[Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Discutii despre meciurile disputate in sezonul 2019-2020

Moderator: grup_moderatori

Închis

Cu cate puncte revine Universitatea din Ardeal?

Poll ended at 04 Aug 2019, 23:32

3 puncte, echipa este pe val
10
56%
1 punct, oboseala isi spune cuvantul
6
33%
0 puncte, primul pas gresit
2
11%
 
Total votes: 18

calugaru' vaxile
membru
membru
Mesaje: 218
Membru din: 17 Iul 2019, 18:49

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de calugaru' vaxile » 05 Aug 2019, 02:10

pe noi n-o sa ne asculte nimeni, oricum. nici n-o sa mai cumpere jucatori, nici antrenor bun n-o sa puna. asa cum e echipa, asa va ramine. pina la iarna cel putin.

n-o sa trecem de aek, si n-o sa mai prindem playoff. ce ma sperie insa, e ca s-ar putea sa retrogradam. daca ii vind pe cicildau si pe bancu in iarna, cam asta urmeaza.

fortes nu e virf. nu e nici macar fotbalist. ala a bagat un gol din greseala. nici alalalt mortughez nu e fotbalist. ambii, la ce minte si atitudine au, se potrivesc mai degraba la booveni. roman e de liga a doua. qaka e bun la juniori, la cit de firav e. ivanov si ionita nici nu stiu daca i-am vazut jucind mingea.

iar neacornel ... tine de scaun ca betzavu' de gard. pacat. ma asteptam la mai mult de la el. a fost un aparator bun. credeam ca e un om realist si vertical. nu e.

Avatar utilizator
Paul
grup_moderatori
grup_moderatori
Mesaje: 3493
Membru din: 22 Apr 2008, 03:22

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de Paul » 05 Aug 2019, 07:16

Eu cred ca multi sunteti mai pesimisti decat e cazul. Eu cred ca lotul nu e slab, numai ca nu sunt pusi in pozitiile in care ar putea sa faca maxim, sistemul nu se potriveste si in continuare luam goluri din cornere de la echipe modeste.
Cu alte cuvinte un antrenor decent ar putea sa faca treaba foarte buna cu lotul actual. Ma rog, asta e parerea mea.
Ok, Tiago pare total depasit, dar nu sunt de acord ca Qaka si Ivanov sunt slabi, cred ca fac ce trebuie dar mai pierd si mingea cateodata, ca daca nu ar pierde-o ar fi Messi si ar juca la Barcelona, nu la Craiova.
Iar pe varfuri, si Roman, si Fortes, nu ajung baloane utile, angajari sau centrari care sa ii puna in pozitie de marcat. Pun pariu ca si daca era Kolijc in forma, cu astfel de pase tot aia facea. Si asta e iar chestie de sistem si de antrenor, care tine un varf izolat ca sa aiba lumea pe cine sa injure si sa il considere tap ispasitor.
Insista cu Vatajelu extrema si Bancu fundas. Mai are sa il mai buna pe Acka mijlocas de creatie si pe Kelic extrema dreapta si le face pe toate anapoda.
Nu vreau sa fiu rau, dar cred ca din cauza lui Papura toata echipa arata rau si nu vad ca are capacitatea sa redreseze ceva, cu schimbari post pe post si pastrarea unui sistem falimentar.

Avatar utilizator
Bobby
fanatic
fanatic
Mesaje: 8049
Membru din: 01 Dec 2008, 03:31

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de Bobby » 05 Aug 2019, 07:32

Si atunci ce-i de facut ? Sa facem o petitie online sa plece Papura si Tiago. Nu glumesc - asta e ultima solutie.

https://www.petitieonline.com/creeaza

Avatar utilizator
Paul
grup_moderatori
grup_moderatori
Mesaje: 3493
Membru din: 22 Apr 2008, 03:22

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de Paul » 05 Aug 2019, 08:01

Putem sa facem si petitie, dar mi-e teama ca strangem vreo 20 de semnaturi si compromitem si ideea, sau daca se strang mii de semnaturi asta il ambitioneaza si mai mult pe Rotaru, ca pare genul, si il tine pe Papi pana ramanem in play out luptandu-ne la retrogradare, noi cu Dinamo.
Chestia e ca alte echipe cand joaca prost totusi nu iau doua goluri consecutive din corner in 3 minute. Eu in niciun caz nu vreau sa jucam prost si sa castigam, pentru ca vreau spectacol, si stiu ca multi considera asta o prostie, dar cred ca o echipa cinica nu poate fi iubita cu adevarat. Totusi, sa te balbai in halul asta si sa intoarca Sibiul scorul in 3 minute, e prea multa poezie, nu trebuia sa se intample.
Tiago se pozitioneaza foarte prost mereu, nici nu dubleaza cand trebuie, pare o mare gaura, dar cine ii spune unde si cu ce a gresit si ce ar fi trebuit de fapt sa faca?
E doar un exemplu, dar ce vreau sa spun este ca rezultatul de ieri, jocul si tot ce e de rau cred ca i se pot imputa exclusiv lui Papura. Golurile si victoriile de pana acum nu au parut ca au fost rezultatele unui joc colectiv elaborat, mai degraba au fost realizari personale.
In fine, nu sunt vreun specialist, spun si eu ce mi se pare si ce inteleg din ce vad. Nu prea vad sa le insufle macar un spirit, ambitie, ceva, e totul in adormire dupa chipul si asemanarea antrenorului.
Nu vreau sa fiu rau cu Papura, dar nici nu pot sa nu ma intreb ce rol a avut, si el si Cartu, in plecarea lui Mangia.
Apropos de care, am ramas masca sa aud variantele de motive, care apar acum. Cred ca ati remarcat viclenia lui Naum cand l-a intrebat pe Becali daca esecul negocierilor cu Mangia s-a datorat motivelor extrasportive. Si Ciobandante cica da, acum e liber la barfa, job done pentru Naum.

malus dacus
fanatic
fanatic
Mesaje: 2956
Membru din: 24 Feb 2018, 19:16

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de malus dacus » 05 Aug 2019, 08:30

...nu ma pricep la sisteme de joc. Din tot zarzavatul am priceput ca 4.2.3.1 e cand preponderent te aperi iar la celalalt invers. Daca Tiago nu sare la cap in 4.3.3. clar nu sare nici in 4.x.x. Daca luam golurile pe combinatii in zona aparatorilor centrali mai ziceam. Pe de alta parte e clar ca nu producem mare lucru nici in atac...

fanucrv
fanatic
fanatic
Mesaje: 2214
Membru din: 20 Iun 2017, 10:40

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de fanucrv » 05 Aug 2019, 08:38

Putem incerca să-l aducem pe Cestor pe care l-a luat CFR ul în loc sa alergam după cai verzi și sa rămânem cu Thiago. Sunt prea mulți jucători în lot care nu au valoare sa joace titulari la o echipă de primă ligă. Unde mai pui ca suntem iar cu obiective mărețe în gură, ca pe vremea chelului. Și atunci declaram ca rupem tot și sfarseam sa ne salvam de la retrogradare cu o etapă înainte de final. La toate astea se adaugă și faptul ca nu avem antrenor Ma uitam la ăia de la Honved, niște jucatori rudimentar și foarte slabi, în schimb aveau antrenor care reușea să-i organizeze perfect.

Avatar utilizator
SLH
fanatic
fanatic
Mesaje: 3858
Membru din: 19 Noi 2006, 13:02

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de SLH » 05 Aug 2019, 09:51

Continuam in aceeasi linie a meciurilor slabe spre execrabile si usor-usor atingem 20 de meciuri de cand avem acest impostror pe banca si echipa nu a aratat absolut nicio o idee de joc. Era doar o chestiune de timp pana cand rezultatele urmau sa devina consecinta jocului slab si nu a hazardului. A reusit impostorul sa faca din niste jucatori exceptionali pentru Liga 1 ca Bancu, Cicaldau, Mirko, chiar si Vatajelu niste anonimi. Nu sunt de aceeasi parere cu voi ca jucam 4-3-3, mie mi se pare ca Papichulo o sa ramna in istorie ca omul care a inventat sistemul 4-6-0.
Oare ce sa preferi ca responsabil pentru dezastrul Papura, sa pierdem cu 3-0 la masa verde si sa dai vina pe petarda sau sa te faci de ras cu AEK si sa-ti pui toti suporterii in cap? Sau poate ne bazam in continuare strategia clubului pe noroc, nu pe angajarea de profesionisti.
Din fericire sau poate din pacate pentru unii inclusiv jucatorii sunt constienti ca echipa are nevoie de antrenori, ieri am avut parte de a doua confirmare la contactele pe care le-am avut cu ei dupa meci, prima a fost la meciul cu Clinceni. Partea proasta e ca nu pot 'sa-l sape' pe impostor fara sa ne sape pe toti. Papura nu are bun simt sa plece, Rotaru nu vrea sa recunoasca greseala imensa a numirii lui asa ca o mai vedem un antrenor pe banca Stiintei de abia dupa ce sezonul asta o sa fie compromis.
Last edited by SLH on 05 Aug 2019, 11:12, edited 3 times in total.

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de DeuxEx » 05 Aug 2019, 09:56

Trist este faptul ca nu exista nicio reactie dinspre conducere. Vroiam sa aud cum motiveaza MP sau Sorin Cartu acest esec, in fata echipei ce nu mai câștigase 1 punct de 4 meciuri. Oboseala? Asta ar fi penibil! Sa nu uitam ca Papura declara ca jucatorii sai vor fi, fizic, in varf de forma tot sezonul. Acum sunt obositi? Pe bune? Nu il trage nimeni la raspundere?

Redmi Note 7 (Tapatalk)

"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

lory69
fanatic
fanatic
Mesaje: 1943
Membru din: 16 Aug 2017, 11:56

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de lory69 » 05 Aug 2019, 10:49

Cred ca Rotaru ar trebui sa gândească un pic.....fara Papura echipa ar juca mai bine.Fara antrenor cred ca jucătorii s-ar misca mai bine si ar avea chef de fotbal.Asa,rotaru plăteste câteva mii de euro degeaba....

lory69
fanatic
fanatic
Mesaje: 1943
Membru din: 16 Aug 2017, 11:56

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de lory69 » 05 Aug 2019, 10:52

DEUXEX...sezonul trecut,când Mangia se vaită de subtirimea lotului si de oboseala acumulată,Sorinel dădea interviuri in care il critica pe antrenor.Acum tace ca pestele....

Avatar utilizator
DeuxEx
fanatic
fanatic
Mesaje: 12349
Membru din: 23 Iul 2006, 05:02

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de DeuxEx » 05 Aug 2019, 12:16

Pai, acum nu mai avem lotul subtire. E chiar consistent. Anul trecut aveai pe Glavina atacant. Acum ai pe Roman, Fortes si, in curand, Koljic. Jucai cu Baicu extrema. Acum il ai pe Vata, Mihaila, iar acolo in stanga mai pot juca si altii - Ionita, Bancu, etc.
Nu lotul e problema. Ci incompetentul de pe banca!

Redmi Note 7 (Tapatalk)

"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

Avatar utilizator
valynet
membru
membru
Mesaje: 185
Membru din: 01 Noi 2018, 14:26

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de valynet » 05 Aug 2019, 12:29

Eu ma intreb de ce nu a incercat deloc si cu Hreniuc pe postul de fundas central. Cred ca era o solutie mai buna decat Fereira, care nu e deloc in forma. Iar in meciurile de pregatire Hreniuc a fost decent in evolutii.
Offense sells tickets, Defense wins championships.

Avatar utilizator
gsm
fanatic
fanatic
Mesaje: 1450
Membru din: 23 Feb 2004, 11:12

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de gsm » 05 Aug 2019, 12:40

fratilor, nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar de cand a venit cartu ca presedinte, eu vad o situatie tensionata la club. marcel popescu si ovidiu costesin cam rarut cu declaratiile prin mass media. echipa chiar daca a castigat cu noroc, jocul nu convinge deloc. avem problema ca mijlocasii care nu pot sa-i puna in valoare pe roman si fortes. asta o sa se vada mai bine cand o sa reintre kolic. noi dam vina pe non valoarea celor 2, dara adevarata problema este ca nu primesc pase. nici pe timpul lui mangia nu jucam cine stie ce, dar acolo am avut noroc de jucatori, ca mitrita si kolici care, cat au fost pe teren l-au "cam scos" pe mangia. mi-l doresc pe multescu, doarece el stie sa puna in valorre jucatorii tineri. ex. screciu, burlacu, markovici au fost promovati pe timpul lui. asa domn cum este multescu, echipa rata mult, dar producea un fotbal pe placul suporterilor.

Avatar utilizator
SLH
fanatic
fanatic
Mesaje: 3858
Membru din: 19 Noi 2006, 13:02

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de SLH » 05 Aug 2019, 13:09

gsm scrie:
05 Aug 2019, 12:40
fratilor, nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar de cand a venit cartu ca presedinte, eu vad o situatie tensionata la club...
E o coincidenta. Nu stiu de ce nu vreti sa intelegeti ca Sorin Cartu nu are nic o putere reala in club. Situatia tensionata are 2 cauze, ratarea obiectivelor de anul trecut si lipsa de perspectiva pentru sezonul asta. Mai exact gestionarea dezastruoasa a vanzarii lui Mitrita si numirea unui impostor pe cel mai important post dintr-un club de fotbal, cel de antrenor. In amandoua situatiile decizia ii apartine exclusiv lui Rotaru. Singura vina a lui Cartu e ca se complace si nu face nimic sa indrepte greselile patronului.

Avatar utilizator
gsm
fanatic
fanatic
Mesaje: 1450
Membru din: 23 Feb 2004, 11:12

Re: [Etapa 4] AFC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Mesaj de gsm » 05 Aug 2019, 13:23

gsm scrie:
05 Aug 2019, 12:40
fratilor, nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar de cand a venit cartu ca presedinte, eu vad o situatie tensionata la club. marcel popescu si ovidiu costesin cam rarut cu declaratiile prin mass media. echipa chiar daca a castigat cu noroc, jocul nu convinge deloc. avem problema ca mijlocasii care nu pot sa-i puna in valoare pe roman si fortes. asta o sa se vada mai bine cand o sa reintre kolic. noi dam vina pe non valoarea celor 2, dara adevarata problema este ca nu primesc pase. nici pe timpul lui mangia nu jucam cine stie ce, dar acolo am avut noroc de jucatori, ca mitrita si kolici care, cat au fost pe teren l-au "cam scos" pe mangia. mi-l doresc pe multescu, doarece el stie sa puna in valorre jucatorii tineri. ex. screciu, burlacu, markovici au fost promovati pe timpul lui. asa domn cum este multescu, echipa rata mult, dar producea un fotbal pe placul suporterilor.

Închis