Hațegan fură din nou, tot pentru Dinamo !

Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai buni arbitri români, fură din nou într-un meci al Universității Craiova!

Miercuri, 29 martie 2017

In minutul 63 îl elimină gratuit pe Băluță. Craiova rămâne în 10 oameni. În minutul 74 al partidei din sferturile de finală ale Cupei României dintre Universitatea Craiova și Dinamo, disputată la Tr.Severin, Hațegan nu acordă penalty la faultul în careu asupra lui Bancu. Cel mai bun arbitru român îi arată cartonașul galben lui Bancu pentru simulare. Ne calificăm în semifinalele Cupei României după un meci dramatic, încheiat cu prelungiri și lovituri de la 11 metri.

Sâmbătă, 15 septembrie 2017

În minutul 29 al meciului din etapa a 10-a, il elimină gratuit pe Zlatinsky. Între Hațegan și faza în urma căreia îl elimină pe Zlatinsky sunt 8 jucători. Craiova rămâne în 10 oameni.

In minutul 72 e fault în careu la Băluță, Hațegan se face că nu vede cum fundașul dinamovist cazut ridică piciorul și-l împiedică pe Băluță să joace mingea.

In minutul 79 îi acordă cartonaș galben lui Burlacu absolut gratuit, după ce acesta-i fură mingea la 15 metri de poartă portarului dinamovist.

În minutul 90+2 al partidei, cu aerul său șmecheresc, Hațegan – supranumit de suporterii noștri și Hoțugan, nu acordă penalty la faultul clar în careu al lui Romera asupra lui Burlacu (împingere din spate) !

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.