Ivan creşte de la meci la meci

Surpriza ultimelor meciuri este tânărul Andrei Ivan ! Folosit titular de cuplul Cârţu – Săndoi în meciurile cu FCSB şi Voluntari, Ivan s-a remarcat printr-o ambiţie extraordinară. Atacant atletic şi rapid, Ivan a scos un penalty din care a egalat Vătăjelu în meciul cu FCSB şi s-a remarcat şi în meciul cu Voluntari, din etapa a 9-a, fiind pe placul suporterilor pentru ardoarea de care a dat dovadă atunci când a intrat titular.

UPDATE 30 august 2015: Ca urmare a evoluţiilor bune, Andrei Ivan a fost convocat la Naţionala U21 pentru două jocuri de calificare pentru Campionatul European din 2017, cu Bulgaria la 4 septembrie 2015, meci disputat acasă pe stadionul Trans-Sil din Tg.Mureş şi cu Armenia la 8 septemebrie 2015, în deplasare la Yerevan.

Foto: romaad

Related posts

One Thought to “Ivan creşte de la meci la meci”

  1. Maximus

    Dupa Groparul din Booveni, ne lovi Ciuma din Urziceni, acest Felix Waterboy, cel mai mare excroc din fotbalul romanesc, dupa eliminarea Interlopului Booveanu A distrus renasterea Stiintei, sub acoperirea unor jurnalisti vanduti, care acopera nelegiurile de la club, Individul a devalizat Stiinta, aruncand milioane de euro pe petarde de jucatori, un dezastru total! Sa plece Urziceanul, dupa fra-so Booveanul! Hai Stiinta!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.