Gazeta ticalosilor

Desi fraierii se uita la Gazeta Sporturilor ca la o institutie de presa, nu trebuie sa uitam ca GSP e o firma privata, care nu este in business-ul de a informa lumea cu respect si decenta, ci este in business-ul de a face bani. Ca banii sint facuti pentru actionarii firmei, sau pentru ticalosii de acolo care-si spun „ziaristi”, drept servicii pentru interlopii din sport – asta nu stim. Tot circul asta pro Mititelu din ultimii 10-20 ani s-a facut gratis la GSP ? Toate minciunile din ultimii 8 ani despre renasterea Universitatii Craiova fara mititel s-au scris de amorul artei, sau pentru ca mitomanii lucreaza la GSP ? Universitatea Craiova, echipa primariei, echipa finantata de primarie si multe alte timpenii de genul asta, fara ca nici o dovada sa fie prezentata ? Si asta cind singura echipa de fotbal finantata de primaria Craiova in ultimii 30 de ani a fost Fotbal Club U Craiova SA, firma booveana falimentata in anul 2014 ? Ati vazut vreodata o campanie GSP sa scrie ca puscariasul mititel a fost singurul „patron” din fotbal finantat la greu din banii primariei Craiova – 500.000 de Euro de la primarul Solomon, plus stadionul public dat familiei infractorului ?

E distractiv sa vezi cum NOILE echipe UTA, FC Arges, U Cluj, Rapid, Petrolul, Otelul, Farul, Ripensia etc. sint echipe de traditie la GSP, iar Universitatea Craiova e un CSU Craiova cu doua cupe ale Romaniei in palmares. Un acces de ris, o injuratura si o flegma merita GSP, poate si un flagrant cu deneaul – ticalosii de acolo nu se refera la FC Arges cu numele SCM Pitesti (echipa primariei la care s-a adaugat brandul FC Arges), sau la Rapid cu numele Academia Rapid (la care s-a adaugat brandul FC Rapid), sau la Poli Iasi cu numele Tricolorul Breaza (ca din Tricolorul Breaza s-a nascut echipa din Iasi) – dar strimbe anti Universitatea Craiova se baga la greu. Pe gratis ? Lucreaza curvele GSP pe gratis vreodata ? Pai ticalosule Tepelin, de ce „CSU Craiova” sau in cel mai bun caz „CS Universitatea Craiova” cind echipa asta se numeste Universitatea Craiova – pentru ca foloseste legal acest brand ? Cit costa acolo sa numesti echipa Tricolorul Breaza / CSMS Iasi drept Poli Iasi – dar sa botezi Universitatea Craiova cum bate vintul, ba CSU Craiova, ori CS U, CS U Craiova, sau cind esti in toane bune CS Universitatea Craiova ? Cum sa-ti bati joc ba de o societate dupa cum vrea muschiul tau corupt ? Derbedeule, daca e sa folosesti numele precedente ale acestor grupari sportive, de ce nu vedem in gazeta ticalosilor CSMS Iasi, SCM Pitesti, UTA Batrina Doamna, Academia Rapid si CSU Craiova ?

Domnule curva Ioanitoaia, care e treaba cu dezafilirea „ilegala” a fostei firme boovene, serial lacrimogen intru victimizarea chelului megaloman – cind toate hotaririle definitive ale justitiei au decis tocmai invers ? Unde sint scuzele prezentate prostilor, pardon „cititorilor” – pentru ca i-ati mintit vreme de un deceniu, ca sa-si verse lacrimile linga hoitul semi-viu al puscariasului ? Domnule curva Ioanitoatia, scriati recent un „editorial” de lemn cu numele „Mutu la Craiova”. Serios, nene curva ? Daca ai scrie o timpenie despre Dinu Todoran, ai baga titlul „Todoran la Bucuresti” sau „Todoran la FCSB” ? Ticalosii lucreaza cu metoda – Craiova e tarim mititel acum. Toata Craiova.

Actuala UTA (fosta UTA Batrina Doamna) activa in paralel cu FC UTA prin 2013-2014 – echipa istorica a Aradului. Ati vazut vreodata vreo injuratura a gesepeului la adresa acestei echipe – clona, echipa finantata de primarie etc. ? Nu tata – nimic, zero. N-a dat nimeni din Arad comanda la GSP pentru o asa campanie de presa cum s-a facut impotriva renasterii Stiintei ? UTA Batrina Doamna era o echipa noua, chiar finantata din bani publici, care a primit marca OSIM UTA – ura !, asta e echipa de traditie a Aradului. Merge la Arad ? OK. Merge la Craiova – pai nu merge, ca nu vrea familia blestemata si nici slugile familiei din presa.

Daca vine miine un nebun la Arad si infiinteaza FC UTA 1948 – o fi aia adevarata UTA derbedeilor gesepei ?

Pai domnilor curve si ticalosi de la GSP, cum se poate ca o firma noua a chelului blestemat, cu nume nou, cu stema clonata noua, si cu „brand” OSIM nou sa revina in liga 1 ? Daca Berlusconi isi face club nou de fotbal – o fi ala adevaratul AC Milan, continuitate prin patron ? Acum Berlusconi e la Monza – aia e de fapt adevarata AC Milan, derbedeilor ? Stam si ne intrebam de ce nimeni in Italia nu se plinge ca noile Napoli si Parma – dupa dezafilierea cluburilor vechi – au inceput fotbalul profesionist in ligi diferite pentru ca asa a decis atunci o organizatia privata cu numele de „Federatia Italiana de Fotbal” ? O fi noua Parma mai adevarata / mai „morala” pentru ca federatia italiana a decis ca noul club de acolo sa inceapa fotbalul intr-o liga inferioara comparativ cu noua Napoli – directionata intr-o liga superioara pentru ca asa a dorit federatia, fara ca nimeni sa urle ? Pur si simplu acolo nu exista un infractor mititel care sa construiasca un discurs public pentru folosul propriu si nici ticalosi „de presa” care sa faca o campanie de PR pentru infractori.

Repetati dupa mine derbedeilor : firma noua, marca OSIM clonata noua, stema clonata noua : adica echipa noua 100 % care n-are cum sa revina decit in burta mamei-diavol. Dar nu in liga 1.

Mai e unul pe acolo, Dan Udrea – are niste figuri pe fata lui de crede ca l-a facut tat-su jurnalist la BBC. Intr-o lume plina de jeg cum e lumea fotbalului – iar Udrea asta ar trebui sa stie asta – el se ia de Universitatea Craiova, ca nu-stiu ce liga 2. Pai asta au votat cei din Adunarea Generala a FRF – ce treaba avem noi cu aia ? Cum si noua Napoli a fost invitata de Federatia Italiana in liga 3. Bai Udrea – FRF e o organizatie privata, care voteaza cum ii duce capul pe membrii ei. Nu-ti place – du-te tata la agricultura. Tu si cu mititelu credeti ca fotbalul nu poate trai fara voi – nu va place ce voteaza ferefeul, treceti la agricultura si gata. Daca o decizie a FRF e ilegala, justitia sau TAS-ul o poate spune; dar daca justitia civila si aia sportiva nu declara o decizie drept ilegala, pentru ce mai urli bai Udrea ? Jurnalismul e pe fapte mai, nu pe sentimente bolnave. Nimic in fotbalul romanesc nu e moral – si esti un mare idiot daca nu vezi asta. Doar interlopii tipa pe teme de morala in fotbal – pentru ca asa se victimizeaza pentru prosti. Puscariile au fost pline de „finantatori” si arbitri de fotbal – pentru ca asta e nivelul jegului moral in acest sport, inclusiv in presa care-i dezmiarda pe interlopii visatori de ploconeli pe stadioane, la fel ca Kim Jong Un si Hitler. Daca asisti la o discutie de 5 minute intre tatuatul cocalar junior si gogoasa iti dai palme o saptamina mai Udrea.

Vrei morala mai Udrea – ia scrie ba despre incestul de doua decenii dintre familia blestemata si unii dintre liderii galeriei boovene : baga acolo nume, sume de bani, si actiuni planuite cu stapinirea cheala. Ala e jurnalism curajos – dar va tremura fundul mai derbedeilor in fata lui gogoasa. Ia spune ba cum de-a mutat FRF-ul noua firma a lui boo in alta serie de liga 3 acum 2 ani, departe de satelitul Universitatii Craiova ? Aia a fost morala, derbedeule ? Copiii Stiintei i-au dat bataie la fund clonei boovene, si FRF-ul ii face pirtie spre liga 2 mutindu-i in alta serie de liga 3, mult mai usoara ? Va doare de morala coruptilor – de ce nu scrieti o data pe saptamina despre cum plingea puscariasul sa-i dea ferefeul licenta pe sest la firma veche din fotbal, acum mai bine de 10 ani, cind infractorul pasa, in buna traditie interlopa, datoriile sereleului de liga 1 catre o alta firma ? Pai nu trebuia retrogradata panarama booveana atunci ? De ce nu spuneti tarii ca familia blestemata fura stema cu leul a Craiovei Maxima – aia e morala voastra ? Furtul e OK daca e facut de boovean ? In loc sa-l prezentati ca puscarias si infractor dovedit – un interlop scotocind printre gunoaiele politicii si golanimii oltene, l-ati transformat intr-un soi de Iisus chel, crucificat cu destu-n cur, intre belu (mihai) si tembelu’ (aluatul prajit tatuat al Peluzei Sud), aia de-i miros cu nesat degetul ciumei boovene : chelu’, belu si tembelu’.

Bai ticalosilor, de ce nu scrieti ba ca de 20 de ani (douazeci de ani), puscariasul mititel incearca sa cloneze echipa de fotbal simbol a Baniei ? Da – de 20 de ani ! Uitati ba cum un ziarist din Craiova are curaj sa scrie adevarul pe care voi il ignorati – din cauza de incompetenta, coruptie sau de amindoua : https://grosereanu.wordpress.com/2012/07/27/mititeliada-i-clona-universitatii-craiova/

Vreti curaj si morala – ia bagati la ziar un articol despre o boala psihica grava, sa zicem despre tulburarea de personalitate antisociala (desi in situatia de fata exista semne clare si de narcisism). Puneti acolo simptomele bolii si incercati sa vedeti cit de aproape e profilul bolnavului psihic de ceea ce arata nebunul Baniei. Si apoi puteti vorbi cu un medic psihiatru despre profilul oamenilor / fani care pot fi fascinati de un asemenea bolnav psihic – ca aia care trag la nebun nu-s sanatosi la cap nici ei. Dupa ce ati facut asta, va uitati voi in oglinda si va intrebati ce fel de oameni „ziaristi” isi cistiga piinea exploatind boala psihica a unora intr-o publicatie cica de sport. Da – daca bagati un citat dintr-un nebun, lumea da navala sa vada timpenia spusa, dar e moral sa exploatati nebunii ?

Revenind la nebuniile fotbalistice, de ce nu scrieti derbedeilor despre faptul ca fosta firma booveana, aia dupa care plingeti in dos de weceuri, era de fapt o struto-camila fuzionata cu CSM Resita ? Il faceati pe boovean patron de CSM Resita – ca asta e realitatea pe care o ascundeti – in 6 luni ridea Romania de el la foc automat. Golaniile lui cu steme clonate, timpeniile facute pe la OSIM (clonari si timpenii incepute in anul 2001, cum am aratat in acest articol !) – toate sint trecute sub tacere la voi. Comunistii o facusera pe analfabeta Elena Ceausescu „cercetator de renume mondial” – iar voi ati luat un interlop puscarias analfabet, si ati creat o victima perfecta pentru prostii Romaniei. Aia e morala voastra, nenorocitilor ! Ala e eroul vostru.

Ca tot vorbim de pasiunea ticalosilor de la GSP pentru branduri si palmarese – lumea zice ca insusi actualul GSP, ziar infiintat in realitate de comunisti, a luat pe sest brandul si istoria fostului ziar istoric Gazeta Sportuilor : https://www.ripensia-sport-magazin.ro/pagina-cititorilor/gazeta-sporturilor-cladita-pe-o-mare-minciuna-n-a-fost-infiintata-in-1924-ci-in-1945-de-catre-bolsevici/

Cine v-a dat brandul si palmaresul Gazetei derbedeilor ? Ziarul vostru, infiintat de comunisti in anul 1945, a activat in paralel cu ziarul istoric Gazeta Sporturilor, infiintat in anul 1924. Pai voi ati activat in paralel cu Gazeta istorica, si acum cica sinteti urmasii ziarului istoric ? Chiar nerusinarea voastra nu are limite derbedeilor, sa dati altora lectii de istorie si palmarese ?

P.S. Noua ne-a placut campania desantata a GSP-ului ca familia blestemata sa-si afiseze putorile pe noul stadion al Baniei. Totusi baietii de acolo, care s-au luat in gura cu ministrii Romaniei, n-au curaj sa faca o campanie de presa despre datoriile familiei blestemate a Baniei la bugetul local. De ce oare, curajosilor ? Va are chelul la mina cu ceva ? Cit costa acolo sa va doara un pic sufletul de distrugerile familiei blestemate facute orasului Craiova ? Cocalarul tatuat are bani de masini de lux, da’ se face ca uita de datoriile lui tac-su pentru folosirea stadionul vechi ? Cind hitlerul din Booveni se facuse proprietar pe stadionul public al Craiovei si nu-i lasa acolo pe cei de la Gaz Metan CFR Craiova, unde erati derbedeilor : https://www.facebook.com/jianu.florin.90/videos/4140956802635207/UzpfSTE2OTk2MDU3Njk0MzIyODo4Mzg1MTcxODAwODc1NjE/

P.S.2 Echipa Craiovei de liga 1 este echipa de traditie a Baniei pentru ca – la fel ca toate celelalte echipe de traditie renascute – foloseste legal to ceea ce inseamna simboluri ale echipei istorice : stema cu leul purtata pe tricouri de Craiova Maxima (nu desenele clonate ale chelului), brandurile istorice (Stiinta Craiova, Universitatea Craiova, FC Universitatea Craiova, CS Universitatea Craiova) si imnul echipei. FRF nu are nici fel de regulament in ceea ce priveste palmaresele cluburilor de fotbal – asa ca echipa Universitatea Craiova are aceeasi legatura cu istoria vechii echipe cum au si NOILE echipe Rapid, FC Arges, Ripensia, U Cluj, UTA, Petrolul, Farul, Otelul etc. Daca toate aceste echipe NOI sint echipele de traditie, asa se intimpla si cu Universitatea Craiova. Ca celelalte orase nu au un fost patron gropar cu mintea in franjuri, asta probabil tine de o mai buna institutionalizare a celor cu probleme psihice grave, plus o preocupare a oamenilor de rind in a-si cistiga piinea prin munca cinstita, si nu inventind profesia de sef de galerie de fotbal in slujba unui chel cu mintea pe dealuri, cum s-a facut cu gogosile blonde ale Baniei.

 

Related posts

One Thought to “Gazeta ticalosilor”

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.