Mititelu la judecata poporului
Moderator: grup_moderatori
- hanky panky
- fanatic
Re: Mititelu la judecata poporului
Despre Mititelu: “E cel mai mare escorc pe care l-am cunoscut! Îmi spunea nevasta mea că omul are dreptate, numai cînd îl asculta, cînd eu ştiu ce se întîmplase! Ajunsesem şi eu să cred la un moment dat că poate nu i-am dat banii. De unde? Că eu acum îi dădeam şi a doua zi mă ataca! A venit o dată la mine în birou în genunchi! A zis să-l ajut, că dă tunul vieţii lui! Că ia 70 de milioane într-o săptămînă. Rugîndu-mă să-i dau 200.000 de euro ca să ia licenţa. L-am pus pe Popescu să ia împrumut de la bancă, i-am dat, după ce s-a jurat că într-o săptămînă mi-i înapoiază. După o lună m-am dus la el, să-i cer eu banii că n-aveam de salarii. La care el îmi spune că nu m-a votat degeaba, că doar nu am dat de la mine. Mi s-au înmuiat picioarele cînd am văzut că vorbeşte serios. M-a mai pîrlit apoi de două milioane de euro! A venit cu un certificat de licenţiere fals din partea FRF. Noi n-am ştiut, i-am dat banii, după care a venit garda financiară peste noi. Banii i-a luat el şi nevastă-sa"
Mitica la fanatic mititelu
Mitica la fanatic mititelu
Lua-te-ar kyron cu el in pesti
luati cu paine, 10 minute de povesti cu Mitica despre Ajica :)
C O P A C U L

-
- suporter
Ma crezi sau nu l-am vazut de doua ori... Deci sunt incredibile marturisirile astea!
Aka giallorosso!
ce vezi incredibil ? ca mititelu este infractor? Nu este nimic incredibil. Incredibil este ca acest om este inca in libertate. Pentru binele tuturor trebuie sa ajunga la puscarie mai repede.
Suporterii independeti si cu minte cunosteau aceste lucruri. Au simtit din primul moment ca totul a fost o magarie. Din pacate sunt multi care inca nu cunosc adevaru. Si il mai venereaza pe acest infractor.
Suporterii independeti si cu minte cunosteau aceste lucruri. Au simtit din primul moment ca totul a fost o magarie. Din pacate sunt multi care inca nu cunosc adevaru. Si il mai venereaza pe acest infractor.
-
- suporter
Ba eu cred ca cunosc adevarul, doar ca nu ii intereseaza pentru ca marea majoritate a celor infocati care sustin sus si tare ca iubesc Craiova, nu o iubesc, si-ar vinde sufletul.
Noi iubim Stiinta, nu ei!
Noi iubim Stiinta, nu ei!
Aka giallorosso!
Haideți să nu credem chiar totul. Și nea Mitică, de dragul circului, mănâncă ceva rahat...
la capitolul "tepe" putini oameni pot sa ii ia fata sarantocului din booveni deci mi se pare extrem de plauzibil ce povesteste militica.blue ray scrie:Haideți să nu credem chiar totul. Și nea Mitică, de dragul circului, mănâncă ceva rahat...
interesant e cum s-a rupt lantul de iubire intre boovean si aliatii sai si nu e vorba doar de umflat. nici conu' ioanitoiu (plus trupa lui de circari) nu mai grohaie nimic in ultima vreme, se rezuma in a ataca CS Universitatea prin eternul si deja plictisitorul apelativ boovean "craiolguta". dar cam atat. ntz, ntz, a ramas ajica singurel

Nu mă-nțelegeți greșit, n-am zis că minte, mă gândeam că înflorește nițel.
O inflori el un pic dar daca ne gandim un pic e pe stilul lui mititelu...are dreptate dragomir:ajica are o putere de convingere extraordinara. Ganditi va ca a reusit sa il minta pana si pe piti si sa l aduca la craiova,in asteptarea banilor de la Fondul Proprietatea
sunt mai mult decat perfect, sunt OLTEAN
marean de bucuresti zis si elefentul tocmai s-a lipit la 12 anisori de parnaica. acum nu ca-i doresc raul (lol) dar dupa gigica si marean n-ar fi logic sa urmeze ajica? nu de alta dar tot se intelegeau ei trei de minune. e pacat sa ramana ajica singurel pe aici in libertate 

cum ar arata o celula din aia de 2 pe 2 cu jabba si ajica colocatari? Ar fi epic
important ar fi sa fie legati cei care au permis ca oameni ca astia sa apara in peisaj. Boo, fara ajutorul unor judecatori era un nimeni. cand s-or lua la rand dosarele retrocedarilor si cumpararilor de "drepturi succesorale", multi bogatani si politicieni actuali vor invata gradinaritul, tamplaria, alfabetul.
"sacul de c...t" trebuie sa dea si 150 bulioane indarat. asta e cu adevarat justitie.
"sacul de c...t" trebuie sa dea si 150 bulioane indarat. asta e cu adevarat justitie.
S-a rupt Brazda.
Daca avea si el o latrina tv, sa fi vazut ce-i mai injurau pe judecatori, ca justitia actioneaza la comanda! Avantaj Felix!
Sent from my GT-S5369 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5369 using Tapatalk 2
Allez les bleus!
"Întâi te vor înjura. Pe urmă vor râde de tine. Apoi, te vor declara nebun. După aceea vor încerca să te compromită. Într-un târziu, vor face tot posibilul să te lichideze. Dacă scapi cu viaţă din toate acestea, vei fi un om mare." - Mahatma Gandhi
"Întâi te vor înjura. Pe urmă vor râde de tine. Apoi, te vor declara nebun. După aceea vor încerca să te compromită. Într-un târziu, vor face tot posibilul să te lichideze. Dacă scapi cu viaţă din toate acestea, vei fi un om mare." - Mahatma Gandhi