[Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Moderator: grup_moderatori

Închis

Cate puncte obtine Universitatea Craiova in meciul cu CFR Cluj?

Poll ended at 10 Feb 2019, 13:43

3 puncte, a venit momentul sa ne inscriem oficial in lupta pentru campionat
19
66%
1 punct si sperantele raman
5
17%
0 puncte - o mare dezamagire
5
17%
 
Total votes: 29

malus dacus
fanatic
fanatic
Mesaje: 2956
Membru din: 24 Feb 2018, 19:16

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de malus dacus » 13 Feb 2019, 15:51

gogu2005 scrie:
13 Feb 2019, 13:45
Bai baieti, departe de mine gandul de a intra intr.o polemica sau de a jigni pe cineva, dar eu cred ca pe noi, ca suporteri olteni, ne reprezinta cu totul alte lucruri decat o sleahta de urechisti cu coceni la [cenzurat] care mimeaza folclorul la un MECI DE FOTBAL si IN TRIBUNA.
Daca este in afara stadionului, da, sunt de acord, acolo se poate orice, dar nu in tribuna. Acolo este locul fularelor, steagurilor si copiilor care maine ne vor duce pe noi astia batrani la stadion.
Practic ce facem? Involuam de la Tudor Gheorghe si Adrian Paunescu la "lautarii lati de pe nu stiu unde". Noi am fost echipa generatiei in bluejeans, echipa moderna, boema, in care Balaci avea plete, si niciodata echipa de lautari.
Daca nu va e lene, cautati la ce alte meciuri din Ro se poarta lautarii in tribuna....
Cat ne.am caznit sa scapam de samantari si acum dam peste lautari.
...exagerezi fara rost iar bascalia e ieftina. Sunt oameni simplii de la tara, ca majoritatea celor care umplu stadionul iar lautarii adevarati canta dupa ureche, n-au Conservatorul. Daca au venit la un meci nu inseamna neaparat ca ne reprezinta si, in orice caz, n-ar trebui sa ne fie rusine. In registrul in care privesti tu lucrurile, ar trebui sa ne rusinam si de povestile cu caciulile lui Nea Marin aruncate in sus, poate chiar si de primele versuri ale imnului lui Adrian Paunescu, la care de altfel faci referire. Sa nu-ti mai amintesc ca primul imn al acestei echipe a fost dilibadit pe ritmuri populare etc...

Avatar utilizator
gogu2005
fanatic
fanatic
Mesaje: 2071
Membru din: 03 Iun 2006, 23:44

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de gogu2005 » 13 Feb 2019, 16:22

Nu a fost bascalie. Era o critica directa.
Nu am zis nimic de rusine sau ca cineva sa se rusineze. Ce am zis este foarte simplu: anumite lucruri nu-si au locul in tribuna unui stadion. Chiar si un om simplu de la tara stie ca atunci cand ajunge pe Ion Oblemenco trebuie sa se comporte ca atare.

Nea Marin a tradus snoavele noastre oltenesti pe intelesul intregii tari. Adica era un intelectual rasat, nu un lautar care facea glumite dupa ureche. Daca vrei, il pot invoca si pe Marin Sorescu, alt titan al culturii care a facut intr-un mod diferit acelasi lucru ca si Amza Pellea.

Degeaba zici de ritmuri populare pt ca eu m-am referit strict la "lautarie", adica sa ne ferim totusi de chestii facute dupa ureche (sau cum se intampla pana de curand, facute dupa chelie).
CRAIOVA NESUPUSA

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de DeuxEx » 13 Feb 2019, 17:09

"Multumiri" gibonilor prezenti pe stadion la acest meci! Sper sa primeasca interdictie!

"Nici șefii oltenilor n-au scăpat fără amendă! Și tot din cauza suporterilor. Pentru incidentele din timpul meciului U Craiova 1948 - CFR Cluj 2-0, dar și pentru faptul că unul dintre arbitrii asistenți, e vorba de Sebastian Gheorghe, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună, gruparea de pe ”Ion Oblemenco” trebuie să achite 15.000 de lei.

Incidentul în care a fost implicat asistentul Sebastian Gheorghe s-a petrecut în minutul 70 al partidei, asta după ce arbitrul de la centru Ovidiu Hațegan a oprit meciul de mai multe ori pentru a semnala probleme. I-a chemat la el și pe căpitanii de echipă, cărora le-a transmis că poate întrerupe partida dacă lucrurile nu se vor liniști. Sebastian Gheorghe a făcut semn că totul este ok și meciul s-a derulat până la final."

sursa: JijiSport
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

Avatar utilizator
Bobby
fanatic
fanatic
Mesaje: 8049
Membru din: 01 Dec 2008, 03:31

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de Bobby » 13 Feb 2019, 18:30

DeuxEx scrie:
13 Feb 2019, 14:11
[align=center]Fotbalul simplu al Craiovei[/align]
de Alin Buzarin

După despărțirea treptată de tripleta Băluță-Gustavo-Mitriță, oltenii au trecut la o partitură schematică, pragmatică, dar și eficientă
Ca să piardă, o dată la un an și trei luni, vreun meci în deplasare în campionat, CFR trebuie să treacă pe la Craiova. În decembrie 2017, Dan Petrescu, oarecum împotriva firii sale tactice, asedia poarta olteană o repriză întreagă și pleca învins cu 2-1. În februarie 2019, Conceicao a măcinat în gol, strivit de omniprezența unui cuplu central, Mateiu-Cicâldău, care a fost cheia meciului. Și demolat de o simplitate aproape candidă a exprimării ofensive a oltenilor. Situație semantică în care „simplu” nu înseamnă simplist, ci eficient.

Goluri din aut și din degajare de portar
Primul. Aut bătut repede de Bancu, demaraj Mihăilă (jucătorul-revelație al oltenilor, cu 19 ani abia împliniți, pe 2 februarie!), minge întoarsă la Andrei Cristea și rezolvare de fotbalist cu mare experiență. Al doilea. Pasă de peste 50 de metri de la portar (Pigliacelli ar putea juca oricând în câmp), demaraj Koljici, boltă peste Arlauskis, plecat târziu în întâmpinare. Două mostre de eficiență, două goluri pe care, ca antrenor, când le dai, înseamnă că ai înțeles principiile jocului direct, iar când le iei, îți vine să te lași. O astfel de eficiență e contemporană cu discursurile mult mai sonore despre posesie, despre tiki-taka și alți psalmi tactici impuși dinspre Palat.

Despre sisteme
În primul meci al sezonului, la Ovidiu, Craiova a înfățișat trei fundași centrali. Cu CFR-ul a renunțat la unul, la Donkor, în locul său apărând din primul minut Andrei Cristea. Teoretic, e o mutare ofensivă menită să le închidă gura celor care-l fac pe Mangia „italian fricos”. Practic, organizarea a rămas. Cu doi, cu trei sau cu șapte fundași centrali, Devis rămâne un excelent șahist al propriei jumătăți de teren. De acolo pleacă totul, mai ales de când, fără tripleta-liliput din trecut, te vezi nevoit să adaptezi ofensiva călcăturii apăsate a lui Koljici și inspirației lui Andrei Cristea. Și, eventual, demarajelor tinerești pe stânga ale lui Mihăilă, copiate, la cu totul altă scară, după cele ale leatului său de la Real, născut tot în 2000, Vinicius Junior.

Cu tabela, Cipriane!
„Cu ce ne-a fost superioară Craiova? În prima repriză, dacă a trecut de trei ori centrul terenului…”, se lamenta Deac după meci. La marea experiență a decarului clujean e frustrant să vezi că pierzi dintr-un aut și dintr-o degajare de portar. Cu tabela au fost oltenii superiori, Cipriane! În dreptul lor scria 2, în dreptul vostru, 0. Cu organizarea, cu atmosfera, cu publicul. Și poate că și cu inima. La olteni, cei 25.000 de oameni din tribune au înțeles că trebuie să plece Mitriță și l-au aplaudat. La CFR, cei câțiva oameni din conducere n-au priceput că Țucudean ar dori altceva, într-un moment în care George avea Nisa și Nantes pe masă. Fie în locul lui Balotelli, fie într-al bietului Sala.

La aproape 28 de ani, complet neinteresat de zornăitul țechinilor din lumea arabă, fotbalistul român al anului 2018 ar fi dorit să-și încerce puterile în Hexagon. Cum clubul n-a dat curs ofertelor franceze de primă mână, George ba a răcit, ba a avut probleme musculare, nu e prea clar, dar cert e că n-a urcat în avionul de Craiova. E chestie de atmosferă, dar și de înțelegere a fenomenului.
Hai sa nu mai bagam in seama GSP !

malus dacus
fanatic
fanatic
Mesaje: 2956
Membru din: 24 Feb 2018, 19:16

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de malus dacus » 13 Feb 2019, 19:25

...de acord cu interdictia, dar de unde-i scoti p-aia de-au aruncat? Nu-mi amintesc de asta cu arbitrul asistent, probabil ca de la T2 s-a aruncat. La Nord baietii au facut mereu apel sa nu se arunce dar tot mai zbura cate ceva. Eu cred ca e vorba de ajîci rataciti...

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de DeuxEx » 13 Feb 2019, 20:30

Au aruncat, stai linistit. Si in arbitru, si in portarul alora...

Trimis de pe Xiaomi Note 4

"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

Avatar utilizator
blue ray
suporter
suporter
Mesaje: 508
Membru din: 12 Apr 2009, 21:24

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de blue ray » 13 Feb 2019, 20:40

Mie mi s-a părut mișto gestul lui Hațegan din repriza a doua, după ce a fluierat un fault pentru noi pe la centru și a observat că mingea ajunsese la Bărbuț, liber pe dreapta. A avut o descărcare nervoasă aproape copilărească din care reieșea regretul că n-a lăsat avantaj.

Avatar utilizator
zeddDarko
suporter
suporter
Mesaje: 564
Membru din: 15 Sep 2018, 02:46

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de zeddDarko » 13 Feb 2019, 20:53

Hategan cu bune cu rele a facut un meci destul de bun, nu foarte bun pentru ca in arbitraj nu exita meci perfect, imposibil de realizat.Reactia lui se datoreaza pentru ca omul a vrut sa arbitreze cat mai corect, a fluierat si imediat si-a dat seama ca a gresit.Gesturile acestea sunt intotdeauna de iertat.
Last edited by zeddDarko on 13 Feb 2019, 20:55, edited 1 time in total.

marius_vl
fanatic
fanatic
Mesaje: 2434
Membru din: 29 Mai 2006, 16:06

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de marius_vl » 13 Feb 2019, 23:04

Îl ierti acum că am bătut, dar dacă faza se petrecea la 0-0 și mai era și min 92...

Avatar utilizator
blue ray
suporter
suporter
Mesaje: 508
Membru din: 12 Apr 2009, 21:24

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de blue ray » 13 Feb 2019, 23:07

@ zeddDarko: Cam asta spuneam și eu. Nu se pune problema de iertat, pentru că nu e nimic de condamnat în poveste. Dimpotrivă.

Avatar utilizator
zeddDarko
suporter
suporter
Mesaje: 564
Membru din: 15 Sep 2018, 02:46

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de zeddDarko » 13 Feb 2019, 23:57

marius_vl scrie:
13 Feb 2019, 23:04
Îl ierti acum că am bătut, dar dacă faza se petrecea la 0-0 și mai era și min 92...
Daca se petrecea in 92 si era 0-0 inseamna acelasi lucru, poate mai puternic mesajul pe care ni l-a transmis, ca a gresit, cateodata, chiar si arbitrii pot sa isi ceara scuze in momente de genul, daca nu era gestul acela toata lumea il condamna, dar asa omul si-a cerut scuze mai mult decat publice, reactia face toti banii.Eu asa vad mesajul involuntar transmis atunci.Ca mai da cu bata-n balta cateodata, e alta mancare de peste.

Avatar utilizator
Arthur Rimbaud
suporter
suporter
Mesaje: 939
Membru din: 29 Oct 2018, 07:34

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de Arthur Rimbaud » 14 Feb 2019, 00:53

malus dacus scrie:
13 Feb 2019, 07:32
Arthur Rimbaud scrie:
13 Feb 2019, 00:36
Mie placut mult fanfara. Ceva forte pitoresc. :))
Bun, in acelasi timp este clar ca eu nu intelege nici simte multe lucruri ,,secrete'' ale spatiului spiritual ce va apartine.
...oricum, mai multe decat gogu...
Pentru mine voi toti baieti sunteti simpatici. :)(

Un singur lucru mie imi pare bizarre. Eu fost membru pe mai multe forumurile de mai multe genuri. (Sport, cultura, arte, istorie, littérature, etc.). Aici este singur forum unde eu nu vad prezenta de doamne. :?:
CRAIOVA JE T'AIME !!!

Avatar utilizator
gogu2005
fanatic
fanatic
Mesaje: 2071
Membru din: 03 Iun 2006, 23:44

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de gogu2005 » 14 Feb 2019, 10:15

malus dacus scrie:
13 Feb 2019, 19:25
...de acord cu interdictia, dar de unde-i scoti p-aia de-au aruncat? Nu-mi amintesc de asta cu arbitrul asistent, probabil ca de la T2 s-a aruncat. La Nord baietii au facut mereu apel sa nu se arunce dar tot mai zbura cate ceva. Eu cred ca e vorba de ajîci rataciti...
avem camere de supravegehre pe tot stadionul. maxim 10 min iti ia sa-i depistezi.
CRAIOVA NESUPUSA

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de DeuxEx » 14 Feb 2019, 11:01

Sunt camere pe tot stadionul. Sper ca jandarmii sa-si faca treaba si sa-i identifice pe giboni. Nu avem nevoie de retardardati in tribuna.

Trimis de pe Xiaomi Note 4

"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

Avatar utilizator
SLH
fanatic
fanatic
Mesaje: 3858
Membru din: 19 Noi 2006, 13:02

Re: [Etapa 23] Universitatea Craiova - CFR Cluj

Mesaj de SLH » 14 Feb 2019, 11:05

Pe dinamovisti inca nu i-au gasit cu toate camerele lor, asa ca sper sa nu ii gaseasca nici pe astia

Închis