Lectie de fotbal, Stiinta – Voluntari 5-0

Alb-albastrii debuteaza in forta in a 2-a parte a campionatului cu o victorie mai mult decat categorica in fata celor de la FC Voluntari scor 5-0. Baluta a fost MVP-ul echipei realizand un „double-double” cu doua pase de gol si doua goluri. Pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Rocha (’33), Bancu (’44) si Ivan (’79).
In ciuda unui teren greu Stiinta a zburdat pe teren mereu atacand, mereu incercand sa puna presiune pe adversar, mereu mentinand un ritm ridicat. Pe langa cele 5 goluri s-au mai ratat alte 8 ocazii mari de gol inclusiv o bara a lui Andrei Ivan.

Craiova convinge atat prin scor cat mai ales prin joc. Singurul nou venit care a prins primul 11, Dimitrov, a facut un meci excelent in partea dreapta fiind extrem de activ in ambele faze ale jocului. Una peste alta o prestatie solida, entizuasmanta, a echipei care ne da sperante in ceea ce priveste ocuparea unul loc in primele trei la finalul sezonului si o calificare in finala Cupei Romaniei.

Antrenorul echipei domnul Gigi Multescu a folosit urmatorul 11:

Calancea – Dimitrov, Popov, Kelic, Briceag – Mateiu, Zlatinski – Rocha, Baluta, Bancu – Ivan;

au mai intrat: Robert Petre, Madson, Vladimir Screciu;

Din nefericire pentru echipa noastra Marius Briceag nu va putea juca etapa viitoare, cu FC Botosani, din cauza cartonasului galben incasat in partida de astazi.

[event_performance id=”5136″ align=”none”]

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.