Secretul rusinos al lui Mititelu : fostul FCU ar detine de fapt palmaresul echipei CSM Resita, in urma unei fuziuni de cluburi !

De ani de zile Adrian Mititelu incearca cu disperare sa ramina in atentie proclamindu-se drept detinator al driblingurilor lui Balaci, golurilor lui Oblemenco si fentelor lui Cirtu. Este stiut ca Mititelu nu detine nici unul dintre simbolurile identitatii Stiintei : brandurile CS Universitatea Craiova, FC Universitatea Craiova si Stiinta Craiova; stema in dungi si stema istorica cu leul; imnul echipei. Toate aceste simboluri sint folosite legal de catre echipa orasului, Universitatea Craiova. Este echipa orasului pentru ca brandurile si stemele istorice ale Stiintei nu apartin unei firme private si nici copiilor patronului, ci clubului de drept public Universitatea Craiova.

Totusi, istoria mai putin stiuta a fostului club boovean Fotbal Club U Craiova, infiintat in 2002 de Dinel Staicu si falimentat in 2014 de catre Mititelu, arata ca aceasta fosta societate sportiva ar detine de fapt palmaresul clubului CSM Resita.

Un articol publicat in Gazeta de Sud pe 30 mai 2005 prezenta detaliile fuziunii intre clubul care va fi falimentat de Mititelu in 2014 si CSM Resita. Fuziunea de cluburi s-ar fi petrecut in anul 2004 (http://www.gds.ro/Actualitate/2005-05-30/Dinel+a+mutat+echipa+de+fotbal+in+spalatoria+fratelui+sau/) :

Pe site-ul Ministerului de Finante, se confirma disparitia clubului CSM Resita prin fuziune in anul 2004 :

Practic, istoria si palmaresul clubului CSM Resita ar fi detinute de Fotbal Club U Craiova SA, fostul club al lui Mititelu :

  • Anul infiintarii 1926;
  • Culori rosu-negru;
  • Campioana a Romaniei in 1931;
  • Vice campioana a Romaniei in 1932;
  • Cistigatoare a Cupei Romaniei in 1954;
  • Porecla : “Milan din Banat”

Din acest moment, sugeram reprezentantilor Universitatii Craiova si fanilor sa foloseasca denumirea “CSM Resita” pentru fostul club boovean in orice context al vreunei discutii despre palmaresul Craiovei. Se pare ca singurul palmares detinut cu acte in regula de catre aceasta firma este palmaresul Resitei. Pina la urma, Fotbal Club U Craiova nu a fuzionat niciodata cu fostul club de fotbal Universitatea Craiova, ci doar cu CSM Resita.

Fotografia de mai jos prezinta echipa copiilor copiilor lui Mititelu, CSM Resita, in anul 1942 – cu 26 de ani inainte ca patronul Adrian Mititelu sa se nasca :

* Palmaresul clubului resitean precum si fotografia de mai sus sint preluate de pe site-ul http://ligac-romania.blogspot.com/2010/03/?_sm_au_=iZHZVkHRQPtPVq6M:

Noua clona a lui Mititelu poate cere acces pe stadionul din Resita

Partea buna este ca, dupa ce a detinut acel club vopsit in alb-albastru dar cu ADN-ul ros-negru al gruparii CSM Resita, club mutat ba pe la Craiova, ba pe la Severin, familia Mititelu poate cere acces pe stadionul orasului si la Resita, pentru noua clona a familiei infiintata in 2017.

 

Ce palmares mai detine familia Mititelu in afara de istoria gruparii CSM Resita ?

Fotbal Club U Craiova SA, infiintata in 2002 de fostul militian si nostalgic comunist Dinel Staicu si falimentata de inculpatul analfabet Mititelu, mai detine urmatoarele performante in palmares :

 

 

 

  • A sprijinit oficial candidatura Olgutei Vasilescu (PSD) la primaria Craiova (2012);

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

3 Thoughts to “Secretul rusinos al lui Mititelu : fostul FCU ar detine de fapt palmaresul echipei CSM Resita, in urma unei fuziuni de cluburi !”

  1. […] P.S. Ne amuza incercarile site-ului de booveni mititei pe facebook „FC Universitatea Craiova” de a ramine in atentie. In primul rind, noi sugeram acestui site sa inceteze furtul marcii „FC Universitatea Craiova”. Pe site-ul OSIM oricine poate vedea ca aceasta marca apartine clubului de drept public Universitatea Craiova. In al doilea rind, le trimitem inca o data urarea Peluzei Nord : „Marca e la noi, clona sinteti voi”. In al treilea rind, le sugeram boovenilor sa se certe cu fanii Napoli pe subiectul wild cardurilor oferite de federatiile nationale pentru renasterea brandurilor istorice. In al patrulea rind, ca tot ii doare palmaresul Stiintei, le reamintim ca ICCJ a decis definitiv si irevocabil ca fosta firma a familiei Mititelu, aia infiintata in anul 2002, nu este continuatoarea clubului fondat in 1948. Cireasa de pe tort este materialul scris anul trecut pe craiova-maxima.ro care demonstreaza ca fosta firma a familiei Mititelu a fuzionat la un moment dat cu CSM Resita :https://craiova-maxima.ro/fosta-grupare-fotbalistica-fcu-a-lui-mititelu-dezafiliata-in-2011-ar-detin… […]

  2. […] Ai avut 8 ani sa spui ca fosta echipa mititelului era de fapt o corcitura fuzionata cu CSM Resita (https://craiova-maxima.ro/fosta-grupare-fotbalistica-fcu-a-lui-mititelu-dezafiliata-in-2011-ar-detin&#8230😉 E halucintat ca trebuie sa va invat eu pe voi, cei de la club, platiti cu bani frumosi sa faceti […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.