Ziaristi non-grata
Moderator: grup_moderatori
Re: Ziaristi non-grata
Un articol plin de aberații, la nivelul gaozarilor cu 4 clase care împrăștie rahaturi pe Facebook. Cea mai mare minciuna aia cu liga a 5 sau 6. Echipa lui Mititelu a început din liga județeană a 4 a. Pe noi de ce ne vor în a 6 a?
Merita si Dan Udrea pus la gazeta de perete pentru acest articol scarbos prin linguseala lui la adresa Fcsb care cica ar putea candida la presedentie. Asta asa ca sa fie circul complet, de parca mai era nevoie de o batjocura in plus si pentru presedentie:
https://golazo.ro/fcsb-europa-league-ca ... ighlighted
E doar frustrarea ta,a noastra .Daca aveam noi rezultatele oilor si eram laudati asa ni s-ar fi parut normal.Paul scrie: ↑22 Feb 2025, 03:55Merita si Dan Udrea pus la gazeta de perete pentru acest articol scarbos prin linguseala lui la adresa Fcsb care cica ar putea candida la presedentie. Asta asa ca sa fie circul complet, de parca mai era nevoie de o batjocura in plus si pentru presedentie:
Cand nu bati pe nimeni in europa,taci.
-
- fanatic
Iubirea dintre Gigi si presa este veche si nu este dependenta de rezultatele FCSB in Europa, poate doar ca intensitate. Acum cand oile au rezultate, presa a ajuns la orgasm. Te asigur ca daca Universitatea Craiova ar castiga CL, nu ar avea presa pe care o are Gigi. Presa romaneasca este o sluga umila a banilor. Practic cine da banii are parte de o presa pozitiva. Sunt exceptii jurnalistii cei care au principii si care se incapataneaza sa scrie doar adevarul.Paul scrie: ↑22 Feb 2025, 03:55Merita si Dan Udrea pus la gazeta de perete pentru acest articol scarbos prin linguseala lui la adresa Fcsb care cica ar putea candida la presedentie. Asta asa ca sa fie circul complet, de parca mai era nevoie de o batjocura in plus si pentru presedentie:
Despre candidatura la presedentie a lui Gigi, se poate spune ca omul crede ca daca are cei mai multi bani inseamna ca este si mai destept om din Romania.
Gretos ce face Gigi si scarboasa echipa FCSB.
Cine vrea poate sa-i pupe in cour pe FCSBisti, pentru mine tot niste soparle sunt.
Laudatul e una, metaforele cu presedintele sunt cu totul altceva, si nu, nu mi s-ar parea normal sa zica de Craiova asa, daca am avea rezultate, mi-ar produce jena, nu invidie.robertc scrie: ↑22 Feb 2025, 08:01E doar frustrarea ta,a noastra .Daca aveam noi rezultatele oilor si eram laudati asa ni s-ar fi parut normal.Paul scrie: ↑22 Feb 2025, 03:55Merita si Dan Udrea pus la gazeta de perete pentru acest articol scarbos prin linguseala lui la adresa Fcsb care cica ar putea candida la presedentie. Asta asa ca sa fie circul complet, de parca mai era nevoie de o batjocura in plus si pentru presedentie:
Cand nu bati pe nimeni in europa,taci.
tiganasul ala de drejan tot cu booveanul in sufletul lui negricios a ramas...
nu vrea nea Mihai deloc sa-i dea si lui de-o ciorba, ce urat!
„Cred că a fost un moment psihologic, după ce marchează Perica. Aici aș avea o discuție foarte serioasă cu Homawoo. Mie îmi sună că aici vrei să faci asta intenționat și să pleci de la echipă. Îmi amintesc că spunea Adrian Mititelu că nu are cum să prindă play-off-ul cu jucători care vin și prind mingea cu mâna în careu", a spus Narcis Drejan, la emisiunea Digi Sport Matinal.
ce boratura de asa zis ziarist! Bleah
nu vrea nea Mihai deloc sa-i dea si lui de-o ciorba, ce urat!
„Cred că a fost un moment psihologic, după ce marchează Perica. Aici aș avea o discuție foarte serioasă cu Homawoo. Mie îmi sună că aici vrei să faci asta intenționat și să pleci de la echipă. Îmi amintesc că spunea Adrian Mititelu că nu are cum să prindă play-off-ul cu jucători care vin și prind mingea cu mâna în careu", a spus Narcis Drejan, la emisiunea Digi Sport Matinal.
ce boratura de asa zis ziarist! Bleah
Pentru cei care citesc forumul ar putea crede ca " o ciorbă" e o figura de stil. Ne e deloc așa, efectiv unii băieți presteaza pe o ciorbă, cu visul umed si declarat in șoaptă ca poate nea Adi îi va recompensa vreodată cu un terenuț promis ! Uită ca ei nu sunt dl Ovi și ca n-ar ajunge toată Craiova la câte promisiuni a făcut brutarul.
Narcis Drejan ni se confesa la un fotbal de sala ca in adolescenta deflora fetele cu doua degete...
De atunci i-am pus porecla Twix...
Statea numai in poarta, tot umbla cu genunchiul infasat ...
Am jucat cativa ani cu el pe la terenuri in perioada 2005-2011.

De atunci i-am pus porecla Twix...
Statea numai in poarta, tot umbla cu genunchiul infasat ...
Am jucat cativa ani cu el pe la terenuri in perioada 2005-2011.
Fata de voi, Dreji își asuma niște păreri cu nume și prenume. Nu am vorbit de mult cu el, dar am susținut aceeași echipa, am băut bere împreună, am ținut cu aceeași echipa mult timp... Și ca Dreji sunt mulți suporteri de-ai Științei, care cred ca au făcut alegerea corecta și refuza sa fi greșit.
Dar ei sunt suporteri ai Științei, bagami-as plua în familia mititelu care a reușit sa ne despartă atât de tare. Eu încă sper sa beau o bere înainte de meci, cu Dreji!
Dar ei sunt suporteri ai Științei, bagami-as plua în familia mititelu care a reușit sa ne despartă atât de tare. Eu încă sper sa beau o bere înainte de meci, cu Dreji!
I N I M I T A B I L I
Asa siii ? Cu totii semnam pe undeva cu nume si prenume, unii au gestiuni in raspundere de miliarde, altii lucreaza in vanzari.
Ce mare raspundere sa-ti storci chilotii in farfuria cititorilor !
Tipii astia, jurnalistii care formeaza "a patra putere in stat" nu sunt alesi acolo sa arate lumina celor in intuneric pe baza unor alegeri/voturi populare sau a acreditarii de vreo supra-entitate in Moralitate. Astia sunt acolo fiindca asta le-a placut sa faca si mai mult de toate sa-si impuna punctul de vedere.
Nu au nicio certificare ca persoane echidistante, pline de elocinta si constiinta, de inteligenta. Ei nu sunt certificati de cineva intr-o munca de asa raspundere ...nationala.
Presa, jurnalistii, oamenii din media au invrajbit poporul asta.. Deci ce vorbim !
Niste cvrve.
Ce mare raspundere sa-ti storci chilotii in farfuria cititorilor !
Tipii astia, jurnalistii care formeaza "a patra putere in stat" nu sunt alesi acolo sa arate lumina celor in intuneric pe baza unor alegeri/voturi populare sau a acreditarii de vreo supra-entitate in Moralitate. Astia sunt acolo fiindca asta le-a placut sa faca si mai mult de toate sa-si impuna punctul de vedere.
Nu au nicio certificare ca persoane echidistante, pline de elocinta si constiinta, de inteligenta. Ei nu sunt certificati de cineva intr-o munca de asa raspundere ...nationala.
Presa, jurnalistii, oamenii din media au invrajbit poporul asta.. Deci ce vorbim !
Niste cvrve.
Ce dreacu vi se puse pata pe Narcis? Nu are voie sa își dea cu părerea de alte echipe? Eu îl știu, atât cât am avut ocazia, îl ascult la radio și știu exact ce crede de miti și de echipa lui, cât și despre noi. Dar.. Na. Nu tine cu echipa lui miti
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Bai imi cer scuze ca l-am bagat la gramada cu ceilalti (cvrve) !
In 2013 daca vedeai ce e la gura lui !
Desigur s-a mai dat pe brazda dar...jurnalistii nostri locali fie ca sunt aia de la GD, Cuvantul Libertatii si cei incorporati in presa de la Bucuresti ar fi trebuit sa fie varful de lance incepand cu 2011 ... nu cu 2013. Din 2011 trebuia sa faca lobby pentru infiintarea unei alte entitati pentru a reprezenta traditia.
Atunci ce rost are jurnalismul daca nu arata inaintea altora sensul in care trebuie sa o apuce gloata ?
In 2013 daca vedeai ce e la gura lui !
Desigur s-a mai dat pe brazda dar...jurnalistii nostri locali fie ca sunt aia de la GD, Cuvantul Libertatii si cei incorporati in presa de la Bucuresti ar fi trebuit sa fie varful de lance incepand cu 2011 ... nu cu 2013. Din 2011 trebuia sa faca lobby pentru infiintarea unei alte entitati pentru a reprezenta traditia.
Atunci ce rost are jurnalismul daca nu arata inaintea altora sensul in care trebuie sa o apuce gloata ?
A gândit ca un suporter. Sunt sigur. Și la gura mea a fost. Oricine are dreptul sa își schimbe părerea. În fine. Nu-s eu apărătorul lui, dar ar fi bine sa ne vedem altundeva dușmanii..
Am zis!!
Tu Manex ai fost un ...boovean ? 

Eu în 2013 am fost extrem de debusolat. Nu știam de palmares, legitimitate și alte alea care acum mi se par normale. Am avut o perioada neagra.. În care nici nu mai vroiam sa aud de fotbal...
Am zis!!