Mititelu la judecata poporului
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Mititelu la judecata poporului
Cu o singură chestie a greșit Adi junior în postarea lui "peluza sud fără echipă o să cânte în duș. Fcu fără peluza merge mai departe". Botoxatu știe că nu e așa, infimul strop de legitimitate pe care il mai are clubul fiind susținerea PS, dar a jucat la cacealma. Se așteaptă la un compromis din partea lui gogoasa & co. In schimb ăstia din puz, dacă le au mari, îl pot amenința pe botoxat că trec în barca noastră dacă nu cedează. Eu nu am informații despre alți lideri de-ai lor, ce cunosc eu sunt cartofori din eșaloanele 2-3, dar sper că sunt pe acolo oameni mai inteligenți și mai curajoși decât gogoasă care ducă toată cearta asta la o ruptură definitivă.
Nu ii duce capul sa ameninte ca vin la noi, s ar autodesfiinta trecand in mijlocul sezonului la alta echipa si ar muri de tot in ochii ultrasilor din tara
marius_vl scrie:eu am o mare teama si de obicei cand presimt ceva, se intampla... Simt ca in curand ne vom pricopsi cu peluza salbaticilor la meciurile noastre

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Etee si voi acum , parca ati fi taranca din povestea cu drobul de sare !
Se vor amesteca prin multime fara manifestari asa cum au fost pana prin 2019. Vor urmari meciul de la PS ca simpli spectatori asa cum au mai facut-o...precum o femeie care este cumva constransa sa faca o partida de sex dar care are grija sa nu arate ca-i place.

Se vor amesteca prin multime fara manifestari asa cum au fost pana prin 2019. Vor urmari meciul de la PS ca simpli spectatori asa cum au mai facut-o...precum o femeie care este cumva constransa sa faca o partida de sex dar care are grija sa nu arate ca-i place.

... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.
Asteptai pana la sfarsit Free ca sa ajungi la comparatia sexuala! Inspirat si funny ca de fiecare data!
-
- fanatic
@Paul trebuie sa recunoastem ca toti asteptam sa mai posteze Free ceva pentru ca spune lucruri interesante intr-un mod personal si special. 

Iti dai seama ca aia de la puz sunt niste sclavi platiti dar acum neplatiti fiindca nu au dat niciun comunicat despre decizia de banare a lor pe stadion, ma asteptam sa vad si eu atitudine ca le interzice booveanu dreptu de a merge la meci, vad ca nu e important, prob ca se negociaza trecerea lor la noi xD
-
- fanatic
Scandalul asta este benefic, el reimprospateaza memoria uitata la anumiti suporteri, despre cei care face fotball in craiova de 30 de ani
Uitati va la fanatik superliga ca e mititelu pe skype si zice cu lux de amamunte cum a platit pe aia din sud si a mobilizat oameni care nu au treaba cu peluza sa vina in sud la meciul cu noi de teama ca se face sud de ras
GE NI AL , omu zice ca in cateva zile vine comunicatul puz in care se dezic de fcu si vor incheia orice activitate
GE NI AL , omu zice ca in cateva zile vine comunicatul puz in care se dezic de fcu si vor incheia orice activitate
-
- fanatic
Zvonuri ca alea cu Reghecampf. Par din ce în ce mai plauzibile, dar în realitate șansele sunt foarte mici. Puzul nu vă pleca niciodată de lângă mititelu. Pot sa abandoneze corabia unii sau alții, dar ăia vechi care au crescut cu siestele la Perinița vor rămâne acolo lipiți de cocaru lu ajică de-a pururi.
Ba eu cred ca se va intampla , e suspect cum puz nu a dat niciun comunicat despre inchiderea stadionului, semn ca urmeaza ceva curand
-
- fanatic
-
- junior
Ce-mi place scandalul la booveni.
S-a saturat și ajica sa fie supt de bani de niște prosti.
Sunt curios cum raspund maimuțele din sug 97, probabil vor incerca ceva amenințări sau fapte ilegale prin afara stadionului cu U Cluj.
S-a saturat și ajica sa fie supt de bani de niște prosti.
Sunt curios cum raspund maimuțele din sug 97, probabil vor incerca ceva amenințări sau fapte ilegale prin afara stadionului cu U Cluj.
Stiinta, Stiinta, Stiinta!

Se vor împăca! Sunt sigur de asta. Puz ul fără Mititelu si banii lui dispare ,iar brutarul la randul lui are nevoie ca de aer de grupul ăsta de presiune. Așa ca mai bine sa ne vedeam d-ale noastre și sa nu tragem speranțe deșarte ca se rupe caruta la mititei.
-
- fanatic
PS97 si Mititelu , am mai vazut filmul asta. S-a chemat Negoita si PCH