Mijlocaşul dorit de Cârţu: Zlatinski

Potrivit unor informaţii postate pe Facebook de Felix Grigore, acesta se afla aseara la sediul clubului Ludogorets din Bulgaria, anunţând că este aproape să parafeze mutarea unui jucător important.

 

Astazi, presa sportivă anunţă că pentru 100.000 de euro, Universitatea l-a transferat pe Hristo Zlatinski, jucător de bază la Ludogoreţ în ultimii doi ani. Internaţional bulgar, Hristo Zlatinski a jucat pe postul de mijlocaş la Ludogoreţ, echipă la care evoluează şi Cosmin Moţi şi pare că este jucătorul dorit de cuplul Cârţu – Săndoi şi care îl înlocuieşte pe Brandan. Echipa bulgară l-a transferat pe postul ocupat de Zlatinski pe Prepeliţă de la FCSB, astfel că antrenorul Bruno Ribeiro l-a informat pe mijlocaș, care mai avea contract până în vara lui 2016, că-și poate căuta o altă echipă. Hristo Zlatinski a venit la Ludogoreţ în vara anului 2013 de la Lokomotiv Plovdiv.

Zlatinski este un jucător de picior stâng, are 30 de ani, o înălţime de 1,79 m şi o greutate de 73 de kg. In sezonul trecut el a evoluat în campionatul Bulgariei doar 645 de minute, în 11 meciuri şi a marcat un singur gol.

Zlatinski este al doilea bulgar transferat în acest sezon, după fundaşul Apostol Popov care s-a alaturat Universităţii Craiova cu peste o lună în urmă.

Related posts

One Thought to “Mijlocaşul dorit de Cârţu: Zlatinski”

  1. Maximus

    Site-ul maximasport, sub redactia unui anume Mantog sau Martzog, cum e alintat la grajduri, a devenit un fief tip Booveni, la nivelul editie.ro! Orice cuvant sau opinie care nu ridica in slavi mediocritatea instalata la club, este pedepsita de Martzogul cu pricina prin ip ban si stergerea postarilor! Limbricul grobiano neandertalian crede ca inchide gura suporteri lor, precum credea si interlopul din Booveni! Nu va reusi! Stiinta este vesnica, boovenii, agronomii si martzogii sunt trecatori! Hai Stiinta! Campioni in 2016!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.