Ziaristi non-grata
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: Ziaristi non-grata
...toti fcsb-istii, fara exceptie, sunt si booveni. Pt. ca asa se legitimeaza, crezandu-se stelisti...
-
- suporter
...si daca nu, vrei sa spui ca ce? Se duce lumea la fcu est? Lucrurile s-au transat, nu mai exista cale de intoarcere...adi_g scrie: ↑11 Feb 2019, 19:03Dacă o sa avem continuitate în privința trofeelor, o să se aleagă praful de tot de booveni, după cum merită. Oricum, eu cred că o să ajungă cel mult înliga a II-a, că nu au bani pentru Liga I. Sunt suprins totuși că Marcel Pușcaș a acceptat să fie președinte la echipa mititelului analfabet...
Da...Corect! Iată ce suporteri și fotbaliști au ăia... Ai de teapa ăstuia cred că ar sări să ne bată și jucătorii noștri....malus dacus scrie: ↑11 Feb 2019, 19:17...si daca nu, vrei sa spui ca ce? Se duce lumea la fcu est? Lucrurile s-au transat, nu mai exista cale de intoarcere...adi_g scrie: ↑11 Feb 2019, 19:03Dacă o sa avem continuitate în privința trofeelor, o să se aleagă praful de tot de booveni, după cum merită. Oricum, eu cred că o să ajungă cel mult înliga a II-a, că nu au bani pentru Liga I. Sunt suprins totuși că Marcel Pușcaș a acceptat să fie președinte la echipa mititelului analfabet...
https://evz.ro/craiova-gogoasa-scapat-puscarie.html
Probabil ca in ultimii 20 de ani, cea mare medie de spectatori pe Oblemenco s-a intimplat cind a fost Piturcxa la echipa, in toamna anului 2010 - 18.000. De la inaugurarea noului stadion media de spectatori este pe la 80 % - 90 % din media de public din 2010. Si asta in conditiile unei ligi 1 care a pierdut multe nume mari si cunoscute - Rapid, Petrolul, FC Arges etc.adi_g scrie: ↑11 Feb 2019, 19:03Dacă o sa avem continuitate în privința trofeelor, o să se aleagă praful de tot de booveni, după cum merită. Oricum, eu cred că o să ajungă cel mult înliga a II-a, că nu au bani pentru Liga I. Sunt suprins totuși că Marcel Pușcaș a acceptat să fie președinte la echipa mititelului analfabet...
Se pare ca marea majoritatea a publicului din 2010 s-a intors la stadion. Fara cei 1000 de mititei.
Last edited by Bobby on 11 Feb 2019, 23:39, edited 1 time in total.
Tocmai în acel sezon 2010-2011, avea să se aleagă praful...
-
- suporter
...eu cred ca la sud acolo, la unele meciuri cam vin ajîci. Aseara au trosnit petarde la greu de-acolo...
- Jimmy Darmody
- suporter
Obisnuiti-va cu ideea,usor ...... usor vor veni la sud,deja unii dintre ei vin la sud la meciurile mai importante,o sa fie urat probabil cand vor fi toti.....probabil ceva comportament de maimuta:scaune rupte,aruncat cu diverse,injuraturi directionate,batai,etc...