De acord, FMSP in orice situatie imaginabila.
Mititelu la judecata poporului!
Moderator: grup_moderatori
Re: Mititelu la judecata poporului!
Le-a dat arbitrul pomana la FC Unica in meciul de la Slatina ca sa-i induplece ...ca pot sa puna pe butuci fotbalul romanesc. Daca vor. Totul se afla la deshtu' mic al ajicului...
Re: Mititelu la judecata poporului
Aici sunt. Nu prea am pareri, ca de mai mult timp nu ma mai intereseaza. Inca aștept eu sa se desfiinteze si el tine cu dintii de mizeria pe care a facut-o. Nu inteleg cum de voi aveți inca rabdare sa urmariti toți pasii mititelului, sa va uitati la meciurile lor si inca sa scrieti pagini si pagini despre el. Stergeti-l din istorie si move on baieti.Iancu Magheru scrie: ↑02 Iun 2021, 09:10Toni, tot ce vreau e sa mai dai un ochi pe topicu ăsta si sa mai dai cu păreri si dupa urmatorul faliment al echipei familiei, sau macar dupa ce veti termina pe locu 15 :D
Sunt baieti din Ultras ce au venit de mai multe ori la meciuri, dar ei mereu au tinut-o toti ca sunt cu FCU. Acum nu stiu nici ei cum sa faca probabil sa se intoarca oficial. Ma gandesc ca li s-a cam luat de ultrasie si nu mai au nici entuziasmul ala pe care l-au pierdut multi din oraș.
Am mai fost si eu la cateva meciuri, ba chiar doar la cele importante. Momentan dezamăgit. Echipa moarta, nu inteleg cum rezista baietii astia in primele echipe cu lotul ala. Publicul slab in continuare. Cum ziceam, a murit entuziasmul de pe vremuri. Vine lumea ca la teatru, n-are habar nici sa cante imnul. Peluza aia nord era ea slaba, dar acum ca nu mai au sdversar in oras a murit de tot. Foarte slabi. Cand vin cei de la dinamo, steaua, rapid ii pun mereu in [cenzurat] pe propriul stadion.
Eu incerc sa imi pierd cat mai putin timp cu fotbalul din tara. O sa mai vin la meciuri, poate cu CFR daca mai gasesc invitatii, si poate ma faceți sa-mi mai schimb parerea.
La scaderea interesului, ca sa nu zic pasiunii pentru fotbal in general, si pentru echipele locale in particular, contribuie dupa parerea mea si discutiile astea interminabile despre identitatea legitima, cum e cazul cu vesnicul Mititelu care se incapataneaza sa nu dispara.
Simpla lui prezenta si vaicareala de victima permanenta face rau fotbalului.
Realizarea lui cea mai mare este ca a divizat orasul, si nu prin a atrage adevarati suporteri la secta lui, ci prin a ii face pe cei care nu au prins perioada de dinainte de venirea lui la Craiova sa nu fie interesati de fotbalul din Romanis si punct.
Au la TV toate ligile puternice, daca e sa le placa fotbalul se uita acolo.
Eu unul nu simt nicio nevoie sa ma uit la alte meciuri, daca nu joaca Craiova, adica ma pot uita, pot sprecia, dar nu am nicio emotie.
Mi se pare de neinteles cum poti fi fan declarat al unor echipe din alte campionate, dar nu zic ca e cevs rau, doar ca eu nu inteleg si nu as putea asta.
In fine, ce vreau eu sa spun este ca din punctul meu de vedere asta e o mare realizare a lui Mititelu - a reusit sa omoare pasiunea pentru fotbal la generatiile noi din Craiova.
Nu e nici situatia actuala de la Craiova de natura sa electrizeze publicul, dar stiti ce, cine tine cu ei tine oricum, nu doar pentru rezultate. Eu sunt unul dintre ei.
Simpla lui prezenta si vaicareala de victima permanenta face rau fotbalului.
Realizarea lui cea mai mare este ca a divizat orasul, si nu prin a atrage adevarati suporteri la secta lui, ci prin a ii face pe cei care nu au prins perioada de dinainte de venirea lui la Craiova sa nu fie interesati de fotbalul din Romanis si punct.
Au la TV toate ligile puternice, daca e sa le placa fotbalul se uita acolo.
Eu unul nu simt nicio nevoie sa ma uit la alte meciuri, daca nu joaca Craiova, adica ma pot uita, pot sprecia, dar nu am nicio emotie.
Mi se pare de neinteles cum poti fi fan declarat al unor echipe din alte campionate, dar nu zic ca e cevs rau, doar ca eu nu inteleg si nu as putea asta.
In fine, ce vreau eu sa spun este ca din punctul meu de vedere asta e o mare realizare a lui Mititelu - a reusit sa omoare pasiunea pentru fotbal la generatiile noi din Craiova.
Nu e nici situatia actuala de la Craiova de natura sa electrizeze publicul, dar stiti ce, cine tine cu ei tine oricum, nu doar pentru rezultate. Eu sunt unul dintre ei.
Tineretul arata dezinteresat peste tot in Romania nu numai la noi.
Nu stiu ce tot o dati cu Peluza Nord ca nu arata cum trebuie ! Veniti acolo cu vocea voastra de Joe Cock-eri,
baritoni, tenori si mezzosoprane si schimbati lucrurile !
Ati imbatranit, va simtiti falsi ?
Nu va mai arde de rockereala ?
Este doar o limita pe care poti s-o treci prin autosugestie. Daca iubesti o treci.
Nu stiu ce tot o dati cu Peluza Nord ca nu arata cum trebuie ! Veniti acolo cu vocea voastra de Joe Cock-eri,

Ati imbatranit, va simtiti falsi ?

Nu va mai arde de rockereala ?
Este doar o limita pe care poti s-o treci prin autosugestie. Daca iubesti o treci.
-
- fanatic
Nu avem spectatori din cauza jocului prestat și nu neapărat din cauza rezultatelor...asta e realitatea în România. Mă uit la Ucluj care și-a dublat numărul de spectatori datorită locului din clasament plus un joc frumos și apoi mă uit la noi. În momentul în care se va schimba ceva in jocul nostru vor apărea și spectatorii. Nu e altă ipoteză, timpul va arăta lucrul ăsta...sunt convins.
Forța Știința!!
Re: Mititelu la judecata poporului
Da, atmosfera la ultimile meciuri (exceptând fcsb și Botoșani) a fost dezolantă, dar având în vedere numărul infim de victorii, decât 3 în 3 luni, situație care nu cred că a existat nici când eram nou promovați în 2014, e normal ca lumea sa taxeze prestația slabă a echipei, însă nici numele adversarilor nu a fost unul generator de interes din vară încoace, în afara de Rapid și fcsb am jucat f puține meciuri acasă, și alea cu rapciugile Slobozia, Botoșani, Sibiu, mă rog, Botoșani a bătut fcsb,dar tot o echipa mediocră este.Tony7 scrie: ↑21 Noi 2024, 01:55Aici sunt. Nu prea am pareri, ca de mai mult timp nu ma mai intereseaza. Inca aștept eu sa se desfiinteze si el tine cu dintii de mizeria pe care a facut-o. Nu inteleg cum de voi aveți inca rabdare sa urmariti toți pasii mititelului, sa va uitati la meciurile lor si inca sa scrieti pagini si pagini despre el. Stergeti-l din istorie si move on baieti.Iancu Magheru scrie: ↑02 Iun 2021, 09:10Toni, tot ce vreau e sa mai dai un ochi pe topicu ăsta si sa mai dai cu păreri si dupa urmatorul faliment al echipei familiei, sau macar dupa ce veti termina pe locu 15 :D
Sunt baieti din Ultras ce au venit de mai multe ori la meciuri, dar ei mereu au tinut-o toti ca sunt cu FCU. Acum nu stiu nici ei cum sa faca probabil sa se intoarca oficial. Ma gandesc ca li s-a cam luat de ultrasie si nu mai au nici entuziasmul ala pe care l-au pierdut multi din oraș.
Am mai fost si eu la cateva meciuri, ba chiar doar la cele importante. Momentan dezamăgit. Echipa moarta, nu inteleg cum rezista baietii astia in primele echipe cu lotul ala. Publicul slab in continuare. Cum ziceam, a murit entuziasmul de pe vremuri. Vine lumea ca la teatru, n-are habar nici sa cante imnul. Peluza aia nord era ea slaba, dar acum ca nu mai au sdversar in oras a murit de tot. Foarte slabi. Cand vin cei de la dinamo, steaua, rapid ii pun mereu in [cenzurat] pe propriul stadion.
Eu incerc sa imi pierd cat mai putin timp cu fotbalul din tara. O sa mai vin la meciuri, poate cu CFR daca mai gasesc invitatii, si poate ma faceți sa-mi mai schimb parerea.
Unde vreau eu sa ajung e faptul că noi și în cea mai slabă perioada ca joc și puncte tot am strâns mult mai mulți suporteri decât fcunica în meciurile din sezonul în care se bătea la locul 6, și chiar juca un fotbal cat de cat atractiv.
Faptul că nici după ce fcunica ne-a bătut 2-0 și a jucat o perioada mai bine decât noi în 2022-23, nu a reușit să crească numărul suporterilor la meciuri îmi arată că oricât am coborî noi nivelul , mititelu tot e prea mic.
Prin haosul generat de Rădoi in 2022, noi le-am înmânat boovenilor posibilitatea sa fie ei echipa la care se da ora exacta în oraș o scurta perioadă și ei nu au adus niciun suporter în plus, practic 70-80 la sută din cei care veneau la meciurile cu noi, erau doar la meciurile cu noi, în rest bătea vântul, ca să nu mai zic că e rușinos ca în 3 ani de liga 1 din n meciuri jucate acasă cu FCSB , rapid, CFR, dinamo sa nu ai niciunul cu măcar 15 mii de inși.(referință la meciurile jucate la Craiova, că așa e corect să judecăm, nu cele 2 cu rapid și fcsb la Târgu Jiu unde au fost puțin peste 10 k dar cu 3 sferturi gorjeni).
S-or mai găsi invitații și la noi , nu zic, dar f greu, însă la fcunica am găsit invitație la VIP cu fcsb la o sală din 1 mai, unde a împărțit o tanti la toți de acolo , așa că totuși despre ce vorbim

Pentru mine sunt caz de studiat ăștia care cat a fost fcunica în liga 1 au călcat pe stadion doar la meciurile cu noi, în rest nici cu fcsb/CFR/rapid/dinamo nu au călcat la stadion, oameni care au doar frustrare pe noi dar în același timp nu sunt atât de legați de fcunica.
Daca avea cap, mititelu muta echipa la Târgu Jiu din 2021 și se bucura de cel puțin de 2-3 ori mai multi plătitori de bilet, că aia în Gorj veneau la orice echipa din Oltenia daca juca pe stadionul lor.
Rămân la părerea că dacă mititelu nu avea ambiția bolnavă sa se identifice ca Universitatea Craiova și dorea să practice fotbalul doar ca business, putea frumos sa se numească Electroputere Craiova și să aibă măcar jumătate din media noastra de suporteri dacă se bătea la playoff cu șanse reale, sau daca se asocia cu primăria Târgu Jiu și se numea CSM Pandurii , unde ar fi jucat toate meciurile acolo cu casa închisă, dar așa e când calci pe cadavre, nu te mai ajuta nimeni și sfârșești în anonimatul playoutului ligii a doua, în derby-uri cu Slatina, Dumbrăvița sau Câmpulung Muscel.
Însă Tony a fost băiat realist de la început, el din 2021 ne-a zis că "nu vor umple stadionul ca noi"

A se vedea totuși, căcatul pe care îl zice Toni, ca baga joarda prin gard.. "dacă găsesc invitații.. Vin". ceva de genul...
Vezi, Doamne, nu vin pe banii mei...
Eu chiar sunt curios unde găsesc invitații. Nu pentru mine, ca am abonament. Dar cand vin, nu vin singur.
Hai, @Tony7 , ia zi-mi unde găsesc invitații.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Vezi, Doamne, nu vin pe banii mei...
Eu chiar sunt curios unde găsesc invitații. Nu pentru mine, ca am abonament. Dar cand vin, nu vin singur.
Hai, @Tony7 , ia zi-mi unde găsesc invitații.
Am zis!!
E sărac bre Tony, n-are bani de bilet. El dacă vrea sa se fotografieze cu carnatul îl împrumută de la un vecin de scaun.
Stii câte poze cu carnat am? Abia îl aștept pe urmatorul
Am zis!!
Nu prea e vorba de bani, dar fotbalul pe care il avem noi nu prea merita un leu, cel putin in cazul meu. Asa ca da, aleg sa vin doar atunci cand sunt invitat. Sunteti mici daca nu stiti masinaria de invitatii din spate.
In sezonul asta am avut invitatii doar la loja si la VIP. La loja daca nu ma insel am fost doar cu Buzau parca, nici nu tin minte cu ce echipe no name au tot jucat. Cu Rapid de ex am stat la VIP, chiar langa niste rapidisti (mai precis o rapidista buna rau) in dreapta, spre galeria lor. Pe langa cele de la VIP si loja, pot obtine oricand invitatii la tribuna 2. Acolo cred ca pot sa zic sursa fara probleme, pentru ca domnul Cartu imparte zeci de invitatii la toate cunostiintele, care apoi le dau mai departe.
Pe langa invitatii, stati sa vedeti cati incearca sa intre cu fel si fel de legitimatii. Cat am stat de vorba cu domnisoara de la VIP la un meci, a intrat o pers cu legitimatie de politist si alte 2 cu legitimatii de la primarie.
In sezonul asta am avut invitatii doar la loja si la VIP. La loja daca nu ma insel am fost doar cu Buzau parca, nici nu tin minte cu ce echipe no name au tot jucat. Cu Rapid de ex am stat la VIP, chiar langa niste rapidisti (mai precis o rapidista buna rau) in dreapta, spre galeria lor. Pe langa cele de la VIP si loja, pot obtine oricand invitatii la tribuna 2. Acolo cred ca pot sa zic sursa fara probleme, pentru ca domnul Cartu imparte zeci de invitatii la toate cunostiintele, care apoi le dau mai departe.
Pe langa invitatii, stati sa vedeti cati incearca sa intre cu fel si fel de legitimatii. Cat am stat de vorba cu domnisoara de la VIP la un meci, a intrat o pers cu legitimatie de politist si alte 2 cu legitimatii de la primarie.
Ce sa mai, ne-ai convins Toni, esti din alta clasa, sarumana boierule!
Ce te amesteci tu cu plebea de la loja ca sa te uiti la mizeriile din Romania, cand ai tv si abonament standard cu meciuri “tari”?
Pastreaza-ti demnitatea si stai la tv cu un tricou al lui Barca, sau al unei echipe ca lumea domnule.
Ce te amesteci tu cu plebea de la loja ca sa te uiti la mizeriile din Romania, cand ai tv si abonament standard cu meciuri “tari”?
Pastreaza-ti demnitatea si stai la tv cu un tricou al lui Barca, sau al unei echipe ca lumea domnule.
Deci la loja.. Acolo unde firmele își cumpara loja și unde au minim 10 locuri și pot baga pe cine vor. Ei. Aha.
Si Cartu imparte sau împărțea invitații. În fața la cofetărie sau asa... In piața? Pentru ca e normal ca orice șef de club sa aibă niște invitații.
Eu nu vad absolut nicio problema ca exista invitații.
Si eu am fost cu băieții o data la loja, fii lângă miti, când ne-au batut. Și?
Si Cartu imparte sau împărțea invitații. În fața la cofetărie sau asa... In piața? Pentru ca e normal ca orice șef de club sa aibă niște invitații.
Eu nu vad absolut nicio problema ca exista invitații.
Si eu am fost cu băieții o data la loja, fii lângă miti, când ne-au batut. Și?
Am zis!!
Paul post_id
A dat cu mucii-n fasole, Toni.
Un boovean convertit de fatada, nu simte nimic ...de parca i-ar fi rusine sa o faca.
Cand te-ai prostituat cu Mititelu atata amar de vreme e normal sa n-o mai suji cu nesat in alta parte...
A dat cu mucii-n fasole, Toni.
Un boovean convertit de fatada, nu simte nimic ...de parca i-ar fi rusine sa o faca.

Cand te-ai prostituat cu Mititelu atata amar de vreme e normal sa n-o mai suji cu nesat in alta parte...

Nu ca mi-e rusine, chiar nu prea simt. Simt doar ca e o echipa ce reprezinta cu succes orasul Craiova si cam atat. Si poate as simti mai mult daca as vedea ca exista un entuziasm mai mare din partea altora, dar nici pe ala nu il vad. Deci arunca cat vrei cu noroi in mine, cand tu mergi la meci si stai pe silenzio stampa la fel ca mine. La toate meciurile la care am fost, mai mult i-ati huiduit cu patos decat incurajat. Dar dintr-o data eu ar trebui sa fiu ala care eventual sa ii si dea lui Rotaru cateva sute de lei pe abonament si sa vin la stadion sa urlu in locul vostru.