Bobby scrie: ↑02 Mai 2018, 23:47
Dupa 7 etape de play off Craiova e pe locul 5 (considerind doar meciurile play offului). In acest moment Craiova e singura echipa din play off care nu a marcat in deplasare.
In acelasi timp, Craiova a facut cel putin 3 meciuri de poveste pe Oblemenco, ultimele 3, din care ultimul a fost considerat de toti cel mai frumos al campionatului si daca nu era Calancea praf probabil bateam si nu mai eram pe 5. La fel si daca marca Zlati la Viitorul si daca nu luam golul la Astra. Vorbeam de titlu acum.
Nu mai vorbesc de media de spectatori acasa si care fac deplasari, ca acolo nu numai ca suntem detasat pe 1, dar practic nu avem competitie.
Pe mine chestiile astea ma intereseaza, nu sa extrag statistici din care rezulta ca suntem la vale.
Nu suntem, suntem in revenire de forma si in fata unor alte meciuri de poveste cu casa inchisa, si a unui trofeu dupa 25 de ani.
Hai sa incercam sa ne bucuram si sa traim momentul in loc sa gasim tot ce e negativ si sa il punem in lumina.
Ii putem lasa pe cei de la Digi sa faca asta pentru noi ca sunt profesionisti. Apropos de asta si un pic off-topic: am urmarit special daca la Digi24 spun ceva despre festivalul Shakespeare din Craiova. Absolut nimic, niciun cuvintel, nici la TV si nici online. Asta in timp ce despre Sibiu si Cluj ne umfla capul cu orice eveniment ar avea ei acolo, si nu numai. Daca asta nu are nimic de-a face cu dubla masura pe care o aplica la greu DigiSport la adresa noastra, atunci am eu mania persecutiei si ei sunt deontologi.
Mesajul meu pentru tine, prieteneste, este sa incerci sa fi mai pozitiv, nu ai ce pierde.
Hai mai bine sa ne consideram norocosi ca avem echipa pe care o avem, cu piticii nostri atomici, cu stadion minune si public fierbinte. Ca sa zi asa "altii moare si-asa n-are".