Mititelu la judecata poporului!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Vreți să închidem acest topic?

Poll ended at 08 Feb 2023, 12:52

Da
11
31%
Nu
24
69%
 
Total votes: 35

Avatar utilizator
muttley
fanatic
fanatic
Mesaje: 7062
Membru din: 18 Mai 2010, 00:24

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de muttley » 14 Iul 2013, 21:39

eu propun sa o sondeze pe ...... eu nu inteleg de ce trusturile de presa mai posteaza ce zice golanul asta....
"Sunteti doar niste cretini daca cereti transferuri in conditiile in care Bill Gates nu face acest lucru" - Andrei Mantog

Eduard Apostol: "craiovenii s-au putut amuza cu inovaţiile oltenilor."

Jucatorul favorit? Cosmin Moti

iuli

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de iuli » 15 Iul 2013, 07:39

nu poate sa-i spuna cineva individului ca tot ce realizeaza el se desfasoara in viitor iar prezentul il tavaleste de fiecare data?

JustME

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de JustME » 20 Iul 2013, 15:43

Vis-a-vis de clădirea unde-și are sediul clubul lui Mititelu stă scris: „Chelnerul chel în cap, chel în buzunare, dar cu ochelari de soare a călcat Știința în picioare“
sursa: oltenia-sport.ro
http://www.oltenia-sport.ro/u-craiova/u ... eqFWY3Ott0

sorin107

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de sorin107 » 20 Iul 2013, 18:21

vlad rosca pe feisbuc:

"20 iulie 2011 - 20 iulie 2013. Capat de drum. Pentru mine."

i-am urat drum bun si sa-l ia si pe ajica cu el.

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de DeuxEx » 21 Iul 2013, 05:35

Va prezint pagina oficiala a echipei "marelui conducator" Adrian Mititelu si a echipei urmasilor urmasilor urmasilor lui: http://www.facebook.com/AntiMititelu
Sper ca macar zilnic sa apara pe aceasta pagina stiri despre "maretele realizari" ale vajnicului conducator boovean! Cel putin, pana se hotaraste sa vanda echipa (Da, Doamne, ca momentul asta sa vina cat mai repede!)!
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

JustME

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de JustME » 23 Iul 2013, 19:39

tradare, tradare, tradare.. de trei ori tradare :lol:
"Olguţa Vasilescu vrea să îşi retragă plîngerea. Mi se pare o sfidare la adresa locuitorului din Craiova. E o trădare cum n-a fost vreodată. Vom ataca în instanţă această hotărîre! Femeia asta ne minte pe toţi! Cum să îţi permiţi să îţi retragi plîngerea de la DNA? E dreptul craiovenilor să fie acolo.

sursa: gsp.ro
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/mititel ... 04172.html
:laughing: :laughing: :laughing:

deci Primaria trebuie sa ramana cu forta in procesul lui cu sandu :lol:

totusi nu ne-a explicat ajica despre care craioveni vorbeste cand spune "e dreptul craiovenilor". e vorba despre craiovenii aia care nu meritau echipa cand s-a tirat la Severin? sau e vorba despre alti craioveni? :-D

imi vine sa o iau pe pereti cand il vad pe :bad: asta ca vorbeste in numele craiovenilor sau in numele suporterilor :-x [miti] :-x

Avatar utilizator
hanky panky
fanatic
fanatic
Mesaje: 3059
Membru din: 17 Noi 2008, 00:20

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de hanky panky » 24 Iul 2013, 18:31

Datoriile Universităţii, conform adresei emise de LPF:
către LPF: 250.000 €
către FRF: 150.000 €
către jucători şi cluburi: 405.000 €
TOTAL: 805.000 €

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/update- ... 04233.html

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Co ... de+aproape
Fişiere ataşate
51efcd7d95f9cf4f62000000.jpg
Lua-te-ar kyron cu el in pesti

OVI2806
fanatic
fanatic
Mesaje: 1293
Membru din: 07 Oct 2007, 11:15

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de OVI2806 » 24 Iul 2013, 18:50

Olguţa face şpagatul peste balta lui Mititelu

Olguţa Vasilescu nu mai cumpără cele trei hectare din mlaştina lui Mititelu pentru care pusese la bătaie 1,5 milioane de euro. Din aceşti bani, primăria vrea să doteze locurile de joacă. Decizia vine după ce, folosindu-se de pretextul construirii unui drum public din fonduri europene chiar prin mijlocul bălţii, Olguţa i-a făcut cadou lui Mititelu Planul Urbanistic Zonal prin care s-a schimbat regimul urbanistic al întregii bălţi. Acest lucru îi permite lui Mititelu să vândă zeci de hectare la preţ de teren bun de construcţii.

Primăria alocase 1,5 milioane de euro pentru cumpărarea a trei hectare din Balta Craioviţei, de la o firmă controlată de Adrian Mititelu. În noua listă de investiţii, fondurile au fost tăiate. Cea mai mare parte a banilor vor merge acum către locurile de joacă pentru copii.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de mâine a Consiliului Local (CL) Craiova se află un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului, pe anul 2013. Autoritatea locală are la dispoziţie fonduri suplimentare de 4,85 milioane de lei. Din această sumă, 1,4 milioane de lei vor merge către secţiunea de dezvoltare, iar pentru funcţionare vor rămâne 3,45 milioane de lei. La secţiunea dezvoltare, vom avea şi o rectificare negativă de 2,66 milioane de lei din subvenţii de la bugetul de stat către bugetele locale, necesare susţinerii finanţate din FEN postaderare. Suma va fi alocată proiectului „Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova“ - unde s-au efectuat lucrări aferente unei perioade de zece luni. Alte capitole care vor beneficia de fonduri suplimentare: întreţinere şi reparaţii la bunurile imobile din cadrul stadionului „Ion Oblemenco“ (800.000 de lei); decontarea cheltuielilor cu deplasarea cadrelor didactice la şi de la locul de muncă (42.000 de lei); bursele elevilor (10.000 de lei); alocări suplimentare pentru instituţiile de cultură (900.000 de lei); reparaţii curente la instalaţiile sanitare, acoperiş şi clădire la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia“ (500.000 de lei). De asemenea, 644.000 de lei vor fi alocate pentru instituţiile din învăţământul preuniversitar pentru restanţe la plata utilităţilor, reparaţii curente, precum şi pentru chiria spaţiului în care îşi desfăşoară activitatea Grădiniţa cu program prelungit „Traian Demetrescu“.

Noutăţi pe lista de investiţii: figurine, statui şi foişoare

Ca anexă la proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, avem şi lista cu propuneri pentru investiţii. Alocarea de 6,58 milioane de lei (1,5 milioane de euro) destinată achiziţiei unui teren cu suprafaţa de 3,03 hectare la Balta Craioviţa a dispărut din lista de investiţii. După cum se ştie, primăria voia să cumpere cele 3,03 hectare de la Cetatea Banilor City SA - o societate controlată de Adrian Mititelu, rezultată în urma divizării Fotbal Club U Craiova SA în 2009, pentru a scăpa clubul de datorii şi a obţine licenţa de Liga I. Oficial, municipalitatea avea nevoie de bucata de teren pentru realizarea unui drum public care să lege bulevardul Râului de Calea Severinului, drum care trecea prin mlaştina lui Mititelu. Se pare că după ruptura dintre primarul Lia Olguţa Vasilescu şi Adrian Mititelu această investiţie nu mai este o prioritate.
În schimb, o sumă consistentă (4.000.000 de lei) va fi alocată dotării locurilor de joacă din oraş, dar şi unor investiţii estetice (776.000 de lei) în achiziţia de panouri luminoase, figurine din plante, mobilier urban, statui din fibră de sticlă şi foişoare. De asemenea, sunt alocaţi bani pentru achiziţia de autostropitoare (434.000 de lei) şi a unui unimog (400.000 de lei). În lista de investiţii apar suplimentări de fonduri pentru alte obiective: achiziţia unui sistem de amplificare pentru primărie (125.000 de lei), modernizarea unui punct termic pentru Colegiul „Ştefan Odobleja“ (759.000 de lei), achiziţia şi montajul de paratrăsnete pentru unităţile de învăţământ din Craiova (164.000 de lei).
sursa http://www.gds.ro

Avatar utilizator
DarkComy
fanatic
fanatic
Mesaje: 8298
Membru din: 27 Mai 2006, 21:39

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de DarkComy » 24 Iul 2013, 18:51

@Just...ieri din curiozitate am intrat pe portalul de justitie pentru judetul dolj si am dar un search dupa numele Mititelu Adrian Marin (vroiam sa vad detalii despre procesul cu stadionul). Omul are aproximativ 15 dosare la Tribunalul Craiova, aproximativ vreo 28 dosare la Judecatoria Craiova si dracu stie cate dosare pe numele FOTBAL CLUB U CRAIOVA.

E nebun ma :o
When injustice becomes law, resistance becomes duty.

DoRyN

mesaj primit prin formularul de contact

Mesaj de DoRyN » 25 Iul 2013, 08:59


Daca Oblemenco s-ar putea ridica din mormant si sa spuna doar o propozitie, ar spune: Asta nu mai este Stiinta ! Daca Paunescu ar putea face acelasi lucru ar spune: Nu am scris imnul pentru familia mititelu. Daca Stiinta ar avea glas ar striga cat o tin plamanii si ar implora sa o ia cineva din mainile groparului, dar din pacate nu se poate. Toti iubim Stiinta, dar stiinta mai este echipa pe care am invatat s-o iubim ? Cea mai mare umilinta, dupa dezafilierea intentionata, este aducerea la fiului patronului, un gest ce demonstreaza inca odata, daca mai era nevoie, ca face ce vrea. Daca voi va uitati in momentul asta la tot ce inseamna echipa aceea si vedeti macar o umbra de Universitatea Craiova 1948 este problema voastra. Nu sunt de acord nici cu cealalta varianta, sa ni se bage o echipa pe gat, se putea face ceva mai profesionist si mai convingator, dar timpul o sa demonstreze. Spre deosebire de Fc Booveni, aceea echipa poate sa devina mai Stiinta decat a fost vreodata Universitatea in era mITITELU. Poate, cu ajutorul suporterilor si mai ales, al galeriei.
Tot respectul pentru Peluza Sud, mai ales pentru Ultras, care au avut mai mult sange in [cenzurat] decat toti, intrand de atatea ori pe stadioane doar ca sa-i demonstreze booveanului ca este nimic, dar sincer, degeaba. In fond, conteaza ce crede el, iar in momentul de fata este convins ca peluza sud este de partea lui, din motive pe care probabil ei le stiu mai bine. Inteleg sa iubim toti echipa noastra si sa luptam pentru ea, dar haideti sa o facem, nu doar sa dam comunicate. Cu liderul galeriei care sta toata ziua dupa boovean nu aveti credibilitate. Demonstrati ca sunteti cu stiinta si incercati sa o salvati, nu puneti umarul, involuntar, din prea multa dragoste poate, la distrugerea ei definitiva. Sustinand proiectul acela, il sustinem indirect si pe ajica, dar daca nimeni nu ar mai fi de partea lui si ultrasii ar adopta o atitudine prompta atunci poate am avea sanse sa scapam de el, altcumva nu.
Haideti sa nu mai jignim aiurea, sa ne mai deschidem putin mintile. Momentan, niciuna nu este Stiinta cu adevarat, dar una din ele poate sa devina, in timp ce cealalta este o stiinta distrusa si batjocorita de un om de nimic. Suntem victime ale soartei, ale fotbalului modern, bazat pe bani, dar putem noi sa ne luam destinele in propriile maini si sa ajutam stiinta cand are nevoie mai mult ca niciodata ? Eu zic ca putem, doar suntem olteni !
Aceasta este o scrisoare pentru toti fanii ce au sunt cu sufletul alaturi de echipa ce a facut performanta si cu mintea la cei 40.000 din timpul Craiovei Maxima de la un pusti de 16 ani ce nu a putut pana acum sa fie trup si suflet alaturi de ceea ce iubeste, Stiinta Craiova 1948.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Expeditor : marica mihai <xd.laylow@yahoo.com>

Data : 22.07.2013


iuli

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de iuli » 25 Iul 2013, 10:39

un punct de vedere foarte corect si bine argumentat.

Avatar utilizator
BadBoysBlue
senior
senior
Mesaje: 312
Membru din: 11 Sep 2005, 14:47

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de BadBoysBlue » 25 Iul 2013, 10:49

Corect.
Asa ar trebui gandit. Stiinta e numai una...Dar nu apartine unui singur om.
ucv Cand altii rad de raul altora, unii isi vad de treaba si au de castigat! ucv

Avatar utilizator
DarkComy
fanatic
fanatic
Mesaje: 8298
Membru din: 27 Mai 2006, 21:39

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de DarkComy » 25 Iul 2013, 11:28

Bun mesajul, ar merita publicat. apld
When injustice becomes law, resistance becomes duty.

Avatar utilizator
muttley
fanatic
fanatic
Mesaje: 7062
Membru din: 18 Mai 2010, 00:24

Re: Mititelu la judecata poporului

Mesaj de muttley » 25 Iul 2013, 11:40

ft bun mesajul.... un mic amanunt ( nu stiu cat de bine e sa postam si adresele de ymail ale celor care posteaza astfel de mesaje!)
in rest ... exceptional. Un text foarte bine argumentat.
"Sunteti doar niste cretini daca cereti transferuri in conditiile in care Bill Gates nu face acest lucru" - Andrei Mantog

Eduard Apostol: "craiovenii s-au putut amuza cu inovaţiile oltenilor."

Jucatorul favorit? Cosmin Moti

Avatar utilizator
sorialis
fanatic
fanatic
Mesaje: 4136
Membru din: 11 Iun 2004, 20:20

Re: mesaj primit prin formularul de contact

Mesaj de sorialis » 25 Iul 2013, 12:59

DoRyN scrie:

Daca Oblemenco s-ar putea ridica din mormant ............

apld apld apld apld apld apld
Haideti sa demonstram ca putem mai mult ! Istoria, orgoliul, mandria si loialitatea ne obliga!

Scrie răspuns