Playoff. Etapa 6: Șepși OSK - Universitatea Craiova

Moderator: grup_moderatori

Reusim sa spargem autobaza Grozav?

Poll ended at 06 Mai 2021, 18:53

3
11
85%
1
0
No votes
0
2
15%
 
Total votes: 13

Avatar utilizator
Paul
grup_moderatori
grup_moderatori
Mesaje: 1717
Membru din: 22 Apr 2008, 03:22

Re: Playoff. Etapa 6: Șepși OSK - Universitatea Craiova

Mesaj de Paul » 06 Mai 2021, 08:30

Pare ca am intrat in vrie, in pana totala de idei, si sincer nu imi explic cum e posibil, care sa fie explicatia si motivele.
Sper sa evitam un dezastru similar cu pierderea cupei in fata Voluntariului cu nea Gigi sau eliminarea din cupa cu Viitorul si pierderea podiumului cu Papi.
Nu stiu ce a gandit Ouzounidis cu Bic, si nu inteleg de ce nu il baga mai mult pe Fedele, ca ala macar poate sa faca un dribling, sa dea o pasa si mai si suteaza.
Cicaldau pare ca se ascunde de minge, pur si simplu dispare din joc total.

Stefan..
junior
junior
Mesaje: 56
Membru din: 05 Aug 2019, 14:21

Re: Playoff. Etapa 6: Șepși OSK - Universitatea Craiova

Mesaj de Stefan.. » 06 Mai 2021, 08:56

Intr-o exprimare mai simpla, toti o apa si-un pamant, urmare a unui context nefavorabil. Bomboana pe coliva: Pigliacelli. N-ar fi o tragedie înfrângerea , dar nu miroase a bine atmosfera apasatoare de la echipa. Nici ca gluma nu e potrivit, dar zici ca se pregateste revenirea lui Papură. Rememorez perioadele de final ale lui Mangia si Bergodi si caut un raspuns la intrebarea "Ce rol are Cartu in club?".

Avatar utilizator
cortinadampezzo
fanatic
fanatic
Mesaje: 1818
Membru din: 21 Iul 2013, 23:09

Re: Playoff. Etapa 6: Șepși OSK - Universitatea Craiova

Mesaj de cortinadampezzo » 06 Mai 2021, 08:57

"Din ce am văzut în ultimele două meciuri, e clar. Poate nu suntem pregătiți să ne luptăm pentru titlu. Avem timp să îmbunătățim lucrurile pentru sezonul viitor. Evident că știu de ce echipa nu joacă cum îmi doresc, dar nu pot să spun public. Când ai șansa de a marca, trebuie să o faci! Dar nu mă plâng de jucătorii mei. Nu renunțăm la nimic, noi trebuie să luptăm în fiecare meci”
Impresia mea este ca Marinos de la vara, va impune niste conditii. Probabil ca i se va spune: da, acceptam conditiile tale si dupa primele 7 etape cu 7 victorii va fi dat afara. Asa e la Craiova

Geronimo
senior
senior
Mesaje: 325
Membru din: 22 Sep 2016, 21:40

Re: Playoff. Etapa 6: Șepși OSK - Universitatea Craiova

Mesaj de Geronimo » 06 Mai 2021, 09:25

Stefan.. scrie:Intr-o exprimare mai simpla, toti o apa si-un pamant, urmare a unui context nefavorabil. Bomboana pe coliva: Pigliacelli. N-ar fi o tragedie înfrângerea , dar nu miroase a bine atmosfera apasatoare de la echipa. Nici ca gluma nu e potrivit, dar zici ca se pregateste revenirea lui Papură. Rememorez perioadele de final ale lui Mangia si Bergodi si caut un raspuns la intrebarea "Ce rol are Cartu in club?".
Rolul lui nea' Sorin e pentru decor. Din interventiile talentatului domn Rotaru nu am inteles cine se ocupa de scouting!? Poate e greu sa aceptam. Chiar Reghe, Sumi si portughejiiiiiii au o influenta mai mare decat nea' Sorin. Avem o boala, noi ascultam de parerile unora din afara, de cei care nu au nicio responsabilitate in club. Silvian are rolul sa urle prin tribuna si sa-i tina companie lui Mihai la cafea. Mihai nu are companie in Craiova cand vine sa bea un ristretto si aici intervine Silvian. Nu stim daca Erik Linkar a fost scos din lista de consilieri pentru strategia clubului.


Sent from my iPad using Tapatalk

Închis