Elefantul Dragomir are leac împotriva turbării

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
DoRyN

Elefantul Dragomir are leac împotriva turbării

Mesaj de DoRyN » 25 Iun 2008, 11:56

Gazeta de Sud - Ion Jianu

Imagine

- Aţi declanşat un fel de jihad în fotbalul românesc, oarecum previzibil încă dinainte de startul turneului final al Euro 2008. Nu vă este teamă că „lupii tineri“ din FRF vă vor doborî?
- Nu. Ei sunt prea turbaţi ca să poată să doboare un elefant sănătos!
- Cum credeţi totuşi că se va sfârşi această telenovelă?
- Întotdeauna am spus adevărul şi numai adevărul, nu m-am ferit deloc să-l spun. Cum se va sfârşi? Păi, am zis-o: nu poţi dobori un elefant.
- Altă discuţie în fotbalul românesc este în jurul lui Victor Piţurcă, unele voci susţinând înlocuirea selecţionerului, care a calificat naţionala României după opt ani de absenţă la un turneu final european, dar n-a reuşit o calificare în sferturi dintr-o grupă a morţii.
- Să ne înţelegem, Victor Piţurcă nu e vinovat. Obligatoriu, trebuie mers pe mâna lui Piţi şi în continuare. De fapt, trebuie ca FRF să respecte contractul semnat cu Piţurcă.
- Cu alte cuvinte, nu agreaţi afirmaţiile unora potrivit cărora selecţioner al României ar trebui să fie numit cineva din străinătate?
- Deocamdată, nu. Cel puţin asta-i opinia mea, o şi argumentez.

Mititelu pune mult suflet, dar şi bani

- Finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a prefaţat sezonul fotbalistic cu o declaraţie că Universitatea Craiova va avea în viitorul apropiat, adică în cel mult doi ani, rolul pe care Zenit Sankt Petersburg l-a avut în ascensiunea selecţionatei Rusiei. Credeţi că, de unul singur şi cu un buget modest, Mititelu ar putea reuşi acest lucru în doar doi ani?
- Eu nu ştiu de ce parte a baricadei vă situaţi voi, dar eu vă spun că Adrian Mititelu trebuie felicitat pentru ceea ce face la Craiova. Eu m-am mai certat cu Mititelu, dar repet ce v-am spus şi cu alte prilejuri şi sper să consemnaţi şi acum...
- Adică?
- Universitatea Craiova are nevoie obligatoriu de un Mititelu. E singurul care, pe lângă mult suflet, pune la bătaie şi banii lui.
- Repet, nu poate de unul singur şi cu un buget modest să ajungă o forţă europenă precum Zenit 2008, câştigătoarea Cupei UEFA!
- Craiova are resurse nelimitate...

Scrie răspuns