Jos labele de pe Știința !

Craiova lui Mititelu și o bună bucată de vreme și a noastră (până s-a dovedit cine este de fapt Știința), a fost ani de zile oaia de muls a “șefului” din Pipera “școlit” la stână din Pipera.

Jucători precum Andrei Ionescu, Prepeliță, Mihai Costea și Florin Costea au ajuns la echipa cu patron de Pipera , prin metode mai mult decât dubioase, cu largul concurs al unui cunoscut personaj din Booveni …

Din 2013 însă, “izvorul” a secat, iar gruparea patronată de latifundiar nu a mai avut acces la fotbaliștii de la Craiova! Din informații ce se pot regăsi în mai multe publicații cu apariție online, în ultimul timp a devenit mai mult sau mai puțin vizibilă  o  anumită “poftă” pentru jucatori ai Universității, „poftă” sporită și de nesațul unor personaje din Craiova.

Cel mai evident și de notorietate exemplu este Mateiu, impresariat de soția antrenorului celei mai bune echipe din România  😉 , jucător aflat acum între ciocan și nicovală și trimis de conducerea clubului nostru la echipa a doua.

Un alt exemplu este Sergiu Jurj, tânărul jucător care a ajuns în această vară la Verona , transfer mijlocit de același agent, care amenința că îl va bloca, deși la momentul semnării actelor, nu mai era oficial reprezentantul jucatorului!

Să nu uităm și faptul că interdicția de a efectua transferuri a fost decisă ca urmare a implicarii unui celebru avocat craiovean, avocat al lui A.Mititelu și foarte bun prieten cu familia antrenorului celei mai bune echipe din România  😉 !

Recent, ambii membri ai aceste familii au declanșat un război pe mai multe fronturi împotriva lui Marcel Popescu, președintele Univerității Craiova. Aparent inexplicabil, războiul s-a declanșat în urma observației acestuia cu privire la evidenta incompatibilitate între postura de a fi soția antrenorului celei mai bune echipe din România  😉 și aceea de impresar al mai multor jucători ce evoluează la contracandidatele la titlul de cea mai bună echipă din România  😉 !

Pentru a nu exista dubii, precizăm că nu ne interesează afacerile personale nerezolvate între Marcel Popescu și familia antrenorului celei mai bune echipe din România  😉 dar trebuie să sesizăm că atât FRF cât și LPF tolerează această incompatibiltate care afectează competiția fotbalistică din Liga 1.

Intr-un an în care Știința ar putea amenința titlul de cea mai bună echipă din România  😉 este mai mult decât evident că în spatele unui aparent conflict personal, stau de fapt interesele financiare ale unei familii si ale unui club, care în lipsa unor reglementări clare ale forurilor fotbalistice, pot duce la destabilizarea altor echipe printre care se regăsește și Universitatea Craiova.

In susținerea celor de mai sus, vă sugerăm să căutați răspunsul la următoarele întrebări:

 • Cine a “racolat”  în ultimele luni cei mai buni jucători ale posibilelor contra-candidate (CFR, Astra, etc.) ? Bonus: Vi se pare că Rotariu de la Dinamo joacă, în ultimul timp, fotbal la același nivel cu cel care l-a consacrat ? Ghiciți cine îl impresariază?
 • După “plecarea” lui Giovanni Becali la “brutărie”, ghiciți cine a preluat contractele de reprezentare a peste 100 de jucători din campionatul intern ? Ce spirit de competiție poate exista atunci când jucătorii de la aproape toate echipele împotriva cărora joci, au contracte cu șotia antrenorului celei mai bune echipe din România  😉 ?
 • Cine și-a exprimat recent dorința de a ajunge în fruntea FRF ? Cum ar arăta un campionat în care președintele federației doarme în același pat cu antrenorul unei echipe campionat ?

Situația nu este tolerabilă și este de natură să afecteze grav competiția fotbalistică din Liga 1.

Chiar în haine de lux, maneaua nu poate fi prezentată drept muzică rock și nu are ce cauta în curtea noastră!

Solictăm conducerii Clubului Universitatea Craiova să nu cedeze șantajului și să nu colaboreze cu astfel de personaje!

Pe de altă parte, nu ni se pare corect ca în luptele personale ale lui Marcel Popescu să fie amestecat numee clubului !

Am renăscut, suntem aici, ne dăm toată silința,

Iar pentru toți “pofticiosii”: JOS LABELE DE PE ȘTIINTA!

„Virgile, îmi spui şi mie în @#$ mea că trebuie să semneze Craiova actele, a treia parte pentru Verona? @#$ mea… Îmi spui sau nu-mi spui? Că e jucătorul meu… Că dacă nu, nu mai reziliez niciun contract cu Craiova şi mai faceţi @#$ transferul. Las-o în @#$ mea… Suntem prieteni, prieteni dar eu stau şi nu ştiu nimic. Tu lucrezi, tu faci în @#$ mea, iar tu nici bunul simţ măcar să-mi dai un mesaj. Spune-i lui Acri că-mi bag @#$ în familia mă-sii şi vă %*& în gât că faceţi transferul ăsta fără mine când o zbura porcul. Că-s a treia parte din contract şi vă luaţi la %*& toţi!”

Related posts

3 Thoughts to “Jos labele de pe Știința !”

 1. Gogu

  Imi spuneti si mie, in pula mea, cine e Virgil ?

 2. Bastus

  Povestea un cunoscut om de fotbal ca Prodanca, in tinerete, cand incerca sa devina impresar, gudurandu-se pe sub birouri, cica nu era pretentioasa, „o facea si pe un trening”!!::))

  Propunere pentru bannere si strigaturi la meciurile contra oilor: „Si noi i-am dat un trening!” Sa le aducem aminte naparcilor de unde vin, din ce suburbii sociale!:)

 3. DeuxEx

  Interesant! Mopul ameninta ca va bloca transferul lui Jurj la Verona, DESI EA NU MAI ERA IN ACEL MOMENT IMPRESARUL JUCATORULUI!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.