Gazeta Sporturilor minte şi manipulează

Gazeta Sporturilor minte si manipuleaza inca o data pro-Mititelu : Marcel Popescu, cind Universitatea Craiova va da in judecata acest ziar mizerabil ?

Editia online a GSP din 8 iunie 2016 isi face inca o data datoria de sluga devotata a lui Adrian Mititelu si prezinta un articol cu titlul bombastic : “Mititelu a prezentat actul care arată că CSU Craiova s-a înscris abuziv în Liga a doua și a promovat ilegal” :

foto1

Lasând la o parte fotografia booveanului in ipostaza de înger al dreptatii – manipulare subtila la un titlu de efect- asa zisul act nu este decit o comunicare a DNA catre una dintre clonele lui Mititelu, SC U Craiova SA infiintata in 2013, prin care se scrie ca, in urma unor plingeri penale, s-ar fi declansat o urmarire penala.  Aceasta comunicare a DNA este un act care demonstreaza absolut nimic, nici inscrierea asa zis abuziva, si nici promovarea asa zis ilegala echipei in prima liga. In buna traditie GSP, se preia cu religiozitate o timpenie de pe pagina de facebook a lui Mititelu, se pune un titlu infiorator – fara legatura cu “articolul”, si in plus, articolul nu se semneaza. Desi astfel de atacuri mizerabile ale GSP apar frecvent, nu exista vreun nume de autor la aceste materiale jenante fara nici o legatura cu jurnalistica serioasa, desi e evident ca cineva le scrie. Cine le scrie ? Insusi Ioanitoaia ? Insusi Tolontan ? Cu siguranta cei doi gireaza aceste mizerii pentru aparitia in GSP. Un titlu corect ar fi indicat doar ca Mititelu a facut plingeri penale si DNA a declansat urmarirea penala. Nu inseamna ca o ilegalitate s-a comis daca un procuror DNA alearga dupa nebuniile booveanului.

foto2

Acest articol are ceva din mizeriile publicate de Ioanitoaia in trecut pe tema Craiova; doar Ioanitoaia isi dadea cu parerea daca ceva este “ilegal”, desi doar o instanta de judecata poat constata asta. Asta e una dintre lectiile de baza ale jurnalismului – incalcarea legii se constata doar in justitie, nu in mintea obosita a cuplului prafuit Ioanitoaia – Tolontan.

foto3

Lasind la o parte alte minciuni sinistre din articolasul GSP – de unde si pina unde Mititelu a fost patronul “Universitatii Craiova” ? poate patron al Fotbal Club U Craiova – credem ca gruparea fanion al Craiovei trebuie sa ia masuri dure impotriva GSP. E evident ca acest articol e o minciuna de proportii care cauzeaza daune grave clubului, imaginii sale, cu efecte financiare importante  (audienta, sponsori etc.). Domnule Marcel Popescu, ce mai  asteptati ?

foto4

P.S. Inca o manipulare grosolana a GSP este vizibila in prima fotografie – exista acolo un articol in care scrie ca FC Voluntari a invins “UTA” cu 3-0. De fapt vorbim despre UTA Batrina Doamna, club infiintat in 2013, finantat de primaria Arad, care a preluat o stema OSIM de la o asocatie a suporterilor aradeni. Acest club a activat in campionatul 2013-2014 in paralel cu FC UTA, vechiul club al Aradului. De ce UTA Batrina Doamna devine brusc doar “UTA” in GSP, iar echipa Craiovei e numita CSU Craiova, poate doar justitia romana va reusi sa afle. De ce echipa aradeana nu e numita acolo drept “UTABD Arad”, daca tot GSP vrea sa foloseasca acronime complete ?

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.