mare/ Mititelu iese din parnaie...
Sclavul familiei ...Vlad, a dat de stire pe Prosport ca veneticul din Booveni, capusa orasului Craiova, va iesi din inchisoare in curand. Inalta Curte nu l-a lasat sa faca 2/3 din pedeapsa fiindca intemnitatul are jumatate de stomac si in consecinta trebuia sa faca ...1/2 din pedeapsa.
Sclavul familiei ...Vlad, a dat de stire pe Prosport ca veneticul din Booveni, capusa orasului Craiova, va iesi din inchisoare in curand. Inalta Curte nu l-a lasat sa faca 2/3 din pedeapsa fiindca intemnitatul are jumatate de stomac si in consecinta trebuia sa faca ...1/2 din pedeapsa.

-
- suporter
Deja irelevant câți ani are sau ar fi avut de bulău, relevant e să dea faliment mai repede cu dugheana de echipă.