[UPDATE] Jovan Markovic suspect de ruptura de ligamente

Jovan Markovic a suferit o accidentare serioasa in cantonamentul din Malta

UPDATE 24.01.2017|13:30

Președintele grupării alb-albastre, Marcel Popescu, a declarat, pentru Gazeta de Sud, că rămâne optimist în privința verdictului medicilor.

„Markovici este în investigații astăzi. Când avem un raport pertinent al medicilor o să-l facem public. Noi sperăm să nu fie situația atât de neagră pe cât ar părea. Dacă lucrurile stau așa atunci e rău… Toată lumea zice imediat ruptură de ligamente, dar au mai fost situații când nu au mai fost rupte ligamentele. Țin minte că în urmă cu doi ani Kay primea un diagnostic similar, așa la prima vedere, și nu a fost cazul, au fost doar întinse ligamentele și într-o lună a fost ok“, a spus conducătorul Craiovei, explicând și cum s-a produs accidentarea:

„Markovici a sărit la cap și la aterizare a simțit dureri îngrozitoare, deci nu a fost vreun contact cu altcineva. Ați văzut când și-au rupt ligamentele Didi sau Florin Bratu? S-a întâmplat în alergare. Sau Ronaldo, după prima operație? Nu l-a atacat nimeni. Ruptura de ligamente se produce din diverse motive. Ar fi vorba despre o laxitate în genunchi, acesta începe să alunece, iar în momentul în care “fuge“ în stânga sau în dreapta suprasolicită ligamentele și le rupe.

De aceea, postoperator, la refacere, se lucrează sus mușchiul, cvadricepsul să fie foarte tare ca să tragă de genunchi și să nu mai fie joc. Problema nu este unde faci RMN-ul, ci cine îl citește și de aceea noi l-am dus la cei mai buni medici. El trebuie consultat și clinic, pentru că una este să vezi filmul și alta e să-l examinezi pe “viu“ și apoi să fie făcut acel RMN, care edifică situația. Așteptăm verdictul medicilor specialiști“.

Știrea initială

Antrenorul Universitatii Craiova a declarat pentru Dolcesport ca tânărul atacant al Stiintei Jovan Markovic a suferit o accidentare serioasa in cantonamentul din Malta:

„Dupa ce am avut accidentul de ieri… Stiti sau nu stiti, Markovic, pe care contam in primavara asta, a avut un accident. Se pare ca este ruptura de ligamente incrucisate. Deci, lucrurile sunt mult mai grave. Dupa consultarile doctorului, se pare ca diagnosticul cam acolo duce. El a plecat la Bucuresti si in seara asta sau maine stim care este situatia lui.”

Se pare ca jucatorul s-a accidentat in timpul unui antrenament. Daca diagnosticul se confirma Jovan este posibil sa fie nevoit sa stea pe tusa pana la 6 luni de zile. Desi extrem de tanar Markovic este golgheterul echipe in Malta cu 3 goluri marcate in doua partide. Accidentarea vine intr-un moment extrem de prost pentru jucator care batea la portile primei echipe prin evolutiile sale convingatoare.

Colectivul craiova-maxima.ro ii ureaza insanatosire grabnica si il asteptam sa revina mai puternic si mai ambitios dupa acest nefericit accident!

Related posts

One Thought to “[UPDATE] Jovan Markovic suspect de ruptura de ligamente”

  1. Dorin

    Poate nu e diagnosticul asta! Ar fi prea crud !

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.