Ion Oblemenco – Dumnezeul oltenilor

Ce a însemnat coregrafia ION OBLEMENCO, DUMNEZEUL OLTENILOR

Pentru că o coregrafie înseamnă mult mai mult decât cele câteva minute cât este afișată pe stadion, o să vă prezentăm povestea coregrafiei “ION OBLEMENCO, DUMNEZEUL OLTENILOR” în imagini de la idee, până la stadion. Ion Oblemenco Dumnezeul oltenilor, prima coregrafie 3D realizată la Craiova.

Ideea coregrafie ne-a venit natural în momentul în care au apărut în spațiul public discuțiile despre schimbarea numelui stadionului din Ion Oblemenco într-unul comercial. Coregrafia nu este doar un omagiu adus celui mai iubit personaj din istoria Științei, ci și poziția Peluzei Nord Craiova în ceea ce privește denumirea stadionului.

In termeni tehnici, coregrafia a însemnat un “Ion Oblemenco” înalt de 25 de metri, 2 stadioane de 7x18m, un mesaj de 50x3m și 6.330 de cartoane A2.

Pentru ca suporterii obișnuiti să înțeleagă mai bine eforturile care sunt necesare în realizarea unei coregrafii, Peluza Nord a făcut publice costurile și sursa banilor necesari pentru prima coregrafie 3D a galeriei Craiovei.

Ion Oblemenco Dumnezeul oltenilor, prima coregrafie 3D realizată la Craiova

Principale cheltuieli au fost: cartoanele – 3.200 de lei, plasa – 2.086 de lei, sistemul de ridicare (cordelina, scripeți, etc.) – 1.830 de lei, pânza – 1.530 de lei, diverse (vopsea, diluant, trafaleți, benzina, mâncare, etc) > 2.400 de lei.

Banii au venit din 3 surse: 1.000 de lei din sponsorizari, 1.893 de lei de la suporteri (licitatie craiova-maxima.ro, urna Chiajna, etc), peste 8.000 de lei venind din partea grupărilor care compun Peluza Nord.

Cu toate astea, cea mai importanta resursă “cheltuită” de noi a fost timpul, munca la coregrafie întinzându-se pe durata a 4 săptămâni și însemnând multe sacrificii personale.

Peluza Nord mulțumește tuturor celor care au ajutat!

Voi sunteți Știința – Peluza Nord!

Ion Oblemenco Dumnezeul oltenilor, prima coregrafie 3D realizată la Craiova

by SLH 

[flagallery gid=6]

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.