de acum suntem pe cont propriu.
Moderator: grup_moderatori
Unde se pot vedea indicii completi? Banuiesc ca se cumpara, dar este pe unde public cam cat costa?lory69 scrie: ↑29 Iun 2020, 07:05Sunt curios sa vad indicii INSTAT din meciul de aseară.....o sa-i pună azi sigur pe Fanatyk.Cred ca o sa avem mari surprize,iar printre fruntasi or sa fie Ivan si Acka...cei pe care-i injuram toti pana mai ieri.Acka l-a facut anonim pe Omrani!Nici Balasa nu a facut un meci rau,dar cred ca el trebuia schimbat inainte de primirea golului doi,pt ca se vedea ca se resimte fizic..
Dupa Gaz - Craiova 1-2/ Astra - CFR 1-1, noi o sa mutam putin presiunea, iar dupa Craiova - CFR 2-1cortinadampezzo scrie: ↑29 Iun 2020, 18:12Nu s-a mai vorbit asa fumos de Craiova de prin vara anului trecut , dupa meciul cu Honved sau Sabail.
Ilie Dumitrescu ne ridica in slavi - club cu un management serios, jucatori cu tehnicitate deosebita, antrenor cerebral care nu a mai lasat loc de intrebari, Nistor sau altcineva, Ivan sau altcineva, astia sunt jucatorii din primul 11, punct. Craiova echipa cea mai rapida in benzi din campionat, cel mai bun mijloc prin Nistor si Cicaldau.
Bai frate atatea superlative de zici ca i-a platit Rotaru .
Presiunea e pe noi
Cristiano Bergodi este antrenor!R.E.N. scrie: ↑29 Iun 2020, 20:04cea mai importanta victorie a noastra din 91 incoace![]()
![]()
sau cel putin din ce tin eu minte. daca se mobilizeaza baietii pana la sfarsit, daca o sa fie uniti si daca avem si un pic de noroc, o sa bem toata vara de bucurie
parca mi-e si frica sa sper.
dar chiar nu spuneti niciunul nimic si de antrenor? ca dupa atatea meciuri cu pase intre fundasii centrali, bubuieli pe aripa si poate ceva sclipiri individuale, dupa atatea scandaluri, in sfarsit jucam fotbal! mai mult de doua goluri si alte minim trei ocazii mari pe meci. si toate astea in urma unor faze construite asa frumos incat imi aduc aminte ce puteau baietii pe vremea lui Mangia. si asta in trei etape. cu Gustavo singurul transfer. foarte bun transfer de altfel, ma bucur mult ca s-a intors, se vede ca e fotbalist.
p.s. Andrei Ivan![]()
![]()
![]()