În orașul marelui Dobrin (avancronică)

Știința lupta pentru a-și asigura un loc in playofful Ligii 1 în orasul marelui Dobrin

Duminică, 5 martie, ora 20:30, Universitatea Craiova luptă pentru a-și asigura un loc in playofful Ligii 1 la Pitești, în orașul lui Nicolae Dobrin. Din nefericire am ajuns în trista situație de a juca cu sabia deasupra capului, un eșec în meciul de duminică împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș ne poate trimite in playout.

Clasamentul Ligii 1 în acest moment:

  1. FC Viitorul 51 p.
  2. FCSB 46 p.
  3. Universitatea Craiova 40 p.
  4. CFR Cluj 40 p.
  5. Gaz Metan Mediaș 39 p.
  6. Dinamo București 38 p.
  7.  Astra Giurgiu 38 p.*

*cu mentiunea ca Astra mai are de jucat o partida restanta la Iasi.

Universitatea Craiova este practic la mâna ei, nu depinde în vreun fel de rezultatele din celelalte partide. Un simplu egal i-ar trimite pe alb-albaștrii in playoff. Singura indisponibilitate in tabara olteana este brazilianul Gustavo suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. La ardeleni nu va juca mijlocasul Alex Muntean și el suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Ținând cont de faptul că practic meciul se va juca pe teren neutru la Pitești statistica în ceea ce privește meciurile de acasă devine una irelevantă. În turul campionatului partida jucată in compania celor de la Mediaș s-a terminat nedecis scor 2-2, pentru juveți marcând tanarul Andrei Ivan în minutul 62 și fundașul dreapta al ardelenilor care a înscris în propria-i poartă deschizând practic scorul în minutul 33. Medieșenii au replicat prin doua goluri marcate de golgeterul echipei Lullakku – jucător ce astăzi nu se mai află în tabăra alb-negrilor.

Ne așteaptă un meci greu, un meci în care oaspeții își vor vinde greu pielea, însă chiar dacă se va juca departe de Craiova, în afara Olteniei, se anunță o prezență destul de numeroasă a suporterilor alb-albaștrii. Îngrijorător pentru noi este faptul că într-un clasament al meciurilor jucte în deplasare ardelenii ocupă locul 5 cu 4 victorii, 5 egaluri și doar 3 înfrângeri, golaveraj pozitiv +4 cu 16 goluri marcate si 12 primite.

În tur Universitatea a jucat în formula:

Calancea – Briceag, Acka, Popov, Vătăjelu – Zlatinski – Ivan, Baluta, Rocha, Măzărache – Rambe 

În timp ce Gaz Metan a jucat cu:

Pleșca – Romeo, Susnjar, Trtovac, Rugasevic – L. Cristea, Zaharia, Munteanu, Eric – Llullaku, Axente

Față de echipa din tur Stiința l-a pierdut practic doar pe Vătăjelu plecat la Sparta Praga, în timp ce medieșenii i-au pierdut pe Llullaku si Axente. În tabăra alb-albastră vor mai lipsi, pe lângă Gustavo suspendat, Acka, Rocha și Madson trimiși la echipa a 2-a.

Universitatea Craiova formula probabilă:

Calancea – Dimitrov, Popov, Barthe, Briceag – Mateiu, Zlatinski – Ivan, Baluta, Bancu – Fajic

În atenția suporterilor care vor sa facă deplasarea la Pitești pentru acest meci important, biletele s-au pus deja în vânzare la Craiova în benzinăriile OMV, dar și de la magazinele Orange, Vodafone sau Germanos. Deasemenea se tichetele se pot achiziționa și de la magazinul oficial al clubului situat pe strada Olteţului, bl. IJK, parter. În Pitești, casele de bilete vor fi deschise sâmbătă și duminică. Programul este următorul: sâmbătă 12:00 – 18:00 și duminică de la 12:00 până la începerea meciului.

Deasemenea foarte important de menționat este faptul ca, pentru o mai bună susținere a baieților, s-a stabilit de către suporteri ca majoritatea să isi procure bilete la tribuna a 2-a a stadionului Nicolae Dobrin din Pitești. Deci vă rugăm să va achiziționați tichete la tribuna a 2-a, acolo unde va sta si grosul galeriei (Sezione, VSU, North Lions, Utopia, Nord Oltenia).

Duminică TOATE DRUMURILE DUC LA PITEȘTI! FORZA ȘTIINȚA!

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.