Ivan a semnat cu FC Krasnodar

Ivan a semnat cu FC Krasnodar

Potrivit anunțului postat pe pagina oficială a clubului, Andrei Ivan a semnat pe 5 ani cu formația din prima ligă rusă FC Krasnodar.

FC Krasnodar a perfectat deja alte 7 transferuri, în această vară, iar în acest sezon în care și-au și inaugurat una dintre cele mai frumoase arene (pe care se vor disputa și meciuri de la Cupa Mondială 2018) se anunță o candidată puternică la titlu. De altfel, de la promovarea pe prima scenă, Krasnodarul nu a terminat niciodată mai jos de locul 4 în campionat. Așadar, Ivan ajunge la o echipă unde nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiții europene.

scrie în anunțul de pe csuc.ro.

Potrivit surselor noastre prețul transferului este de 4 milioane de euro. Ivan va avea un salariu anual de 500.000 euro si va primi 150.000 de euro la semnatura.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Andrei Ivan spune:

Îmi iau rămas bun de la suporteri, de la colegi, de la toti cei care m-au susținut in acești frumoși ani la Universitatea Craiova ! 
Vă mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut alături de voi, vă mulțumesc pentru toate emoțiile pe care le-am avut alături de voi toți, Universitatea Craiova ! 
Nu-mi iau Adio, mă voi întoarce !
Iubesc Universitatea Craiova cum mă iubește mama mea pe mine !

Vedeți AICI statistica lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova !

Citeşte şi: Ivan creşte de la meci la meci !

Citeşte şi: Curiosul caz al lui Andrei Ivan

Citeşte şi: Andrei Ivan sau despre negoţul cu copii

Citeşte şi: Andrei Ivan pe drumul spre Euro 2016Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.