Iliev revine la Craiova

Potrivit declaraţiei date de Emil Săndoi după meciul disputat acasă cu Pandurii în etapa a 12-a, scor 0-0, Valentin Iliev va semna în această seară un contract cu echipa noastră.

Iliev a mai jucat la Craiova în perioada 2009-2011, perioadă în care a jucat 25 de meciuri şi a marcat 6 goluri. În sezonul precedent a jucat pentru ŢSKA Sofia, dar s-a accidentat la glezna piciorului drept, accidentare care l-a ţinut departe de gazon 6 luni.

Related posts

One Thought to “Iliev revine la Craiova”

  1. Maximus

    Iliev poate ajuta echipa, mai alesc ca Acka este accidentat. Problema este agronomul cu fizionomie de boovean, care saboteaza renasterea Stiintei! Mai nou a lasat echipa fara drept la transferuri pana in ianuarie 2017! Cum Ivan trebuia sa-si reinoiasca contractul in ianuarie, iar altii in iunie 2016, se pot pierde jucatorii cheie, gratuit, fara sa se poate aduce altii. Daca interdictia ramane, Felix Waterboy a reusit, practic, sa retrogradeze echipa si sa distruga acest proiect. Nici nu mai conteaza daca a facut-o din prostie sau din interese oculte, rezultatul este acelasi! Hai Stiinta! Fara interlopi!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.