Mititelu la judecata poporului!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Vreți să închidem acest topic?

Poll ended at 08 Feb 2023, 12:52

Da
11
31%
Nu
24
69%

Total votes: 35

Doomsday
suporter
suporter

Re: Mititelu la judecata poporului!

Mesaj de Doomsday » 23 Oct 2024, 13:19

Ba lasă să nu-i mai vezi. Eu nu cred că mai are puterea și cu cine să mai facă treabă.
Zilele trecute i-a dat un premiu pentru activitatea de fotbalist la fc Calu lui Claudiu Niculescu. Deci, ajunsă să facă din astea.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 24 Oct 2024, 08:37

Ar trebui sa deschidem o partida de topice si pentru FCU, sa discutam fiecare meci in parte si sa dam pronosticuri. Desigur ne punem sufletul in echipa adversa la fiecare meci...
Iar voi juca la pariuri pe ei ...pe ajici ca sa "castig chiar si atunci cand pierd". :)(
Un ajic de pe facebook pe una dintre paginile lor spune:
Costica Tintaru
"Trebuietrebuie sa cîștiga macar un pt,nici ciucani nu merg bine dar au rezultate"...

:)( Asta imi da curaj sa joc pe FC Kalu, un fin cunoscator al fenomenului spune ca ciucanii nu merg bine ...da au rezultate. :)(

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de fanatic16 » 25 Oct 2024, 11:18

Iancu Magheru scrie:
02 Iun 2021, 09:10
Toni, tot ce vreau e sa mai dai un ochi pe topicu ăsta si sa mai dai cu păreri si dupa urmatorul faliment al echipei familiei, sau macar dupa ce veti termina pe locu 15 :D
Între timp, Iancu a avut dreptate, primul pas retrogradarea, care a fost chiar de pe ultimul loc, deși el cu indulgenta zisese 15, iar cu falimentul nu mai durează mult la ce panarame incapabile să joace au în lot.
Mititelu e conștient că și dacă ar promova la loc și ar prinde loc de playoff nu mai poate strânge mai mult de 300 de țărani infecți în tribune, de asta nici nu se va mai chinui sa incherbeleze o echipa cu șanse măcar teoretice la promovare.
In 2021 era alt entuziasm al boovenilor, erau uniți, erau cu foame de fotbal și liga întâi,iar când entuziasmul maxim înseamnă 6-7 mii cu dinamo și 3-4 mii cu noi , e clar de ce media lor constanta inclusiv în vremurile bune era sub o mie, iar acum în b e sub 350.
In mod ironic eu zic că gogoașă a reprezentat 90 la sută din PR ul booveni, el a fost singurul care a putut mobiliza maximul potențialului boovenilor, după ce a fost dat pe ușa afara de mititelu s-a dizolvat și peluza plus 80 la sută din aia o mie și ceva de la t2.
A plecat gogoașă, a scăzut masa de fani fcunica cu 90 la sută.
De văzut ce au maimuțele în plan, la mărin nu mai calca, iar la noi nu au voie.
Singurul care ar putea face o greșeala e Rotaru, iar prezența ultras 2004 cu Maribor mă pune pe gânduri că poate le va da bani curând după ce se da pe 7 noiembrie decizia definitivă că avem palmaresul iar aia o vor folosi ca alibi sa vina la noi fara să râdă celelalte mizerii de ultrasi din țară care i-au lins în [cenzurat] și puneau bannere lacrimogene să revină puz la FC booveni anul trecut.

Iancu Magheru
fanatic
fanatic

Mesaj de Iancu Magheru » 25 Oct 2024, 14:20

fanatic16 scrie:
25 Oct 2024, 11:18
Iancu Magheru scrie:
Toni, tot ce vreau e sa mai dai un ochi pe topicu ăsta si sa mai dai cu păreri si dupa urmatorul faliment al echipei familiei, sau macar dupa ce veti termina pe locu 15 :D
Între timp, Iancu a avut dreptate, primul pas retrogradarea, care a fost chiar de pe ultimul loc, deși el cu indulgenta zisese 15, iar cu falimentul nu mai durează mult la ce panarame incapabile să joace au în lot.
Mititelu e conștient că și dacă ar promova la loc și ar prinde loc de playoff nu mai poate strânge mai mult de 300 de țărani infecți în tribune, de asta nici nu se va mai chinui sa incherbeleze o echipa cu șanse măcar teoretice la promovare.
In 2021 era alt entuziasm al boovenilor, erau uniți, erau cu foame de fotbal și liga întâi,iar când entuziasmul maxim înseamnă 6-7 mii cu dinamo și 3-4 mii cu noi , e clar de ce media lor constanta inclusiv în vremurile bune era sub o mie, iar acum în b e sub 350.
In mod ironic eu zic că gogoașă a reprezentat 90 la sută din PR ul booveni, el a fost singurul care a putut mobiliza maximul potențialului boovenilor, după ce a fost dat pe ușa afara de mititelu s-a dizolvat și peluza plus 80 la sută din aia o mie și ceva de la t2.
Singurul care ar putea face o greșeala e Rotaru, iar prezența ultras 2004 cu Maribor mă pune pe gânduri că poate le va da bani curând după ce se da pe 7 noiembrie decizia definitivă că avem palmaresul iar aia o vor folosi ca alibi sa vina la noi fara să râdă celelalte mizerii de ultrasi din țară care i-au lins în [cenzurat] și puneau bannere lacrimogene să revină puz la FC booveni anul trecut.

Cine ti-a zis că a fost ultras 2004 la meciul cu maribor?

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 25 Oct 2024, 14:43

Iancu Magheru scrie:
25 Oct 2024, 14:20
fanatic16 scrie:
25 Oct 2024, 11:18
Iancu Magheru scrie:

Cine ti-a zis că a fost ultras 2004 la meciul cu maribor?
Am văzut niște poze pe fb la momentul respectiv, și cu câțiva de la Ultras la t2 și cu niste booveni random in echipament boovean amestecați.

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 25 Oct 2024, 22:15

Ai văzut poze cu Ultras sau cu niște spectatori veniți la meci?
Ma amuza ca, în contextul actual în care suntem atât de jos ca susținători de echipa, nu mai zic de suporteri sau de "fanatici", ii numim pe unii maimuțe. Ținând cont de ultima perioadă, ori s-au mutat la noi, ori aveam destule și și-au luat nas.
Revenind la Ultras, dacă era vorba de bani ii vedeai de mult într-o tabără sau în alta. Dar, în Ultras sunt băieți!
Poți sa ii urmărești pe Facebook, sunt mesaje oficiale pe Intangibil! Și eu as veni, ca niciodată!
Forza Știința!
I N I M I T A B I L I

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 26 Oct 2024, 00:18

fanatic16 zise:
Am văzut niște poze pe fb la momentul respectiv, și cu câțiva de la Ultras la t2 și cu niste booveni random in echipament boovean amestecați.

Asa se imbraca ei in zilele noastre cu meciuri europene, ii vezi si prin oras. Ostentativ.
Doar nu crezi ca vin pentru ... oras la meci ! Ei tin cu aialalti.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 26 Oct 2024, 01:41

FreakBoy scrie:
25 Oct 2024, 22:15
Ai văzut poze cu Ultras sau cu niște spectatori veniți la meci?
Ma amuza ca, în contextul actual în care suntem atât de jos ca susținători de echipa, nu mai zic de suporteri sau de "fanatici", ii numim pe unii maimuțe. Ținând cont de ultima perioadă, ori s-au mutat la noi, ori aveam destule și și-au luat nas.
Revenind la Ultras, dacă era vorba de bani ii vedeai de mult într-o tabără sau în alta. Dar, în Ultras sunt băieți!
Poți sa ii urmărești pe Facebook, sunt mesaje oficiale pe Intangibil! Și eu as veni, ca niciodată!
Forza Știința!
Nu pe ultras îi numeam maimuțe, ci pe alde boys și praetoria care au fost la mititelu oficial cu steag de brigadă, ultras măcar au fost neutrii ca poziție oficială.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 26 Oct 2024, 01:41

Freestate scrie:
26 Oct 2024, 00:18
fanatic16 zise:

Asa se imbraca ei in zilele noastre cu meciuri europene, ii vezi si prin oras. Ostentativ.
Doar nu crezi ca vin pentru ... oras la meci ! Ei tin cu aialalti.
Da-le-am foc la cârpe

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 27 Oct 2024, 13:47

Ii batura si ciucanii. FMSP !

Doomsday
suporter
suporter

Mesaj de Doomsday » 02 Noi 2024, 14:08

Încă un circ fotbalistic la brutarul chelios analfabet. L-am pierdut.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Noi 2024, 14:17

Astia au la Slatina etapa viitoare apoi pe 23 ...stau pentru ca sunt numar impar de echipe.
Ultimele 4 etape din regulat sunt infernale pentru ei.
Oare ? ...sa nu prinda nici macar playoff-ul ?!!!
Ar fi epic ca o "echipa de playoff de prima liga" sa nu prinda playoff-ul in liga a 2-a.

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 02 Noi 2024, 16:34

Sunt o gramada de echipe in fata, unele si cu meciuri mai putin. Cu faptul ca mititeii sunt catastrofe si pot ajunge la o noua desfiintare ne mai mangaiem si noi. Dar e OK!!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Noi 2024, 02:39

Freestate scrie:
02 Noi 2024, 14:17
Astia au la Slatina etapa viitoare apoi pe 23 ...stau pentru ca sunt numar impar de echipe.
Ultimele 4 etape din regulat sunt infernale pentru ei.
Oare ? ...sa nu prinda nici macar playoff-ul ?!!!
Ar fi epic ca o "echipa de playoff de prima liga" sa nu prinda playoff-ul in liga a 2-a.
E posibil sa fie sanse la promovare, poate prin baraj, chiar din play out la liga 2 ! Exista destule echipe la liga 2 care nu au drept la promovare (Steaua, Corvinul, Slatina etc.) - si daca sint mai mult de doua echipe fara drept de promovare care ajung in playoff, inseamna ca si echipe din play out se vor lupta pentru promovare, probabil prin baraj.

Doomsday
suporter
suporter

Mesaj de Doomsday » 04 Noi 2024, 08:40

Eu sunt de părere că FMSP, chiar și în liga a 2a sau șî desființați, nu știu voi.

Scrie răspuns