Lovitură de grație pentru Mititelu

FC U Craiova n-a fost niciodată afiliată legal la FRF

 Scurt istoric al dezafilierii FCU

Lupta celor două clanuri  pe tema dezafilierii FC U Craiova – clanul Mititelu și clanul Sandu & Dragomir – continuă prin tribunale. Dar această luptă surdă nu are nici o legătură cu sportul – Mititelu, Dragomir și Sandu au ieșit din fotbal cu ani buni în urmă, spre binele iubitorului acestui sport din Romania.

Povestea se știe. Mititelu nu și-a plătit obligațiile contractuale către Pițurcă (deși însuși Mititelu semnase acel contract), a refuzat să rezolve chestiunea la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), s-a dus în civil deși știa că asta înseamnă risc de dezafiliere. Ca urmare, a sfârșit prin a avea SRL-ul FCU dezafiliat.

Cine și dacă cineva a greșit, doar justiția va dovedi. Până atunci, să reținem că :

 • nimic nu s-ar fi întâmplat dacă Mititelu și-ar fi plătit obligațiile față de Pițurcă, obligații specificate prin contract semnat de ambele părți;
 • nimic nu s-a fi întâmplat dacă Mititelu ducea litigiul la TAS, așa cum este practica în fotbal (inclusiv Nicolo Napoli a reclamat FCU la TAS pentru dispute financiare);
 • cea mai înaltă instanță civilă din Romania, ICCJ, a certificat, prin decizie definitivă și irevocabilă, ca Mititelu avea acea datorie către Pițurcă;
 • Mititelu a pierdut procesul în civil pe tema dezafilierii în 2014, decizie definitivă și irevocabilă a ICCJ.

  Clona FCSB nu a fost niciodată afiliată la FRF ?

  Instanțele de judecată au decis ca FCU (fosta firmă controlată de Mititelu) și FCSB (firma controlată de Becali) sunt clone, fără nici o legatură cu cluburile istorice Universitatea Craiova, respectiv Steaua București.

  Colonelul Talpan, a declarant recent ca FCSB, firma înființată de Becali în 2003, nu ar fi fost niciodată afiliată la FRF !

  Este posibil ca și fosta firmă a lui Mititelu, Fotbal Club U Craiova (nu FC Universitatea Craiova cum minte Mititelu de ani buni), înființată conform actelor, nu în 1948 și nici în 1991, ci tocmai în 2002 (!) – vezi imaginea de mai jos, să nu fi fost de fapt afiliată cu acte în regula la FRF ?In acest context, cum poți să reclami dezafilierea unei firme care nu a fost niciodată afiliată cu acte în regulă la FRF ?

  FCU nu are nici o legatură cu Universitatea Craiova. Cum a putut participa atunci în competițiile FRF ?

  Tribunalul Bucuresti a decis pe 29.10.2015 ca fostul SRL al familiei Mititelu, Fotbal Club U Craiova, nu are nici o legatură cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova (înființat în 1948) și nici cu Fotbal Club Universitatea Craiova, secția de fotbal desprinsă din clubul sportiv în anul 1991 !

  Dacă acest SRL, repetăm, înființat în 2002 de către Dinel Staicu și trecut în proprietatea lui Mititelu în 2005, nu are legaturî cu Universitatea Craiova, cum a început să participe peste noapte în liga 1?

  Există vreun act oficial de afiliere a clubului Fotbal Club U Craiova la FRF?

  A existat un vot al Adunarii Generale a FRF care să afilieze FCU ?

  Evident ca FCU a participat în competițiile FRF între 2002 si 2011, plus câteva luni în campionatul 2013-2014 (Mititelu și-a readus atunci SRL-ul în competiție câteva luni disperat de proiectul CS Universitatea Craiova de renaștere a Știintei).

  Mititelu nota ca un club din Craiova ar fi înca membru asociat fondator al FRF după extrasul  de la Registrul Federațiilor de pe langă Tribunalul București, chiar după dezafilierea FCU !

  Marea problemă e ca FC Universitatea Craiova și Fotbal Club U Craiova (fostul SRL al lui Mititelu) sunt două societăți, respectiv cluburi total diferite !

  De ani de zile Mititelu minte opinia publică și suporterii vorbind despre FC Universitatea Craiova, deși fostul său club are denumirea legală de Fotbal Club U Craiova.

  Aceasta firmă înființată în 2002, nu are acordul Universității din Craiova sau a Clubului Sportiv de drept public Universitatea Craiova să foloseasca numele “Universitatea Craiova”.

  Incredibil !!! Mititelu minte presa sportivă, suporterii, opinia publică, DNA și judecatorii de la Curtea de Apel

  FRF, Mititelu și DNA nu au produs vreun document care să arate ca Fotbal Club U Craiova a fost vreodată afiliată la FRF. Din informațiile obținute de craiova-maxima.ro, Adunarea Generală a FRF nu a votat niciodată pentru afilierea FCU la FRF, deși acest club-clonă înființat în 2002 a participat în competițiile de fotbal organizate de LPF si FRF (acest SRL nu a participat niciodată în competițiile europene).

  Intrebarea este cum poți să dezafiliezi FCU în 2011, dacă acest club nu fusese niciodată afiliat la FRF ?

  Nu ar fi cazul ca procesul dezafilierii să clarifice mai întâi acest fapt ?

  Una dintre cauzele acestei situații este stilul mincinos și manipulator brevetat de Adrian Mititelu. Acesta își prezintă în fals fostul SRL Fotbal Club U Craiova drept FC Universitatea Craiova, deși aceste societăți sunt diferite, cu cod UNIC de înregistrare (CUI) diferit.

  Mai exact, la Craiova, în ultimii 23 de ani s-au înfiintat următoarele entități diferite din punct de vedere juridic :

 1. Fotbal Club Universitatea Craiova, înființată în 1991, cod unic de identificare (CUI) 4710671; această societate a dispărut prin dizolvare cu lichidare/radiere;
 2. Asociația Fotbal Club Universitatea Craiova, înființată în 1994, cod unic de identificare (CUI) 6125321, această societate a dispărut prin dizolvare cu lichidare/radiere;
 3. Fotbal Club U Craiova, înființată în 2002, cod unic de identificare (CUI) 14725165, falimentată în 2014.
 • Practic Mititelu minte pe toata lumea prezentând societatea 3) cu numele societatii 1) – disparută de mulți ani prin lichidare/radiere.
 • Este șocant și comic să vedem acte oficiale emise de instanțele civile și DNA pe numele societatii 1), deși se discută despre dezafilierea socieții 3). Procesul juridic a ajuns bataia de joc a impostorului boovean.
 • In final, sa reținem un document oficial al FRF din 2013 care precizează clar ca Fotbal Club U Craiova nu are dreptul să folosească numele “Universitatea Craiova”.
 • Concluzii. Care e de fapt adevărul în ceea ce privește FCU ?

  Mititelu și DNA au decis să cheltuiască banul public pentru investigarea dezafilierii FCU, deși această problemă era de competența TAS. Evident, la TAS martorii nu pot fi amenințați și intimidați, iar acolo Mititelu ar fi trebui să se judece folosind banii proprii. Este de notorietate că Mititelu amenință martorii în procesul dezafilierii cu plângeri la DNA.

  Rămâne intrebarea esențială: a fost vreodată FCU afilliată la FRF cu acte în regulă ? Dacă nu, de ce să cheltuim resurse uriașe din banii publici ca să dezbatem dezafilierea acestui SRL-clonă ?

  In final, suntem curioși să vedem câtă vreme le trebuie oamenilor plătiți din justiție – judecatori, procurori DNA – să folsească corect în documentele oficiale numele SRL-ului dezafiliat în 2011. Dacă tot folosesc în aceste acte oficiale în fals numele (FC) Universitatea Craiova, probabil că baieții aștia din justiție ar putea ținti mai sus, numind fostul SRL boovean Real Madrid sau Barcelona ! Asta dacă tot vorbim de un lot de jucători cu valoare de peste 200 milioane de Euro !!! Până la urma, Fotbal Club U Craiova are aceeași legatură cu Real Madrid sau Barcelona, cât are și cu (FC) Universitatea Craiova – adica nici una 😀

  P.S.1: Una dintre minciunile favorite ale lui Mititelu este că Asociația Fotbal Club Universitatea Craiova, înființata în 1994, s-a “reorganizat” în 2002 în noul club Fotbal Club U Craiova.

 • Poate ne spune booveanul cum o asociație se reorganizează într-o societate comercială, deși cele două entități în cauza au existat în paralel vreme de 10 ani ! Da, Asociatia Fotbal Club Universitatea Craiova si Fotbal Club U Craiova au existat în paralel, ca două entități/cluburi distincte între 2002 și 2011.
 • P.S.2 : Unii dintre fanii U Craiova sunt deranjați de încercarea de aflare a adevărului în ceea ce privește Știința din ultimele decenii. Din păcate presa sportivă aservită și Mititelu au deformat adevarul ultimilor 23 de ani.

 • Nici un fost patron din fotbalul craiovean, în afara de Mititelu, nu a avut tupeul de a se proclama drept proprietar peste un brand și o istorie finanțată din bani publici. Toți patronii au avut bunul simț să accepte faptul ca istoria aparține din punct de vedere moral Universității din Craiova,Clubului Sportiv de drept public Universitatea Craiova și comunității locale.
 • Universitatea Craiova nu a fost evaluată niciodată și nici vândută vreunui investitor privat!
 • Dar comunitatea locală, Universitatea din Craiova și FRF au greșit acceptând tacit faptul că SRL-ul FCU s-a proclamat în fals drept Universitatea Craiova vreme de un deceniu, fără a se lua nici o măsură concretă.
 • Loialitatea față de bunul simț, decența, adevărul si eleganța spiritului universitar al Științei sunt mai importante decât complicitatea față de un impostor gălagios. Dacă FRF a greșit în ceea ce privește dezafilierea FCU, nu schimbă datele problemei: Fotbal Club U Craiova nu a fost decât o clona (la fel ca FCSB), nu a fost Universitatea Craiova, iar impostorul tot galagios ramâne. Credem ca actualul model, în care brandul ramâne în proprietatea instituțiilor publice si poate fi folosit în anumite condiții și pe termen limitat de către investitori privați este cel mai potrivit.Related posts

6 Thoughts to “Lovitură de grație pentru Mititelu”

 1. ION

  Sunteti niste mincinosi, nu pot sa cred ca vorbiti despre ce nu stiti….a fost ASFCU Criova SA (ilinca, netoiu, stanescu, ghiara) si dupa Univ Stinta SA, dupa Fotbal Club U Criova SA (staicu, mititelu) cu acelas CUI……. Iar Fotbal Club U Craiova SA este continuitoarea Universitati Craiova (ca dovada vedeti procesu pierdut de Fotbal Club U craiova SA in fata firmei ERREA). Sunteti niste mincinosi ordinari, voi sunteti o clona inventata politic in 2013 si sper sa mai aveti putin timp de care sa va bucurati de bani, de protectia politica pe care o aveti, si sa vina cat mai repede momentul in care sa platiti pentru tot raul pe care l-ati facut. Nu il simpatizez pe mintitelu nu il am la suflet dar asa prost cum este se lupta cu un grup de mafioti plini de bani de unul singur……

  1. your nightmare

   mwie mititelu! mwie mititelu! mwie mititelu!
   mwie ion! mwie ion! mwie ion! sclav boovean! sa moara toti mititeii!

   CS Universitatea Craiova= Universitatea Craiova= STIINTA CRAIOVA !

  2. mititelu GROPARUL CRAIOVEI!

   Si cand te-ai trezit era inca noapte! Este?? :)))

  3. Alexis

   Du-te, mah, si canta la alta masa! Sclavule!

  4. @ ION.
   Reproduc ce scri.
   Fotbal Club U Craiova SA este continuitoarea Universitati Craiova (ca dovada vedeti procesu pierdut de Fotbal Club U craiova SA in fata firmei ERREA). „”””Despre ce fel de club futebalistic vorbesti!!…??
   VORBA TA ESTE IN CUI?? ORI VREI SA SCREMI CA CSUC-STIINTA-1948,A PIERDUT LA (ERREA?

 2. Cristijansen

  Foarte bun articol , dedicat sclavilor lui mititelu S.A. . Cu aceasta ocazie le propun boovenilor doua nume de echipa de casa , F.C.U Faliment Cersetor Universal sau F.C.U. Faliment Club Universal . Si asta o fac asa cu titlu gratuit , ei pot sa le inregistreze la OSIM iar cu aceasta ocazie vor intra in legalitate booveanu faliment & comp .

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.