Cutremur!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
suporteru
fanatic
fanatic
Mesaje: 1610
Membru din: 15 Dec 2004, 14:53

Cutremur!

Mesaj de suporteru » 20 Aug 2007, 14:23

GAZETA DE SUD
*

Dorel Stoica, Mihai Dina, Robert Săceanu şi Constantin Gărgălie, excluşi din lot
S-a spart gaşca

Jocul prestat de alb-albaştri în acest început de campionat a nemulţumit conducerea clubului, care a trecut la măsuri drastice.

Înfrângerea de la Târgu Jiu, a treia consecutivă suferită de Universitatea Craiova în acest debut de sezon, a tulburat şi mai mult apele la gruparea din Bănie. Fără să se mai ascundă după deget, conducerea clubului oltean a ieşit ieri în faţă şi, în cadrul unei conferinţe de presă, a oferit o explicaţie a situaţiei în care se află în prezent echipa. Finanţatorul Ştiinţei a recunoscut că în rândul jucătorilor s-au format diverse găşti care nu au făcut altceva decât să strice atmosfera din vestiar. „În cele 26 de luni de când sunt la club nu am sancţionat pe nimeni, dar de o lună şi jumătate la echipă s-a dezvoltat o caracatiţă care trebuie stârpită. Nişte indivizi care s-au trezit cu contracte de 60-70 de mii de dolari, de la două-trei mii cât aveau înainte, şi-au luat-o în cap. Am încercat să iert, să le mai dau o şansă, dar nu au înţeles gestul meu şi lucrurile au degenerat. Am decis, spre binele clubului, să nu mai fac compromisuri cu nimeni. Nu mă interesează numele, ci numai ce face pentru echipă. Îmi pare rău că jucători cu care credeam că voi rupe lumea în două au clacat psihic şi nu s-au ridicat la nivelul Universităţii“, a afirmat patronul formaţiei oltene, care a dat imediat şi nume.
Dorel Stoica, Mihai Dina, Robert Săceanu şi Constantin Gărgălie au fost excluşi definitiv din lot, decizia fiind irevocabilă. Până la finalul contractului, cei patru vor rămâne la echipa a doua, urmând să aibă salariul colegilor lor mai mici. „Au încercat să denigreze clubul prin acest spirit de gaşcă pe care l-au format la echipă, au făcut legea, au schimbat antrenorii. Nu stăm la mâna unor astfel de indivizi care atunci când antrenorul le impune o pregătire mai dură comentează şi spun că se lasă de fotbal“, a explicat finanţatorul clubului.
„Le imput lipsa de dăruire şi implicare, nu au arătat că au caracter să îmbrace tricoul Universităţii. Această echipă i-a propulsat pe unii la naţională, iar ei s-au întors îngâmfaţi. Pe Dina, de exemplu, îl aştept de doi ani să confirme. Face două-trei meciuri bune şi gata. I-am făcut lobby la fiecare antrenor pentru a juca, am spus că e un talent, dar nu a înţeles nimic. Acum este îndrăgostit lulea şi nu-i mai stă gândul la fotbal. Să fie sănătos!“, a completat patronul Ştiinţei.

S-a schimbat obiectivul

O dată cu excluderea definitivă din lot a celor patru jucători, finanţatorul Universităţii Craiova a admis şi faptul că obiectivul echipei în actualul sezon va fi altul decât cel stabilit iniţial. „Universitatea nu stă în Stoica, Dina şi ceilalţi. Nu vreau să stăm la mâna unor astfel de indivizi care nu au oferit nici pe sfert din cât au primit. Acum nu mai este vorba de tinereţe, de lipsă de experienţă, ci de valoare. Dacă ai valoare, se vede după zece meciuri în prima ligă, nu după un an. Echipa are resurse să meargă înainte fără ei, chiar şi fără mine. Am stat 17 ani în mediocritate, mai stăm doi-trei. Schimb obiectivul, ne menţinem în prima ligă şi o luăm de la capăt. Nu contează că nu prindem acum Cupa UEFA, o vom face poate la anul. Important este să ai jucători care să lupte pentru acest club“, a precizat patronul grupării din Bănie. Acesta a anunţat că ar mai fi nevoie de doi-trei jucători care să fie lideri de echipă şi de la care ceilalţi să aibă ce învăţa.

Se pregăteşte un înlocuitor pentru Bornescu

În afara deciziei de excludere din lot a lui Stoica, Săceanu, Dina şi Gărgălie, conducerea clubului oltean a anunţat ieri că încă doi componenţi ai echipei au fost penalizaţi. „Mai sunt doi jucători care au primit avertisment şi o amendă de 10.000 de dolari, însă nu le voi anunţa numele, pentru că vor avea probleme cu suporterii“, a precizat finanţatorul echipei, care a recunoscut că „unii jucători s-au bătut la cantonament şi şi-au spart nasul“, acesta fiind, de altfel, şi motivul penalizării.
Cei doi fotbalişti în cauză sunt portarul Mircea Bornescu şi atacantul Michael Baird, între care a izbucnit un conflict după antrenamentul dinaintea meciului cu CFR Cluj, ultimul alegându-se cu nasul spart. Cei doi au fost la un pas să fie şi ei excluşi din lot, dar li s-a mai acordat o şansă. „Baird a fost la limită dacă mai rămâne sau nu“, a spus patronul echipei, care, indirect, l-a înţepat şi pe Bornescu: „În locul celor excluşi i-am luat de la echipa a doua pe Găman, Buşu şi Bărboianu, dar şi pe portarul Mihai Neagoe, care, până la iarnă, sper să devină titular la Universitatea“.

*

„Pandurii“ lui Neagoe au fost sâmbătă „lei“
Universitatea, la pământ

Pandurii 2
Universitatea 0
Stadion „Tudor Vladimirescu“, spectatori: 10.000.
Au marcat: Păcurar (’73), Stromajer (’85).
Pandurii: Guso - Popete (’46, Mîndrean), Ad. Rusu, Chibulcutean, Djapka - Vasilache (’76, Fl. Stîngă), Vancea, Al. Păcurar, I. Iordache - L. Mihai, Al. Piţurcă (’64, Stromajer). Antrenor: Eugen Neagoe.
Universitatea: Bornescu - Dănănae, Ciucă, Mitchell, Rose - Prepeliţă (’78, Wobay), Gărgălie, Velcovici - Fl. Costea, Baird, Dina (’68, Săceanu). Antrenor: Florin Cioroianu.
Cartonaşe galbene: L. Mihai, Ad. Rusu, I. Iordache, Djapka, Fl. Stîngă, Vancea/Dănănae, Baird (2), Fl. Costea.
Cartonaş roşu: Baird (’89).
Au arbitrat: Al. Tudor - C. Nica, V. Marinescu.

În zilele premergătoare meciului de sâmbătă de la Târgu Jiu s-au desfăşurat câteva „reprize“ de încălzire între „pandurii“ lui Condescu şi „leii“ finanţatorului Craiovei, derbiul anunţându-se încins. Gazdele nu i-au întâmpinat pe oaspeţi cu cozi de topoare, cum anticipase preşedintele Universităţii, ci cu un joc elaborat marca Neagoe, chiar din start Pandurii atacând buturile lui Bornescu.
În prima repriză, elevii lui Cioroianu nu au expediat nici un şut pe spaţiul porţii lui Guso, în timp ce Bornescu a trecut prin destule emoţii, L. Mihai, Al. Piţurcă, Păcurar, Ilie Iordache şi iarăşi Piţurcă fiind destul de aproape de a deschide scorul.
După pauză, oaspeţii au jucat cu altă determinare, ritmul meciului a crescut, ambele echipe dorindu-şi victoria. În minutul 54 s-a petrecut o fază controversată: Ilie Iordache, într-un duel cu un apărător craiovean, a căzut în suprafaţa de pedeapsă şi, deşi s-ar fi putut acorda 11 metri pentru Pandurii, arbitrul Al. Tudor a considerat că jucătorul gazdelor ar fi simulat, avertizându-l cu un galben. Peste trei minute, Universitatea a irosit o mare ocazie. Fl. Costea, cel mai bun om al Craiovei, a trimis balonul în bară dintr-o lovitură liberă, apoi, din voleu, a reluat peste transversală. După această oportunitate a Universităţii, jocul a curs aproape în sens unic spre poarta lui Bornescu, goal-keeper-ul Craiovei scoţând în corner un şut puternic al lui Vasilache (’66), dar rămânând spectator la o fază fixă la capătul căreia Pandurii a deschis scorul. Păcurar a executat puternic, aidoma lui Dorel Stoica, o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, iar mingea a fost deviată de zidul Universităţii în plasă, 1-0 (min. 73). Florin Cioroianu a afirmat, după meci, că la 1-0 „ştiam că nu mai putem întoarce rezultatul“(?!) Deşi mai erau 17 minute de joc, Universitatea a părut, într-adevăr, resemnată, iar, logic, gazdele au profitat de această cădere a oaspeţilor. Eugen Neagoe primeşte cadoul de ziua lui (miercuri împlineşte 40 de ani), victoria „pandurilor“ cu 2-0. Cu cinci minute înainte de final, „mercenarii deghizaţi în panduri“ - cum au fost catalogate (?!) gazdele de un ziarist de la un cotidian din Craiova - au înscris tot dintr-o fază fixă: slovenul Stromajer, inspirat introdus de antrenorul Neagoe în teren cu câteva minute înainte, a reluat, cu capul, în vinclu o lovitură liberă executată de tenacele Djapka, 2-0 (’85). Până la sfârşitul coşmarului, au mai fost consemnate doar două evenimente: jucătorul lui Stănilescu, australianul Baird, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene (’89), iar Păcurar, în prelungiri, a trimis în bară. După meci, în urma unei aşa-zise discuţii cu patronul Ştiinţei, Florin Cioroianu a demisionat.

*

Universitatea va avea acelaşi antrenor
Cioroianu, convins să rămână

Cu toate că şi-a prezentat demisia la finalul partidei de la Târgu Jiu, Florin Cioroianu rămâne antrenorul Universităţii Craiova. Deşi ieri la prânz se vorbea despre căutarea unui nou tehnician, situaţia s-a schimbat după-amiază, când a fost confirmată menţinerea în funcţie a lui Cioroianu. „Consiliul Director al FC Universitatea Craiova a hotărât respingerea demisiei înaintate de antrenorul Florin Cioroianu, în urma partidei de la Târgu Jiu, acesta urmând să se ocupe în continuare de pregătirea echipei“, se arată într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al clubului. „Mă bucur enorm că Cioroianu a acceptat să rămână la Universitatea şi sper să reuşească remontarea jucătorilor“, a precizat finanţatorul Ştiinţei, care recunoscuse de la prânz că aceasta este cea mai bună soluţie în situaţia actuală.
„Florin Cioroianu a fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut aici. Şi-a făcut datoria, dar nu a fost ajutat aşa cum ar fi trebuit. A fost cam dur şi i-a supărat pe unii şmecheri din echipă. Acum simte că nu mai are forţa să continue, este cu psihicul la pământ, dar va rămâne în cadrul clubului. Ar fi totuşi cea mai bună soluţie, pentru că îi cunoaşte bine pe jucători“, afirma patronul echipei, care nu a exclus varianta ca Florin Cioroianu să fi fost sabotat de unii jucători.

*

Ştiinţa are alt lider de echipă
Costea, noul căpitan

Excluderea din lot a lui Dorel Stoica a făcut ca banderola de căpitan al echipei să treacă pe braţul lui Florin Costea, jucător despre care oficialii clubului au avut numai cuvinte de laudă. După ce la mijlocul sezonului trecut i-a fost încredinţat tricoul cu numărul zece, vâlceanul a fost pus acum în postura de căpitan şi lider al echipei, lucru care nu-l sperie pe jucătorul de 22 de ani. „Banderola de căpitan înseamnă mult. Sper să reuşesc să-mi motivez colegii şi să ne revenim cât mai repede pentru a ajunge în faţă“, a precizat Costea, care a recunoscut că există o stare de tensiune în vestiarul echipei. Al doilea căpitan al Universităţii a rămas Mădălin Ciucă.

*

Cu taxiul la cantonament

Pe lângă măsurile luate împotriva celor şase jucători, conducerea clubului le-a interzis componenţilor echipei să mai vină cu maşinile personale la contonamentul din Lunca Jiului. „De acum înainte nici o maşină privată nu va mai sta la cantonament. Jucătorii să vină la antrenament doar cu taxiul. Poate aşa vor fi cu gândul numai la pregătire, nu să vorbească doar de maşini şi să joace fotbal când au chef“, a spus finanţatorul Ştiinţei. „S-au văzut cu maşini de lux şi au uitat de unde au plecat“, a completat acesta.

*
EDITIE SPECIALA
*

Decepţie!
de Cosmin STAICU

Universitatea de la Târgu Jiu nu aparţine suporterilor care şi-au pus atâtea speranţe că actualul sezon va fi cel al revenirii în prim-plan

Cronica unei înfrângeri a Universităţii Craiova în faţa surogatului de echipă numit Pandurii practic nu îşi are rostul, decât dacă vrei să faci caterincă. Pentru că este foarte greu de conceput aşa ceva, mai ales după ce acum trei luni ne distram cu oamenii lui Neagoe şi Condescu. Cauzele par a fi cele exprimate de patronul grupării la conferinţa de presă de ieri, însă o expresie elocventă pentru atmosfera de la Universitatea este cea din promo-ul emisiunii dedicate Ştiinţei de Telesport: “În jurul acestei echipe se întâmplă fenomene paranormale.” Mai precis în jurul şi în interiorul ei. Deşi după două înfrângeri, peste 1.000 de craioveni s-au deplasat la Târgu Jiu pentru a fi dezamăgiţi de un 11 care nu-i reprezintă în acest început de campionat. Au stat la peluze, la tribuna a doua, printre gorjeni, care ţineau tot cu Universitatea şi alături de alţii care, pur şi simplu, erau acolo pentru că se întâmpla un eveniment în oraşul lor: venea Ştiinţa Craiova. Ceea ce s-a petrecut la Târgu Jiu puţini credeau că o să mai vadă după metamorfoza din 2005 petrecută la clubul din Bănie. Nu a fost nici accident, nici tratarea de sus a adversarului, nici vina arbitrului, nici condiţiile de joc (terenul sau căldura). A fost, pur şi simplu, o bătaie de joc la adresa atâtor fani alb-albaştri din toată ţara, care au îndurat multe în aproape două decenii de amăgiri şi minciună, iar acum credeau că le-a fost redată speranţa. Derularea partidei în sine nu poate fi redată decât de cineva care se poate desprinde de depresia oferită de un asemenea joc, deci nu de un suporter al Universităţii. Şi dacă ai putea fi obiectiv nu te-ai putea abţine de la ironii şi batjocură la adresa oaspeţilor, cărora le-a fost creată o atmosferă ca acasă pe arena gorjeană. Ceea ce trebuia să însemne meciul prin care ne reintrăm în ritm şi stopăm seria neagră s-a transformat într-o degringoladă generală, anunţată de ieşirea neprevăzută în decor a căpitanului rebel Dorel Stoica şi completată prin deciziile anunţate ieri-dimineaţă. Dacă te mai gândeşti că vineri vine Urziceniul, echipa cu cel mai frumos joc din Liga I, iar apoi mergem în Giuleşti cu o trupă întărită cu Bărboianu, Buşu şi Găman, începi să-ţi blestemi din nou zilele că eşti condamnat să ţii cu Craiova.

*

Curăţenie în lot
de Adrian IOSUB

Stoica, Gărgălie, Dina şi Săceanu au fost trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat

Ieri, la stadionul “Ion Oblemenco”, a avut loc o conferinţă de presă în cadrul căreia preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, a anunţat excluderea din lot a patru jucători: Dorel Stoica, Constantin Gărgălie, Mihai Dina şi Robert Săceanu. “Unii dintre jucătorii cu care credeam că vom distruge lumea au arătat că psihic nu se ridică la nivelul Universităţii. Am tot zis să le mai dăm o şansă, să-i înţelegem, dar văd că nu au înţeles gestul meu şi lucrurile au degenerat. Pentru binele acestui club şi ca el să se însănătoşească, s-a decis să fie excluşi din lot Stoica, Gărgălie, Dina şi Săceanu, care vor merge la echipa a doua pe termen nelimitat, probabil doi - trei ani, până îşi vor termina contractele cu Universitatea. Au încercat să submineze clubul şi să creeze spirit de gaşcă la echipă, au încercat să schimbe antrenori după voinţa lor, ne-au creat grave prejudicii. Le imput lipsa de dăruire şi de implicare pentru Universitatea. Nu mai accept nicio scuză. Se crease o adevărată caracatiţă în lot. Aşa-zişii lideri ai echipei au dezamăgit. S-au trezit cu bani mulţi şi nu ne mai înţelegeam cu ei. Clubul merge înainte şi fără ei. Au murit ei Oblemenco, Deselnicu sau Crişan şi clubul tot a rezistat. Universitatea i-a scos din anonimat, i-a dus şi la echipa naţională şi ei nu au dat aproape nimic înapoi”, a declarat Mititelu. Acesta a mai afirmat că, deşi excluşi din lot, cei patru nu sunt transferabili: “Dacă eram ca majoritatea patronilor, tăceam din gură şi luam un milion pe Stoica, 200.000 pe altcineva, pentru că au o imagine bună. Dar nu vor fi transferaţi, vor rămâne la echipa a doua, pentru că ei trebuie să conştientizeze că au avut icoana Universităţii în mână şi i-au dat drumul.”

Alţi doi, amendaţi

Finanţatorul Universităţii a mai afirmat că alţi doi fotbalişti au fost aproape de a fi excluşi din lot, însă ambii au mai primit o şansă. Totuşi, aceştia au fost amendaţi cu câte 10.000 de dolari. “Mai sunt doi jucători la care m-am gândit foarte mult ce să fac cu ei. Nu le voi da numele, să nu aibă probleme cu suporterii. Ambii au fost amendaţi cu 10.000 de dolari”, a declarat Mititelu.

Promovaţi la formaţia mare

În urma excluderii celor patru, s-a decis şi aducerea unor jucători de la formaţia a doua. “Valerică Găman, Buşu, Bărboianu şi portarul Mihai Neagoe au fost promovaţi la prima echipă. În Neagoe îmi pun speranţa ca până în iarnă să fie titular în poarta Universităţii”, a precizat Adrian Mititelu.

Costea, noul căpitan

Tot în cadrul conferinţei de presă a fost prezentat şi noul căpitan al Universităţii, Florin Costea. “El e noul căpitan. E un caracter deosebit, poate să fie altceva. Trebuie să demonstreze că un căpitan pune suflet în primul rând. Vice-căpitan va rămâne, în continuare, Mădălin Ciucă. Ei doi vor fi liderii echipei”, a spus Adrian Mititelu. Costea a afirmat că se simte onorat şi că îşi doreşte să nu dezamăgească: “Înseamnă foarte mult pentru mine că voi purta banderola. Sper să reuşesc să-mi mobilizez colegii şi să revenim acolo, în faţă. Trebuie să ne gândim foarte serios la următorul meci.”

«Îmi pare rău că am dezamăgit fanii»

Adrian Mititelu a declarat că regretă faptul că suporterii Universităţii au fost deziluzionaţi. “Ne pare rău că ne-am dezamăgit fanii. M-am dezamăgit şi pe mine. Nu ştiu ce să mai fac. Sper ca suporterii să dea dovadă de înţelegere. Suntem cu moralul la pământ. E nevoie de coeziune în aceste momente grele”, a menţionat Mititelu.

«Nu mai ţine cu tinereţea»

Adrian Mititelu a spus că explicarea unui joc mai slab prin tinereţea lotului nu mai este valabilă: “Cine are valoare joacă de la 17 ani. După 10 meciuri în prima divizie trebuie deja să joci foarte bine. Nu mai ţine cu tinereţea sau cu lipsa de experienţă. Dacă stăm să ne uităm, nu mai sunt chiar aşa de tineri mulţi dintre ei.”

Contracte la nivelul primelor clasate

Preşedintele CD al Universităţii a afirmat că mare parte din problemele care au apărut se datorează şi faptului că mulţi dintre jucători au trecut foarte repede de la nivelul de anonimi la cel de fotbalişti cunoscuţi şi, mai ales, bine plătiţi. “S-au văzut prea repede fără grija zilei de mâine. La Universitatea sunt salarii de nivelul primelor trei. Dacă le cer să facă performanţă, trebuia să le asigur şi salarii la nivelul echipelor din Bucureşti, ca să nu mai fie tentaţi de mirajul Bucureştiului”, a spus Mititelu.
Acesta a subliniat că, începând de ieri, niciun jucător nu va mai avea voie să vină la cantonament cu maşina personală: “Toţi vin cu taxiurile. Nu va mai fi nicio maşină proprietate personală la cantonament. În ultima vreme se vorbea mai mult de câţi cai putere are maşina unuia sau de performanţa alteia.
Oamenii nu mai aveau nicio grijă.”

*

Balaci - manager general, Cioroianu - antrenor
Fostul mare jucător al Universităţii va avea putere deplină de decizie

Începând de astăzi, structura organizatorică a Universităţii va fi modificată, aceasta urmând a fi alcătuită după modelul cluburilor engleze.

Una dintre cele mai importante modificări va fi aceea că actualul manager sportiv al grupării alb-albastre, Ilie Balaci, va deţine funcţia de manager general al clubului. Fostul mare jucător al Ştiinţei, din noua sa postură, va avea puteri depline la clubul din Bănie.
Altfel, Consiliul Director al Universităţii a decis ieri să respingă demisia înaintată de Florin Cioroianu după disputa cu Pandurii. “Întrunit astăzi, 19 august 2007, Consiliul Director al FC Universitatea Craiova a hotărât respingerea demisiei înaintate de antrenorul Florin Cioroianu, în urma partidei de la Târgu Jiu, acesta urmând să se ocupe în continuare de pregătirea echipei”, se arată în comunicatul emis ieri de club. Înainte de luarea deciziei, la conferinţa de presă de ieri, finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, afirmase că, în acest moment, cel mai bun antrenor pentru Ştiinţa ar fi tot Florin Cioroianu. “Îi mulţumesc lui Florin Cioroianu. Sincer, vă spun că în mandatul meu a fost cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Şi-a făcut datoria cu brio, dar nu a fost ajutat de unii jucători. El a fost puţin mai dur cu jucătorii, şmecherii s-au supărat, s-au văzut stăpâni peste Universitatea. Tot Cioroianu e cea mai bună soluţie. El a fost surprins de atitudinea jucătorilor. Va rămâne în cadrul clubului”, a declarat finanţatorul Adrian Mititelu.

*

Fanatic
Cutremur
• Jocul prost, de fapt, e forţat spus joc, ci nejocul Universităţii la Tg. Jiu a provocat un seism în tabăra olteană comparabil cu cel din 1977

Victime, antrenorul Florin Cioroianu, căruia îi putem imputa o parte de vină, conducerea administrativă şi, nu în ultimul rând, suporterii, care au susţinut echipa, şi în această deplasare, în număr impresionant de mare. Vinovaţi, de departe, fotbaliştii. Nu este posibil să joci în asemenea hal! Adică să nu joci nimic! Să nu fii în stare să legi două pase ori să aduci mingea măcar în preajma careului advers. Sunt lucruri care dau de gândit. Şi trebuie spuse răspicat. În primul rând, pe aceşti băieţi s-au umflat rău de tot muşchii. Nu se pune problema că nu ar avea valoare, ci că nu le mai ajungi la nas. Exact asta este exprimarea corectă. Te numeşti Mihai Dina şi nu faci mai mult de doi paşi! Eşti cutare sau cutare şi consideri că ai numai drepturi, nu şi servicii de oferit. Până la urmă nu eşti nimeni, ci joci la o echipă pentru care ar trebui să-ţi dai şi viaţa. Poate sună cam periculos, dar acesta este purul adevăr. Şi susţin asta, pentru că, în urmă cu trei - patru ani, aceste vedete de azi ale Ştiinţei evoluau la matineu. Li s-a acordat o şansă, dar ei şi-au bătut joc de ea. Le lipseşte atitudinea şi caracterul multora dintre ei. Îmi aduc aminte că unul dintre cei cu gură multă - Mihai Dina - se vedea salvator, deşi a jucat doar trei - patru meciuri pe sezon la adevărata valoare. El era interesat de bani şi de stors lămâia în nas tuturor, ceva de genul “sunt vedeta echipei şi voi aveţi nevoie de mine, nu eu de voi”, spunea, plin de el, cu ceva vreme în urmă. Prin decizia pe care a luat-o clubul ieri, una de salutat în privinţa acestui talentat jucător, dar plin de figuri, s-a făcut dreptate. În ceea ce-i priveşte pe Dorel Stoica, Gărgălie şi, mai ales, pe Robert Săceanu nu vreau să comentez. Cel puţin în cazul ultimului, ar fi multe de pus în discuţie, printre care şi faptul că nu prea a avut şansa să joace, dar este decizia oficialilor şi nu sunt eu cel în măsură să dau verdicte. În rest, totul mi se pare aproape normal după astfel de rezultate. Cine ar fi crezut că Universitatea va pierde trei meciuri consecutive? Şi împotriva căror adversari! Cred că nimeni. Dar asta este! Şi pentru a fi linişte în vestiar, că de acolo pleacă toate necazurile, trebuie o mână forte, fiindcă, orice s-ar zice, Florin Cioroianu aici a greşit, dându-le prea mare libertate.
P. S.: Ştiu că nu este cazul acum şi voi reveni cu altă ocazie, totuşi trebuie să abordez şi un alt subiect de la meciul cu Pandurii. Prezenţa unui ziarist de la un cotidian central, Daniel Nanu, în tribună şi atitudinea sa. În afară de faptul că era la bustul gol, fiind cu cămaşa agitată în aer, la final a aruncat vorbe grele către Universitatea Craiova şi patronul său. În plus, pe mine personal m-a înjurat ca la uşa cortului. Cred că băiatul fie era sub influenţa alcoolului, fie trăsese dintr-un chiştoc ori făină pe nas, pentru că prea avea ochii bulbucaţi şi emana priviri de ucigaş. Dar, repet, despre el cu altă ocazie.

*



Alb-albastru pentru totdeauna!

Scrie răspuns