La anul sti cum e? Cum se spune: "nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!!"valentin0001 scrie: ↑03 Mai 2018, 08:10Încearcă să le visezi la anul, poate au mai mult succes atunci.)

Moderator: grup_moderatori
La anul sti cum e? Cum se spune: "nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!!"valentin0001 scrie: ↑03 Mai 2018, 08:10Încearcă să le visezi la anul, poate au mai mult succes atunci.)
Bobby nu il auzisi pe Mangia azi in conferinta,doar Gardosi si Bic sunt indisponibili,restu lotului este valid.Bobby scrie: ↑03 Mai 2018, 17:26Fii linistit ca Mititelu nu are nici un trofeu.
Fanatik scrie ca :
"La meciul pe care oltenii îl vor disputa pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, Devis Mangia nu se va putea baza pe cinci jucători de bază. Portarul Mitrovic, fundaşii centrali Florin Gardoş şi Răzvan Popa, precum şi mijlocaşii Bic şi Martic. "
ar fi fost fain ca inaintea meciului cu ''p-lica franarul'' sa fi jucat cu ''fece mioara din pipera'', atunci poate am fi fost mai edificati asupra modului de abordare. sau macar sa fi jucat mioarele inaintea noastra etapa asta. in sfarsit, sigur, imi doresc sa batem tot pana la sfarsit dar, mai presus de asta imi doresc sa razbun acel 2-5 cu fece mioara din campionatul regular. acum ar fi momentul perfect sa-i lovim !Bobby scrie: ↑03 Mai 2018, 07:00GSP scrie ca oficialii Craiovei ar fi decis ca nici un jucator nu va fi menajat la Cluj. Eu sper ca cei de la club - conducatori, antrenori, jucatori - vor avea succes in a obtine locul 3 si cupa.Augustus Caesar scrie: ↑03 Mai 2018, 05:48judecand cu sufletul vreau sa batem tot pana la final. daca e sa ne urmam interesul nu trebuie sa scoatem cfr-ul din carti ptr locul 1 oferind astfel posibilitatea jegurilor becaliene sa sarbatoreasca titlul chiar pe Oblemenco. asta este o contradictie, deci, zic sa jucam cu cfr-ul cu echipa formata din jucatorii care au prins putin sau mai deloc prima echipa ,avand astfel posibilitatea de a ne odihni echipa clasica in vederea cupei si sa evaluam lotul in perspectiva sezonului urmator .