In 2011, Mititelu blama PDL pentru dezafilierea fostei clone FCU. In 2012, dusmanul era UNPR. Acum PSD e de vina. Care partid va fi de vina in viitor ?

Articol dedicat noilor sclavi politici ai impostorului mititel : Doru Câplea si Marian Vasile

Ce prostii despre politica si fotbal debita booveanul in 2011

Mititelu produce scenarii, conspiratii si realitati paralele pentru fanii sai, slabi de inger si saraci cu duhul. Aberatiile si minciunile lui sint usor de detectat gratie internetului. Daca booveanul spune azi ceva, cu siguranta a spus cu totul altceva in trecut.

Ca sa-si tina fanii aproape, booveanul a inventat o conspiratie politica impotriva sa si a firmelor sale din sport. Acum e PSD.  Dar in 2011, dusmanul era regimul PDL. Distractiv, nu ?

In 2011, atunci cind Comitetul Executiv al FRF a votat in unanimitate dezafilierea fostei clone boovene FCU, presedintele Romaniei era Traian Basescu (PDL), iar prim ministru era Emil Boc (PDL).

Ce declara booveanul in 2011, dupa dezafiliere, in GSP (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mititelu-la-radio-gsp-am-informatii-ca-vor-sa-ma-aresteze-familia-mea-e-in-pericol-250137.html), organul de presa bucuresteana aflat in slujba chelului :

„Cea mai mare greşeală a vieţii mele a fost că l-am susţinut pe Traian Băsescu. Vă zic ceva ce n-am mai spus vreodată: în 2004, înaintea finalei de la alegerile prezidenţiale, i-am tipărit un ziar anti-Năstase. Noaptea, pe furiş, am scos 80.000 de exemplare. Fără nici un ban! Am făcut-o din nebunie, am crezut că ajut ţara să scape de mafiotul Adrian Năstase. Acum, foştii adversari ai lui Băsescu, trecuţi de partea lui, îl înving pe soldatul lui. Asta mi se întîmplă mie„.

„Da, am informaţii că vor să mă aresteze. Am vorbit cu familia şi vreau să-mi duc rudele în străinătate, să ceară azil politic! Eu rămîn aici, să mă lupt cu duşmanii. Trăim în dictatură, familia mea e în pericol evident!.

 

Guvernarea PDL – Basescu & Boc – din 2011 era dictatura care facea rau familiei Mititelu

Cine mai intelege ce se intimpla in mintea booveanului ? Booveanul traia in dictatura PDL – condusa de Traian Basescu si Emil Boc. Plus fostii adversari ai lui Basescu, trecuti atunci de partea lui Basescu 🙂  Cine o fi fost adversarul lui Basescu la care se referea Mititelu ? Poate ca pesedistul Mircea Geaona (candidat al coalitiei dintre PSD si PNL), care fusese sprijinit de mititel ca sa-l invinga pe Basescu la alegerile prezidentiale din 2009 ?

 

Prostituatul politic perfect : in 2004 booveanul l-a sprijinit pe Basescu; in 2009 l-a sprijinit pe Geoana, adversarul lui Base !

Saracul mititel, nici el nu mai stie care partid e cu el, si care partid e impotriva lui. Pentru ca booveanul sprijina si injura toate partidele. In 2009, cu doi ani inainte de dezafiliere, chelul l-a sprijinit pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, impotriva lui Basescu – candidatul preferat de mititel in 2004 !

Declaratia lui Mititelu din 2011 suna asa (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mititelu-la-radio-gsp-am-informatii-ca-vor-sa-ma-aresteze-familia-mea-e-in-pericol-250137.html) : „Acum, foştii adversari ai lui Băsescu, trecuţi de partea lui, îl înving pe soldatul lui. Asta mi se întîmplă mie„. Deci Basescu, Emil Boc plus Geoana au dezafiliat FCU ? Adica PDL si PSD ? Corneliu Stroe, managerul Craiovei Maxima, initiatorul renasterii Stiintei fara boovean, era in anturajul PNL. Deci toate partidele Romaniei voiau raul mititelului ?

 

In 2012 dusmanul politic al lui Mititelu in fotbal era deja alt partid : UNPR

Un an mai tirziu, in 2012, un alt partid era la conducerea ofensivei anti boovean, zicea insusi Mititelu : (https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/adrian-mititelu-nu-vrea-alta-echipa-a-craiovei-in-liga-a-ii-a-refuzati-propunerea-frf-8011) :

„scenariul mişelesc a fost plănuit de UNPR Dolj, în colaborare cu unii dintre foştii fotbalişti ai Universităţii Craiova din anii ’80”

Deci dupa dictatura PDL, venea rindul UNPR sa fie demonizat de catre boovean.

 

In 2018 raul anti-boovean este guvernarea PSD. Desi reprezentantii PSD sprijina noua clona booveana infiintata in 2017 !

Vrajeala momentului venita de la mititel este ca PSD vrea rau clonelor boovene. Desi noua clona infiintata in 2017 joaca bine mersi la Severin, acolo unde primarul vine de la PSD. In plus, noua firma booveana fusese in proces cu primaria Severin pentru neplata unor datorii in trecut. Pai de ce sa-ti aduci in casa pe unul care a fost rau platnic in trecut ?

Noua firma a familiei Mititelu isi desfasoara antrenamentele pe baza sportiva de la Aeroport, in proprietatea Consiliului Judetean Dolj, acolo unde PSD Dolj conduce. In contractul de inchiriere pentru aceasta baza sportiva ((https://www.fanatik.ro/mititelu-a-semnat-noul-contract-pentru-stadion-17575698?img=2)), contract semnat de catre noua clona booveana, articolul 6.1  precizeaza ca nu se pot introduce materiale pirothenice la baza de antrenament. Incalcarea acestui articol ar duce la anularea contractului de inchiriere.  Acest articol a fost incalcat de multe ori – exista numeroase imagini pe internet care atesta asta – dar booveanul nu a fost evacuat de la Aeroport, asa cum ar fi fost legal. Pentru ca PSD Dolj il sprijina tacit pe chel ?

 

In loc de incheiere – adulatul sau injuratul politicienilor nu are ce cauta in fotbal

Am scris acest articol ca sa dovedim faptul ca impostorul chel imagineaza conspiratii politice la tot pasul. A fost rusinos faptul ca booveanul a tirit fostul FCU in citeva campanii electorale. Preferintele politice ale unui finantator in sport nu trebuie comunicate public niciodata, pentru a nu prostitua emotiile sportive ale publicului spectator. Un club sportiv care sprijina pe site-ul oficial un partid sau un politician – asa cum a facut-o fostul FCU – nu trebuie primit pe nici o baza sportiva publica. Un finantator cu interese politice poate amesteca fotbalul si politica pe stadionul personal, nu pe stadionul comunitatii.

Universitatea Craiova, echipa orasului, e una singura : cea care foloseste legal acest brand, cea care accepta faptul ca acest brand este proprietate publica nu privata, cea care are acordul Universitatii din Craiova si a clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova. Echipa orasului trebuie sa mentina relatii civilizate cu autoritatile locale, indiferent de partidul aflat vremelnic la putere; dar orice implicare electorala nu are nimic de a face cu sportul, si trebuie evitata cu orice pret.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.