Ziaristi non-grata

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Freestate
fanatic
fanatic

Re: Ziaristi non-grata

Mesaj de Freestate » 01 Dec 2024, 07:52

Unii se considera datori sa-i responsabilizeze pe romani dupa ce acestia au votat la mishto in primul tur... :)(

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 01 Dec 2024, 08:21

Freestate scrie:
01 Dec 2024, 07:52
Unii se considera datori sa-i responsabilizeze pe romani dupa ce acestia au votat la mishto in primul tur... :)(
Nu cred ca a votat cineva la mishto. Fiecare om e liber sa aleaga.

Eu nu mai doresc ca aceasta tara sa fie vasala Rusiei cum s-a intimplat din 1944 pina prin anii 90. Atit. Multi din cei tineri nu stiu de aceasta tragedie nationala.

Ultimii 20 de ani au fost cei mai buni din istoria aceste tari. Nu perfecti, departe de asteptari probabil, dar mult mai buni decit ceea ce a fost in trecut.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Dec 2024, 16:56

Eu cu urechile mele am auzit următorul dialog(pe fundal erau tâmpeniile lui cg la tv) și aud "nu știu cum am pus stampila acolo. Pur și simplu am intrat în cabina de vot știind ca votez pe... și m-am trecut ca am pus stampila pe g...). Mind blowing
Multi au pus stampila aiurea, fără sa știe, doar ca să dea un vot de blam clasei astea. Habar nu au avut.
Dar asta e o discuție care ma poate lăsa fără forum o săptămână.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 04 Dec 2024, 04:17

Tare imi e teama ca trebuie sa invatam/reinvatam limba rusa. Nu de lunea viitoare, dar in urmatorii 5-10-15 ani.

Natiunea romana a facut o cezariana si a cam rupt firul divin cu Europa ( :laughing: )

O tanti de 49 de ani a sunat la Europa FM si a spus ca baiatul ei de 14 ani a influentat-o sa voteze intr-un fel, pentru ca in opinia baiatului de 14 ani, Romania a fost distrusa in ultimii 35 de ani. Asta spune tot, nu ?

Diaspora romana din Europa voteaza cu rusii - dar nici unul dintre baietii astia n-au decis sa se duca la munca la Moscova. Ii baga Putin in uniforme si ii trimitea drept carne de tun in Ucraina. Cum zicea Tudor Arghezi la un moment dat, "pai una vorbim, si alta fumam ?". E o anecdota care zice ca in anii 50, la o sedinta comunista, liderii comunisti infierau imperialialismul american in timp ce fumau tigari Kent. Si Arghezi ar fi replicat : "pai una vorbim, si alta fumam ?".

Ne zisa nenea care trebuie sa iasa presedinte ca "votul e o rugaciune". Dar la cine am ajuns sa ne rugam, la sfintu' Putin cel degraba varsator de singe ?

Asa psihoza nationala n-am vazut de la mineriade, si de la Piata Universitatii - cind se gaseau droguri la taranisti si se imparteau bastoane cu smerenie la barbosii telectuali. Nu ne vindem tara. La straini. O dam gratis la rusi.

Scuze - protestez si eu cum pot. Cum a fost facut psihicul Romaniei praf de un sarlatan in 3 saptamini e premiera mondiala. Se pot scrie citeva teze de doctorat la psihiatrie pe tema asta. Nea Tuca, fan U Craiova, analfabetul cu figura sexy de sobolan nebarbierit, a dat si el un pumn rusesc in coasta tarii la vedere si in culise zilele astea. Bine - el lucreaza de ani buni la prelucrat propaganda rusa pentru urechea nespalata mioritica. Era sa inchei cu Hai Romania ! Dar inchei cu Davai Ruminia !

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 04 Dec 2024, 09:13

Bobby si eu sunt de acord cu tot ce ai scris, dar sunt sigur ca avem colegi care nu sunt de acord.
Greseala pe care au facut-o in mod constant cei care acum sunt optiunea normala, in acceptiunea unora ca noi, a fost si este ca intr-un fel nu tocmai subtil i-au facut pe ceilalti care nu gandesc la fel prosti, si nu au gasit niciun cuvant cu care sa ii convinga ca le vor si lor binele.
Manipularea a prins pe un teren pregatit bine de aroganta, din pacate.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 04 Dec 2024, 09:20

Oare nu ne meritam soarta? Intr-un fel inteleg ca oamenii sunt frustrati,dar sa nu vezi ce abereaza nenicul asta e criminal.

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 04 Dec 2024, 13:50

sper ca e fecesebist sau macar dinamuist :)))))
CRAIOVA NESUPUSA

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 04 Dec 2024, 18:13

E o tragedie nationala. Ma cutremur, sint revoltat si imi sa vomit - toate in acelasi timp, cind vad fotografia de mai jos :

https://www.libertatea.ro/opinii/omulet ... in-5109833

In 1933 nemtii au votat si ei un lider mesianic, primit cu lacrimi si flori de multime. Bine - liderul lor mesianic nu spunea atitea timpenii ca viitorul fuhrer matrioshka mioritic. Stim finalul de la nemti.

Lupta pe care o da Putin in Moldova, Georgia si Ucraina tocmai a fost cistigata in Romania. Incredibil !

Rocain
senior
senior

Mesaj de Rocain » 04 Dec 2024, 22:57

"Pădurarii" nu vor câștiga, e doar o zvâcnire a lor. Societatea i-a aruncat la groapa de gunoi a istoriei pe legionari, din păcate din când în când scot capul la suprafață și ne infectează cu părerile lor extremiste. Se ascund în spatele religiei și exploatează nemulțumirile cetățenilor, beneficiind de o conjunctură socială favorabilă. Oamenii uita că ne-au asasinat istorici, politicieni care au participat activ la Unirea din 1918, sau pur și simplu nu știu pentru că nu are cine sa le spună.
In Germania exista Institute Evreiești care și la 85 ani de la Holocaust pur și simplu nu ii lasă pe nemți sa uite ce s-a întâmplat, pentru ca istoria sa nu se mai repete. Vedem si in cinematografie, la câțiva ani apare o poveste din acele vremuri care prinde la public. Informația ne poate feri de o repetare a istoriei, din păcate nu se găsește pe Tik-Tok.
Fiind născut în 1990, remarcam cu stupoare in fiecare an că manualul de istorie aborda pe larg pe Vlad Țepeș sau pe Mircea cel Bătrân, care au domnit acum >500 ani, dar trecea brusc de la anul 1945 la decembrie 1989, spunandu-ne că a fost o perioadă "întunecată" a Romaniei și nu o vom studia în detaliu. Istoria contemporană este cea care formează individul și îl ajută să înțeleagă societatea în care trăiește. Iar daca nu învata istoria la școală, ajunge la maturitate sa ridice palma spre cer și să viseze căpitani și cruci.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 04 Dec 2024, 23:00

Eu zic atat și pot fi și banat:mooye călin, forța Elena!! Cine votează contra naturii e mooyst și dinamoist!!

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 04 Dec 2024, 23:14

Una buna,cica cu ajutorul lui CG s-a facut recesamantul prostilor din Romania :)))

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 04 Dec 2024, 23:26

muiye CG si toti ziaristii care ne musca de koor de fiecare data cand le aratam bucile.
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 05 Dec 2024, 07:37

Vechi proverb...rusesc: Suntem prosti ca suntem saraci si suntem saraci fiindca suntem prosti.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 05 Dec 2024, 08:17

Rocain scrie:
04 Dec 2024, 22:57
"Pădurarii" nu vor câștiga, e doar o zvâcnire a lor. Societatea i-a aruncat la groapa de gunoi a istoriei pe legionari, din păcate din când în când scot capul la suprafață și ne infectează cu părerile lor extremiste. Se ascund în spatele religiei și exploatează nemulțumirile cetățenilor, beneficiind de o conjunctură socială favorabilă. Oamenii uita că ne-au asasinat istorici, politicieni care au participat activ la Unirea din 1918, sau pur și simplu nu știu pentru că nu are cine sa le spună.
In Germania exista Institute Evreiești care și la 85 ani de la Holocaust pur și simplu nu ii lasă pe nemți sa uite ce s-a întâmplat, pentru ca istoria sa nu se mai repete. Vedem si in cinematografie, la câțiva ani apare o poveste din acele vremuri care prinde la public. Informația ne poate feri de o repetare a istoriei, din păcate nu se găsește pe Tik-Tok.
Fiind născut în 1990, remarcam cu stupoare in fiecare an că manualul de istorie aborda pe larg pe Vlad Țepeș sau pe Mircea cel Bătrân, care au domnit acum >500 ani, dar trecea brusc de la anul 1945 la decembrie 1989, spunandu-ne că a fost o perioadă "întunecată" a Romaniei și nu o vom studia în detaliu. Istoria contemporană este cea care formează individul și îl ajută să înțeleagă societatea în care trăiește. Iar daca nu învata istoria la școală, ajunge la maturitate sa ridice palma spre cer și să viseze căpitani și cruci.
Felicitari pentru mesaj !

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 05 Dec 2024, 08:21

Trendul era acolo deja, nu de doua saptamini :

https://www.dw.com/ro/41-dintre-tineri- ... a-70443030

Scrie răspuns