Remiza nebuna

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
suporteru
fanatic
fanatic
Mesaje: 1877
Membru din: 15 Dec 2004, 14:53

Remiza nebuna

Mesaj de suporteru » 24 Apr 2008, 08:17

GAZETA DE SUD
*

Remiză nebună

Dinamo - „U“ Craiova 4-4
Stadion: „Dinamo“, spectatori: 3.000.
Au marcat: Dănciulescu ’50, ’58, Bratu ’52, ’67 / Dina ’25, Fl. Costea ’43, ’80, Gângioveanu ’49.
Dinamo: Lobonţ - Blay, L. Goian, Pekaric (’46, Diabate), [*****] - Zicu, Mărgăritescu, Ropotan (’41, C. Munteanu), Ad. Cristea (’46, Torje) - Dănciulescu, Fl. Bratu. Antrenor: Cornel Ţălnar.
„U“ Craiova: Bornescu - Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepeliţă, Dilevski (’73, Bărboianu), Gângioveanu (’57, A. Ionescu) - Wobay, Dina (’54, V. Găman), Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.
Cartonaşe galbene: Mărgăritescu, L. Goian / Dănănae, Rose.
Cartonaş roşu: D. Stoica (’33).
Au arbitrat: M. Martiş - C. Savu, I. Mîrţ.

Deşi a condus cu 3-0, Universitatea Craiova a ratat victoria în „Ştefan cel Mare“, după un meci în care ambele echipe au terminat jocul în inferioritate numerică.

Partida Dinamo - Universitatea Craiova a început la „Classa di T“, restaurantul lui Vasile Turcu, unul dintre acţionarii echipei bucureştene. Adrian Mititelu şi Ilie Balaci s-au întâlnit cu şefii „câinilor“, acolo unde a apărut şi patronul Stelei, Gigi Becali. „Ne-am simţit bine. Nu am vorbit de fotbal. Dinamoviştii sunt la fel de primitori ca şi noi. Am discutat împreună aproape două ore. Gigi Becali a plecat în grabă, abia am avut timp să-i urez «La Mulţi Ani!» de ziua numelui“, a spus Mititelu, pe craiovamaxima.ro. La încălzire, în lipsa suporterilor alb-albaştri, ultraşii dinamovişti au cerut echipei lor, dar şi Craiovei, să joace corect cu Steaua. Singurul care s-a angrenat în discuţie cu suporterii alb-roşii a fost Jerry Gane, care a jucat în „Groapă“ şi care le-a spus dinamoviştilor că vor bate Steaua sâmbătă, cu condiţia să învingă şi ei în meciul direct programat peste două etape.

Stoica, suspendat cu Steaua

În ceea ce priveşte desfăşurarea de forţe din teren, prima repriză a fost dominată de alb-albaştri, care, după un început mai timid, şi-au intrat repede în rol, reuşind să puncteze de două ori în poarta lui Lobonţ. În minutul 25, Wobay l-a găsit excelent pe Fl. Costea, acesta a întors cu călcâiul pentru Dina, care a deschis scorul. A venit apoi eliminarea uşoară a lui D. Stoica, Universitatea fiind nevoită să joace cu un om în minus din minutul 33. Două minute mai târziu, bucureştenii puteau egala la lovitura liberă executată de Zicu, dar Bornescu a salvat in extremis. Pe final de repriză, Florin Costea a punctat pentru 2-0, oltenii intrând la cabine cu un avantaj aparent liniştitor. Mai mult, la reluare, Gângioveanu (’49) a marcat după o minge făcută cadou de Lobonţ şi oltenii jubilau. Un 3-0 nesperat şi se părea că zarurile au fost aruncate.

Şansă ratată

Continuarea a demonstrat însă că fotbalul nu are reguli, iar în opt minute Dinamo a egalat, profitând şi de buimăceala juveţilor în apărare, ieşirea lui Stoica punând mari probleme în centrul defensivei lui Nicolo Napoli. Dănciulescu, de două ori, şi Bratu o dată au punctat pentru „câini“, anulând avantajul craiovenilor. În minutul 67, Bornescu a fost din nou depăşit, Bratu înscriind pentru a doua oară, aducând pe Dinamo în avantaj.
Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 69, când Dileski l-a lovit pe Dănciulescu, dinamovistul fiind diagnosticat cu fractură de piramidă nazală, motiv pentru care a fost transportat la spital. Deoarece Ţălnar făcuse toate schimbările, bucureştenii au fost nevoiţi să joace şi ei cu un om în minus. Finalul meciului a aparţinut alb-albaştrilor, care au egalat prin golgheterul Fl. Costea (’80), după o nouă greşeală a lui Lobonţ. Juveţii puteau da lovitura în minutele de prelungire, când execuţiile lui Fl. Costea, de două ori, şi Prepeliţă i-au lăsat fără suflare pe suporterii dinamovişti, dar Lobonţ a intervenit salvator de fiecare dată, refuzând să le ofere oltenilor plăcerea de a jubila din nou, după 14 ani, în „Ştefan cel Mare“.

Ştiinţa s-a lepădat de suporteri

Suporterii craioveni au ratat începutul meciului din cauza blocajelor din trafic, dar şi pentru că oficialii Universităţii nu i-au recunoscut la începutul partidei. Mai-marii grupării din Bănie au anunţat la sedinţa tehnică dinaintea meciului că nu au suporteri, deşi în Capitală ajunseseră peste 200 de ultraşi alb-albaştri. Aceştia au fost preluaţi de jandarmi, care i-au condus la una dintre case, de unde şi-au cumpărat bilete, pe baza cărţii de identitate. Apoi, cu buletinul şi biletul în mână, fanii Ştiinţei au fost trecuţi pe tabele de jandarmi, abia după aceste formalităţi primind acceptul de a intra pe stadion. Din această cauză, primii suporteri au reuşit să ajungă în tribună abia în minutul 24, cu puţin timp înainte ca Dina să deschidă scorul. Grosul galeriei oltene a intrat pe stadion în minutul 36.

*
EDITIE SPECIALA
*

VINA SE ARUNCĂ DE LA CENTRAL LA TUŞIER

Intrat în direct la emisiunea “Fanatik Show”, arbitrul partidei Dinamo - Universitatea Craiova a declarat că decizia eliminării lui Dorel Stoica i-a aparţinut în totalitate tuşierului, care, din nefericire, este femeie. “Decizia nu mi-a aparţinut, a fost decizia tuşierului de a elimina jucătorul Universităţii, iar la intervenţia lui Lobonţ am considerat că nu a avut intenţia să joace mingea şi de aceea nu am fluierat.”

*

ASFIXIAŢI DE MÂRŢ

Deşi rivalitatea dintre Craiova şi Dinamo nu va lua pauză niciodată, ieri cele două s-au întâlnit şi din postura de ultime obstacole în calea titlului Stelei.
_________________________________________

Un derbi pe jumătate din partea “câinilor”, care s-au adunat aseară doar ceva mai mult de 1.000, dar la fel de aşteptat de olteni, care au venit câteva sute în “Groapă” chiar şi la mijlocul săptămânii.
Napoli a aliniat acelaşi 11 ca la Timişoara, cu singura rocadă Mitchell - Găman, în timp ce Ţălnar a trimis un închizător în plus, Ropotan, pentru a face loc fanteziei lui Zicu. Începutul a fost haotic, terenul alunecos contribuind la câteva secvenţe haioase. Costea a avut câteva situaţii favorabile, dar de care a fost surprins. A fost atent să-l servească mai apoi fabulos cu un călcâi pe Dina, care a deschis scorul în acelaşi mod în care îl închidea la Timişoara. Dinamo are lipici la femei, iar după ce o altă doamnă-bagaboantă a furat pe FC Braşov pe “Victoria” cu Dinamo II, Irina Mârţ l-a scos din joc pentru o oră pe Stoica aseară şi definitiv pentru meciul cu Steaua. Absenţa căpitanului nu a fost resimţită până la pauză, Dilevski coborând pentru un cuplu de “canguri” cu Mitchell. Şocul s-a produs tot la poarta lui Lobonţ, Dina şi Costea colaborând din nou, de această dată pentru reuşita decarului craiovean.
Alb-albaştrii au intrat mai puţini la vestiare, dar în avantaj de două goluri. Nici la ieşire Ştiinţa nu părea să aibă probleme, mai ales că a făcut 3-0 prin Gângioveanu, care a pus la latul în şase metri după ce Lobonţ a scăpat lovitura executată şiret de Wobay.
Când ghinionul de 14 părea să se spargă chiar şi în pofida arbitrajului, Dinamo s-a trezit şi a egalat în mai puţin de un sfert de oră. Dănciulescu a declanşat revenirea dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, Bratu a făcut o cursă în care l-a pierdut pe Dănănae pe drum şi a şutat în colţul lung şi tot Dănciulescu a egalat cu o lovitură de cap fulgerătoare din centrul careului. Între timp, Napoli îl intercalase pe Găman în defensivă, pentru a se obişnui cu ce va fi sâmbătă. Iureşul gazdelor nu s-a oprit şi perechea ofensivă a fost productivă din nou, prin Bratu, care a făcut inutilă ieşirea lui Bornescu. Practic, de la 3-0, Universitatea nu a mai contat în joc, parcă abia atunci eliminarea lui Stoica începând să se vadă. Totuşi, destinul a echilibrat numeric partida cu un sfert de oră înainte de final, Dănciulescu ieşind accidentat după ce Ţălnar epuizase schimbările la pauză.

Ştiinţa a fost superioară la toate capitolele

Universitatea a arătat că şi 10 la 10 este superioară, egalând prin Costea după o lovitură liberă executată de Prepeliţă, la care Lobonţ a demonstrat că nu e pregătit pentru Euro. Craiova putea lua tot ce merita în prelungiri, dar acelaşi Costea a mizat prea mult pe forma slabă a lui Lobonţ. A rămas 2-2 între el şi Dănciulescu, un 4-4 de senzaţie, ce amână cu încă un an succesul Ştiinţei în “Groapă”, dar şi senzaţia că, la egalitate numerică tot meciul, nu-i iertam pe “câini”.
Balaci: «Noi suntem de vină»

Managerul general al Universităţii Craiova s-a declarat şi el nemulţumit de egalul înregistrat: “Am pierdut trei puncte, pentru că am condus cu 3-0. E păcat şi nu mă aşteptam să revină Dinamo. Noi suntem de vină pentru că nu am câştigat, mai ales că în final am avut două ocazii mari. Dacă ar fi mai multe meciuri ca acesta, atunci cred că stadioanele ar fi pline. A fost, probabil, cel mai frumos joc din retur.”

Cornel Dinu: «Craiova e o echipă frumoasă»

Administratorul delegat al lui Dinamo a declarat după încheierea meciului că a fost unul spectaculos şi a remarcat revenirea în joc a “câinilor”, după ce au fost conduşi la trei goluri.
____________________________________

“A fost o partidă spectaculoasă, cu goluri multe, dar le-am primit destul de uşor pe primele trei. Nu suntem la un nivel foarte bun cu moralul, dar am reuşit să revenim, ceea ce este un lucru foarte bun. Cred că meciul acesta a semănat foarte mult cu finala Ligii Campionilor din 2005, dintre Liverpool şi AC Milan, când englezii au întors rezultatul de la 3-0. Universitatea este o echipă frumoasă, tânără şi mă bucură acest lucru, pentru că este în folosul fotbalului românesc”, a declarat Cornel Dinu, care a precizat că nu se pune problema să plece de la Dinamo în momentele mai grele prin care trece echipa.

Dinamo - Universitatea Craiova 4-4

Au marcat: Dănciulescu ’50, ’60, Bratu ’52, ’67 / Dina ’24, Costea ’42, ’80 Gângioveanu ’48
Stadion «Dinamo», spectatori 2.000

Dinamo
Lobonţ - Blay, L. Goian, Pekaric (’46 Diabate), [*****] - A. Cristea (’46 Torje), Mărgăritescu, Ropotan (’40 C. Munteanu), Zicu - Dănciulescu, Bratu
Antrenor: Cornel Ţălnar

Universitatea
Bornescu - Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose - Wobay, Dilevski (’75 Bărboianu), Prepeliţă, Gângioveanu (’58 A. Ionescu) - Costea, Dina (’53 Găman)
Antrenor: Nicolo Napoli

Arbitri: Marius Martiş (Focşani) - Cătălin Savu (Galaţi), Irina Mârţ (Bucureşti). Rezervă: Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea)
Observatori: Adrian Ionescu (Bucureşti), Mircea Salomir (Cluj)

Cartonaşe galbene: Mărgăritescu ’43, L. Goian ’65 / Dănănae ’33, Găman ’81, Rose ’85
Cartonaş roşu: Stoica ’33

*

BECALI A APRINS CRAIOVA

Antrenorul Universităţii, Nicolo Napoli, este dezamăgit de scorul final şi nu îşi explică ce s-a întâmplat cu jucătorii olteni la 3-0, când s-au relaxat şi au primit patru goluri consecutive.
______________________________________

“Nu mă mulţumeşte rezultatul, pentru că am avut 3-0. Echipa a jucat foarte bine în prima repriză, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în acele 20 de minute când am luat patru goluri. A fost o lipsă de concentrare inexplicabilă. Am jucat să batem Dinamo şi aşa vom face şi în meciurile următoare. Consider că am rămas pe nedrept în 10 oameni, pentru că Stoica nu merita nici galben la acea fază”, a declarat Nicolo Napoli.
Tehnicianul a fost completat de căpitanul oltenilor, Dorel Stoica, acesta spunând că nu a înţeles de ce a fost eliminat: “La faza aceea nu a fost fault, nici galben, nu ştiu ce a văzut arbitrul. Rezultatul este injust şi meritam să câştigăm. Cred că, dacă rămâneam în 11, băteam fără probleme.”
Portarul Craiovei, Mircea Bornescu, nu a vorbit despre meciul cu Dinamo, dar a precizat că în partida cu Steaua oltenii vor face totul să câştige: “Cu Steaua vom juca doar pentru noi şi nu ne interesează cine ia campionatul. Ne va interesa doar când se va pune problema să îl luăm noi. Este păcat, totuşi, că sâmbătă ne va lipsi un om de bază, Dorel Stoica, eliminat incorect. După această dispută le-am promis atât suporterilor noştri, cât şi celor dinamovişti că vom bate Steaua.”

Mititelu: «Becali a aranjat eliminarea lui Stoica»

Patronul oltenilor a afirmat că acesta a fost cel mai important meci din Liga I pentru el şi consideră că, după aspectul jocului, Craiova merita victoria. Mititelu a lansat apoi un atac la adresa directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, nemulţumit de maniera de a oficia a lui Marius Martiş: “Din păcate, îi dau dreptate lui Marian Iancu, care a spus ce a spus despre arbitraj. L-am sunat la pauză pe omul care conduce arbitrajul (n. r. - Ionuţ Lupescu). Atenţie! Omul acesta nici măcar nu se uită la meciuri. E incorect! Puteam să şi pierdem, dar să fim arbitraţi corect.” Finanţatorul echipei din Bănie nu l-a uitat nici pe patronul Stelei, Gigi Becali, pe care l-a învinovăţit de eliminarea lui Dorel Stoica din întâlnirea cu Dinamo: “Gigi Becali să nu creadă că, dacă îmi dă oamenii afară, ne vom lăsa în faţa Stelei. A făcut cea mai mare greşeală, a aprins Craiova. Cade ce am spus legat de CFR, că vreau să îmi ceară scuze. Nu mai joc cu echipa a doua.”

*

TRADIŢIA CONTINUĂ

Invitat la emisiunea “Fanatik Show”, patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a declarat: “Meritam să câştigăm, nu am fost lăsaţi să jucăm. Eliminarea lui Dorel Stoica a fost premeditată şi de rea voinţă, astfel încât în meciul cu Steaua să nu poată juca. În acest meci, am avut o stare de la agonie la extaz. A fost un furt pe faţă, care cred că a fost comandat de altcineva, nu de la cei de la Dinamo”. Gigi Becali, participând şi el prin telefon, a avut acelaşi comportament cu care ne-a obişnuit: ironic şi spunând lucruri lipsite de sens. Patronul Stelei a avut din nou un exces de zel, făcând declaraţii visătoare: “O să vin la Craiova şi o să vedeţi că o să vă bat”. Vizavi de declaraţiile lui Gigi Becali, Adrian Mititelu a afirmat: “Nu i-am cerut eu lui Becali să mă laude, în glumă mi s-a propus ca să dau meciul cu Steaua şi să bat cu Dinamo”.

*
PRO SPORT
*

Spitalul de nebuni

Soare orbitor, crănţănit de seminţe, o galerie dinamovistă contestând tot, de la acţionari la jucători. Atmosferă de lâncezeală.

Lucruri notabile la Dinamo în primele 30 de minute: o săritură a lui Goian pe lângă minge, câteva fente mai lente ca melcul ale lui Zicu, câteva neînţelegeri Bratu-Dănciulescu, plus capriciile lui Cristea (un dribling, o pasă bună şi un şut în plopi). Craiova: atenţie, ambiţie, un ricoşeu dumnezeiesc până la Dina şi e 0-1! Dinamo trage de ea, se trezeşte un pic, o pune şi de câteva atacuri. Dorel Stoica pune şi el umărul la resuscitarea lui Dinamo, cu un cot în gura lui Dănciulescu. Pe urmă iar linişte. Şi dintr-o dată, Zicu dă o pasă „genială”, care îi deschide drumul spre fericire lui Costea. 0-2! Craiova jubilează, dar încă n-a văzut nimic!

De la 0-3 la 4-3 în 19 minute

Ţălnar pare că vrea să schimbe toată echipa dacă regulamentul l-ar lăsa, iar, după trei înlocuiri făcute până în minutul 46, „rezultatele” se văd: Lobonţ scapă mingea în faţă şi Gângioveanu e erou. Era 3-0 pentru Craiova în „Ştefan cel Mare“, visul neîndrăznit al lui Mititelu, al anilor întregi de frustrări adunate contra marelui duşman.

Şi de aici, ţineţi-vă bine: 1-3 Dănciulescu, 2-3 Bratu, 3-3 Dănciulescu! Nu, nu e vreo poveste SF, e pur şi simplu ceea ce a realizat Dinamo în doar şapte minute! Ca
remake-ul după filmul „Lovitura Forestei” să fie complet, mai trec încă nouă minute şi Bratu dă lovitura pentru un incredibil 4-3.

Bogdan Lobonţ, iar în zi slabă

Credeaţi că s-a terminat? Ei bine, aşa a crezut toată lumea, mai puţin Lobonţ. Care s-a gândit că n-ar fi rău să schimbe happy-end-ul într-unul mai lacrimogen. El i-a servit un „assist” perfect lui Costea pentru 4-4. Şi au mai fost câteva ocazii de a înclina balanţa până la sfârşit, dar jucătorii şi-au zis probabil că e destul pentru azi şi au încheiat aşa cel mai nebun meci al Ligii I.

*

Marius Martiş: "Irina Mârţ l-a eliminat pe Dorel Stoica!"

Arbitrul întâlnirii Dinamo - Craiova, Marius Martiş, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Telesport, că la faza eliminării lui Stoica, decizia i-a aparţinut asistentei Irina Mârţ.

"Vreau să vă spun că la faza eliminării decizia îi aparţine 100% asistentei Irina Mârţ. Am întrebat-o de trei ori ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut nimic. Îmi pare rău că este vorba de o doamnă, dar puteţi să verificaţi. Eu v-am spus ce s-a întâmplat. Ce părere v-aţi format, e treaba dumneavoastră", a spus Martiş.

El a ţinut şi să-i răspundă patroului craiovean pentru ironiile sale. "Nu mai trataţi aşa toată lumea ca pe nişte femei de servici!"

*

"A fost cel mai frumos meci!"

Cristi Borcea a declarat la Telesport că îi pare rău că Dinamo nu a învins Craiova şi l-a felicitat pe Mititelu pentru echipa construită de el.

"Îl felicit pe domnul Mititelu, că a făcut o echipă tânără şi puternică la Craiova şi sunt convins că nu va vinde pe nimeni, indiferent de sumă! Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului şi îmi pare rău că nu l-am câştigat", a afirmat dinamovistul.

El a mai adăugat că o victorie cu Steaua este obligatorie. "Dacă nu câştigăm nici cu Steaua, ce să mai zicem? O mai mare umilinţă nu ar mai fi pentru noi!", a conchis Borcea.

*

Mititelu: "Craiova a fost executată la comandă!"

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a declarat, la Telesport, că echipa sa merita să câştige cu Dinamo.

"Din păcate tradiţia continuă. Meritam să câştigăm, dar nu ni s-a dat voie să jucăm. Cred că mai aveam puţin şi faceam un infarct! Cred că această eliminare a fost premeditată. Asta înseamnă că în fotbalul românesc se întâmplă lucruri grele de tot! Asta a fost o execuţie la comandă! A fost o furăciune pe faţă!", a atacat Mititelu.

*

Danciu, out cu Steaua!

Centralul Martiş l-a eliminat greşit pe Dorel Stoica în prima parte a meciului de la Craiova şi nu a observat infracţiunea criminală de roşu comisă de Dilevski asupra lui Dănciulescu spre sfârşitul meciului.

Intervenţia lui Stoica asupra lui Dănciulescu din minutul 33 al partidei de ieri, când olteanul a încercat să stopeze acţiunea ofensivă a dinamovistului, lovindu-l cu mâna în faţă undeva la marginea careului Craiovei, a fost explicată de Ion Crăciunescu. „Nu se impunea eliminarea lui Stoica, deoarece intervenţia lui nu a fost atât de dură şi nici nu se afla în postură de ultim apărător“, a afirmat fostul arbitru internaţional. Eliminarea s-a produs la insistența asistentului Irina Mîrţ.

În plus, Crăciunescu a confirmat că o eliminare se impunea la intervenţia criminală, de hochei, a lui Dilevski, din minutul 69, la scorul de 4-3 pentru Dinamo, asupra lui Dănciulescu. În urma acestei faze, dinamovistul a fost schimbat şi a primit îngrijiri medicale, pentru a i se opri sângerarea de la nas, după care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

Sezon terminat pentru Dănciulescu?

La Camera de gardă, lui Dănciulescu i s-a făcut o radiografie, fiind suspect de fractură de piramidă nazală, ceea ce înseamnă că va lipsi de la toate meciurile din acest sezon şi, implicit, de la cel cu Steaua, de peste două etape.

Golgheterul campionatului nu a fost însoţit de niciun oficial dinamovist la spital, întorcându-se singur la stadion, în echipament de joc. Atacantul se ţinea cu o mână de nas, iar în cealaltă avea radiografia.

"Eliminarea lui Dorel Stoica nu mi s-a părut corectă"

Nicolo Napoli, antrenor Universitatea Craiova

"Este greu când jucăm 10 contra 14. Arbitrii ne-au eliminat un om important, pe Dorel Stoica"

Mircea Bornescu, portar Universitatea Craiova

*
GAZETA SPORTURILOR
*

Mititelu: "Becali mi-a propus azi nişte glume"

Mititelu: "Martiş a venit cu tema făcută"
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a acuzat la Fanatik Show maniera de arbitraj a centralului Martis, cel care a condus partida Dinamo-U Craiova 4-4.

"Martis a venit cu tema facuta. Va spun o intimplare din meci: Dilevski merita galben la o faza oarecare si i-a zis Martis ca "acum va iert, dar v-o trag mai tarziu". Nu am crezut ce mi s-a spus, dar dupa aceea am aflat cine este Martis. L-am sunat pe Lupescu la pauza si am aflat tristul fapt ca dinsul nu se uita la meciuri. Toata saptamina m-am rugat de el sa-mi dea un arbitru bun, dar iata... Va spun sincer ca acum va trebui sa jucam amicale in 10 oameni, ca altfel nu se mai poate, trebuie sa ne obisnuim asa".

Mititelu: "Cei de la CFR îşi vor cere scuze zilele astea"
Adrian Mititelu a precizat ca oficialii CFR-ului au anuntat ca isi vor cere scuze in aceste zile pentru partida aranjata cu Dinamo din 1973, in urma careia craiovenii au pierdut titlul de campioana.

"Am primit asigurari din partea unui om de fotbal ca oamenii de la Cluj isi vor cere scuze pentru ceea ce am pretins. Acum, voi putea dovedi cit de prieten sint cu Becali", a incheiat amenintator Mititelu.

Mititelu: "Becali mi-a propus azi nişte glume"
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu si cel al Stelei, Gigi Becali, au purtat un dialog spumos la emisiunea Fanatik Show, prefatind partida directa dintre echipele celor doi, care va avea loc in acest weekend.

Becali: - Nu mai vorbi tu Mititelu ca ai fi cistigat cu Steaua daca il aveai pe Stoica neeliminat in meciul cu Dinamo, ca lumea crede apoi ca noi facem grozavii cu arbitrajele.

Mititelu: - Asta a fost eliminare la comanda, Gigi! Oricum, nu ne bateti la Craiova.

Becali: - Va batem, si cu asta basta, o sa vezi tu Mititelule! Chiar vreau sa pui cea mai buna echipa in teren. Chiar asa inventezi, ca sa creada lumea ca Becali e mafiotul arbitrajelor. Eu nu am dat mîna cu un arbitru în viaţa mea. Poti sa pui tu arbitrul pe care il vrei la meciul cu Steaua. Pai iti dai seama ce o sa creada lumea, ca Becali are atata acces la arbitraje, incit aranjeaza si meciurile altora, nu doar ale Stelei

Mititelu către moderator: - A aranjat un meci al nostru cu Dinamo ca sa cada beleaua pe "cîini". Oricum, vom bate Steaua. I-am zis la masa, astazi, ca daca ma bate corect, atunci merita sa ia campionatul.

Becali: -Daca ne bate, atunci picam pe locul 2, care e problema?

Mititelu: - Vreau sa spun ca astazi mi s-au propus si niste glume, care nu sint normale?

Becali: - Ce glume?! Aaaaa! Te-am intrebat eu daca ai vrea sa castigi meciul cu Dinamo, dar sa-l pierzi pe cel cu Steaua? Am glumit, am spus-o cu intentie ca sa o lase mai moale jucatorii tai.

Mititelu: - O sa vezi ce moale o vor lasa. Oricum eu sunt stană de piatră la chestii din astea. Nu cred ca au curaj sa-mi propuna ceva concret.

Becali: - Mie imi pare rau de ce a inteles Mititelu, pentru ca a fost o gluma, la masa, l-am luat de gat si l-am intrebat daca nu vrea sa cistige meciul cu Dinamo si sa-l piarda pe cel cu noi. Atit! O sa te bat pe teren Adriane! Hai, la revedere!

Borcea: "Nu există umilinţă mai mare decît Steaua campioană la noi"
Cristi Borcea a intervenit la Fanatik Show si s-a declarat incintat de calitatea jocului cu Universitatea Craiova, dar a si amenintat toata suflarea dinamovista cu izolarea in cazul unui esec in fata Stelei.

"Il felicit pe Mititelu pentru echipa creata, care va avea un cuvint greu de spus in fotbalul romanesc, dar arbitrajul a executat pe Dinamo. Dar l-am avut pe Danciulescu cu fractura de piramida nazala, scos la 4-3 pentru noi, apoi un al doilea galben care nu s-a acordat la un fault asupra lui Torje. Asta este, a fost un meci frumos, care mi-a amintit de cel cu Foresta.


Sper sa cistigam cu Steaua, vreau asta, nu avem alta optiune. Daca nu cistigam cu Steaua, nu mai iesim din casa un an de zile. O rusine mai mare decit sa iasa Steaua campioana in Stefan cel Mare nu exista. Noi vom bate si Rapid si Steaua, pentru ca adrenalina mai mare ca meciurile acestea nu exista pentru un dinamovist", a spus Borcea la Telesport.

Porumboiu: "Le mulţumesc fotbaliştilor care s-au dăruit"

Adrian Porumboiu a fost mulţumit de echipa sa la finalul partidei pierdute la Cluj cu CFR (1-0):
"Nimeni nu e mulţumit cînd echipa lui pierde, dar le mulţumesc celor cîţiva jucători care s-au dăruit admirabil. Unii au avut evoluţii mai puţin reuşite, dar mă bucur pentru cei care au evoluat foarte bine. Dupa meciul acesta, nu mai este cazul pentru alte comentarii legate de evoluţia fotbaliştilor mei", a declarat Porumboiu la Fanatik Show, pe Telesport.

Săndoi: "FC Vaslui joacă numai pentru ea"
Emil Săndoi, antrenorul celor de la Fc Vaslui, a comentat meciul pierdut cu 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj:

"Pe mine mă interesează doar Fc Vaslui, nu lupta pentru campionat. Nu am fost motivaţi de nimeni. Fc Vaslui are un finanţator în persoana lui Adrian Porumboiu. Fc Vaslui a jucat numai şi numai pentru Fc Vaslui, nu pentru altcineva", a spus Săndoi la microfonul televiziunii sportro.

Becali: "Steaua nu mai are cum să piardă titlu"
Gigi Becali a comentat situaţia de la vîrful clasamentului Ligii 1:

"Steaua nu mare are cum să piardă titlu. Nu mai puneţi la socoteală meciul cu Buzăul pe care îl jucăm acasă, Steaua mai are două meciuri de disputat. Oricum, eu cred că CFR nu va cîştiga la Mioveni", a spus finanţatorul Stelei într-o intervenţie telefonică la televiziunea sportro.

*
Alb-albastru pentru totdeauna!

Scrie răspuns