FOTBAL CLUB U CRAIOVA NU DETINE NICI UN DREPT ASUPRA PALMARESULUI ECHIPEI ISTORICE DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cum minte Mititelu cu ajutorul slugilor de serviciu, ziariști de 2 bani de la Prosport si Gazeta Sporturilor.

In cursul zilei de azi, Marin Mititelu mai trage o fumigenă și atât stagiarii de la Prosport cât și vetereanii în lustruit fundul patronului falimentar de la Gazeta Sporturilor adulmecă mirosul de scandal și de ceva click-uri pentru creșterea traficului.

Nu contează adevarul, nu trebuie să citești, nu trebuie să judeci ! Trebuie doar să iei cu copy + paste de pe pagina de Facebook a nebunului, să faci niște ajustări, să pui un titlu care contine cuvântul miraculos „Mitititelu” și articolul e gata ! Click-urile vin cu nemiluita ! Nu mai e gazetaria aia veche și adevarata, nu iti mai trebuie trei surse independente, nu mai ai timp sau bani sa mai dai un telefon si sa intrebi si cealalta parte din proces pentru un tratament egal în articol.

In esenţă e vorba de sentinta data in dosarul 11665/63/2014** in care Clubul Sportiv Universitatea Craiova a cerut sa i se ateste ca detine palmaresul si a dat in judecata FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA PRIN LICHIDATOR JUDICIAR AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ SPRL. Actiunea a fost respinsa in prima instanta, dupa ce reclamantul solicitase renuntarea la judecata, pentru ca isi daduse seama ca actiunea e gresita. Judecatorul a respins renuntarea la judecata, a judecat, dar a decis SA RESPINGA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA. Asta nu inseamna ca FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA PRIN LICHIDATOR JUDICIAR AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ SPRL detine ceva, ci doar ca actiunea a fost respinsa.

Intre timp Clubul Sportiv U CRAIOVA, intervenient in dosar a declarat apel la data de 29/05/2017, asa ca pe de o parte sentinta publicata nu e definitiva, iar pe de alta parte in ea nu scrie ca FCU are palmaresul. Ce prezinta mititelu si altii care nu stiu sa citeasca o sentinta de la cap la coada sunt elemente ale rationamentului judecatorului.
Related posts

2 Thoughts to “FOTBAL CLUB U CRAIOVA NU DETINE NICI UN DREPT ASUPRA PALMARESULUI ECHIPEI ISTORICE DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA”

  1. viteazu

    Pai judecatorul sa exprimat extraordinar de clar , apropo judecatorul a spus foarte clar , palmaresul este la Mititelu .

    1. dorin

      Te inseli. Vezi ca am pus mai sus, in articol, o captura cu ce a zis judecatorul.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.