Universitatea Craiova - Sezonul 2022/2023
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2022/2023
Nu știu ce să zic , profilul jucătorilor e diferit și nu vad legătura dintre transferuri ... iar un jucător de vârstă lui Ivan e greu de vândut din Romania... E mai ușor de vândut baiaram decât Ivan dar profilul și randanmentul lor e diferit , comparam mere cu pere
Și eu cred ca Baiaram are sanse mari sa prinda un transfer afara, dar depinde de el. Uite ca pe Ivan l-au costat prestațiile din toamna asta. Eu eram sigur ca va pleca. Cand am vazut ca luam jucatori cu bani eram sigur de transfer.
Mai era un văr de a lu Meza Colli cerut insistent pe aici, după dubla cu Sabail când ne a cam ciurucit cu vreo 3 goluridorumihnea2 scrie: ↑24 Ian 2023, 13:48Ca și Cristian de la Zorya sunt mii de ex. ...Otele, Malele, Cordea, Șut, Roger luați gratis la final de contract ....nou luăm doar pe bani sau necunoscuți care nu au jucat în ultimul an.
Si pun intrebarea asta a treia oara @moderatori, oameni care tin site-ul, om care sustine financiar saitul :de ce nu avem om acreditat la conferintele din presa? Jur ca m-as duce daca as fi din Craiova. Noi vorbim aici, ne dam de ceasul mortii si la conferinte auzim aceleasi basini de intrebari.
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Last edited by manex on 24 Ian 2023, 19:29, edited 1 time in total.
feriti-va!cretinii sint printre noi! sa fie pace!!! am zis
sustin ideea schimbarii primelor versuri din imn :"De bucurie rar avuram parte"
aduc ghinion
aduc ghinion
Fara sa zic ca Mitica are dreptate.. Ma, dar are:ne trebuie MIJLOC!!!
https://fb.watch/ifQMHtfM_6/
https://fb.watch/ifQMHtfM_6/
aduc ghinion
aduc ghinion
Ce descoperisi si tu Mane ! ...ca iti trebuie mijloc ! Il facusi mare pe Mitica ! Noi ce tot discutam pe aici de ani de zile ?
Ca ne trebuie mijloc.
Ca ne trebuie mijloc.
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.
Noo ne tre un "creer"
Si niste koae adevarate ne trebe...
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.
Pai e prima oara cand am zis si eu ca ne trebuie mijlocas? Nu. Numai ca zic ca si altii din afara vad asta, numai ai nostri nuFreestate scrie:Ce descoperisi si tu Mane ! ...ca iti trebuie mijloc ! Il facusi mare pe Mitica ! Noi ce tot discutam pe aici de ani de zile ?
Ca ne trebuie mijloc.
aduc ghinion
aduc ghinion
E mai bine cand spune unul din afara. Noi nu ne pricepem si suntem doar nemultumiti de jucatorii straini adusi de nea Mihai. Bine, la inceput suntem vrajiti dupa 2, 3 minute jucate. Dupa 1-2 ani ne dam seama de fotbalul la alibi practicat de ei. ;-) Eu ma astept sa aducem chiar un strain fara un picior si sa dam vina pe nea Sorin.Freestate scrie:Ce descoperisi si tu Mane ! ...ca iti trebuie mijloc ! Il facusi mare pe Mitica ! Noi ce tot discutam pe aici de ani de zile ?
Ca ne trebuie mijloc.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Daaaa, chiar ma vad pe mine (trimisul craiova-maxima.ro) la sacou de leopard cu un microfon in mana intrebandu-i pe baieti despre ...coltul lui 16 si alte cele.manex scrie: ↑24 Ian 2023, 19:29Si pun intrebarea asta a treia oara @moderatori, oameni care tin site-ul, om care sustine financiar saitul :de ce nu avem om acreditat la conferintele din presa? Jur ca m-as duce daca as fi din Craiova. Noi vorbim aici, ne dam de ceasul mortii si la conferinte auzim aceleasi basini de intrebari.

„Dacă domnul Rotaru așa înțelege să contruiască o echipă… După atâția ani în care nimeni n-a confirmat acolo, nimeni nu a făcut nimic, probabil că va dura mulți ani această situație la Craiova.
Probabil că la Craiova se întâmplă… Dolce farniente (n.r. dulce trândăvie) este acolo. Toată lumea stă bine-liniștită. Obiectivul este să își ia salariul în fiecare lună. A vrut Rădoi să facă ceva, l-au curățat imediat. Rămân la părerea că de domnul Rotaru, așa cum se întâmplă în fotbalul nostru, se lipesc niște «influenceri» care îl manipulează în momentul acesta. Și, nu de acum, ci de mulți ani.
Acum la Botoșani, cel mai slab jucător a fost Ivan, care poartă banderola de căpitan de echipă. Când îi dai cuiva banderola, trebuie să aibă atitudine, personalitate. Ivan ar fi trebuit să spună la pauză «Scoateți-mă, că vă încurc». Nu se poate așa… Dă un gol la patru meciuri, pupă stema și… Sunt lucruri minore, dar care atârnă greu în evoluția echipei”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.
nu-l suport pe mafiotul asta, dar are perfecta dreptate in ce spune! chiar mi-e mila de Rotaru si nu pot intelege nici eu cum de accepta atata incompetenta in jurul lui
Probabil că la Craiova se întâmplă… Dolce farniente (n.r. dulce trândăvie) este acolo. Toată lumea stă bine-liniștită. Obiectivul este să își ia salariul în fiecare lună. A vrut Rădoi să facă ceva, l-au curățat imediat. Rămân la părerea că de domnul Rotaru, așa cum se întâmplă în fotbalul nostru, se lipesc niște «influenceri» care îl manipulează în momentul acesta. Și, nu de acum, ci de mulți ani.
Acum la Botoșani, cel mai slab jucător a fost Ivan, care poartă banderola de căpitan de echipă. Când îi dai cuiva banderola, trebuie să aibă atitudine, personalitate. Ivan ar fi trebuit să spună la pauză «Scoateți-mă, că vă încurc». Nu se poate așa… Dă un gol la patru meciuri, pupă stema și… Sunt lucruri minore, dar care atârnă greu în evoluția echipei”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.
nu-l suport pe mafiotul asta, dar are perfecta dreptate in ce spune! chiar mi-e mila de Rotaru si nu pot intelege nici eu cum de accepta atata incompetenta in jurul lui
Din ce in ce mai multi oameni din afara spun asta. Eu nu zic sa dea Rotaru afara tot. Spun doar sa intre nitel in ei si sa aiba indicatori de performanta. Eu stiu ca acolo e ca intr-o familie, ca lumea se simte minunat, dar parca sunt lucruri, in special sportive, care nu merg asa cum trebuie.
Cat despre conferinta, Stateliber, nu cred ca vrei sa fii ca cel ce pune intrebarile stupide la fiecare conferinta.
Cat despre conferinta, Stateliber, nu cred ca vrei sa fii ca cel ce pune intrebarile stupide la fiecare conferinta.
aduc ghinion
aduc ghinion
-
- fanatic
https://www.prosport.ro/video/prosport- ... l-19586189..... încă o confirmare a ceea ce dezbatem noi pe aici ..
-
- fanatic
Scuze nu am observat că a mai pus cineva articolul.