Intoarcerea omeniei (machedonește)

Sunt aproape 4 ani de când Steaua juca în Ghencea un meci cu Viitorul. Steaua, deja campioană, începea meciul cu Cojocaru în poartă. Avea 17 ani şi era la al doilea meci în liga 1.  Doru Bratu (vă mai amintiți cât de titular era el la echipa lui Becali?) era omul meciului pierdut de Steaua cu 5-2 în fața echipei lui Hagi. Fără el, Aurelian Chițu s-ar fi descurcat un pic mai greu!

În meciul acela, Steaua a jucat cu „rezervele”. Şi cu rezerve, da! Nu mai avea pentru ce să tragă în campionat, dar pierzând acea partidă a cam scăpat-o pe Viitorul de liga a doua.

Becali declara şi era preluat obsedant de jurnalişti ce râdeau ca idioții:

Sînt fericit! Să fie clar: eu nu fac aranjamente, a fost omenie. Dar eu am voie să mă bucur pentru naşul meu, n-am voie? Cine vrea să le înţeleagă bine, cine nu, aia e… Doru Bratu e cel mai bun băiat. Mie mi-era frică să nu egalăm cînd a intrat Popa pe teren.


Hagi a scăpat de B iar în următoarele 12 meciuri a întors „omenia”, machedoneşte! 

Nu s-a scris aşa de mult atunci despre „desconsiderarea competiției”, despre onoare etc.

Se scrie acum, cu 2 zile ÎNAINTE de un alt meci al Viitorului. Universitatea, asemenea Stelei în 2013, nu mai are ce să obțină de la acest campionat. Se pare că, asemenea Stelei în 2013, Universitatea vrea să înceapă cu câțiva tineri în teren acest meci. Reamintesc că meciul este peste 2 zile, este posibil să îl câştigăm, chiar cu juniori şi rezerve.

Totuşi, GSP publică azi acest articol mizerabil.

Universitatea Craiova a jucat ultimul meci de campionat înainte de turul semifinalei Cupei fără a se gândi la nimic altceva şi a contabilizat 2 eliminați. Rezultatul: am jucat cu Voluntari fără Zlatinski, fără Mateiu, fără Băluță şi am pierdut.

Pe 17 mai jucăm returul semifinalei la Chiajna. Atunci avem nevoie de cea mai bună formulă, până atunci trebuie să nu avem jucători eliminați sau accidentați! Mai sunt 2 partide până la meciul cu Voluntariul: cu Viitorul şi cu FCSB!

Ştiința trebuie să joace la VICTORIE şi aşa o va face, indiferent de jucătorii ce vor intra în teren. Sunt convins de asta!
Ce nu înțeleg este de ce este în regulă să joci cu rezerve în 2013 un meci care nu mai contează pentru tine ca echipă şi peste 4 ani aceeaşi faptă te face să fii catalogat ca fiind fără onoare? Mai ales când ambele meciuri despre care vorbesc s-au jucat împotriva Viitorului?

În plus, noi sperăm ca un jucător ca Radu Bîrzan să fie omul meciului şi ne jurăm pe roşu că nu avem un „Doru Bratu” în echipă!

De-o fi să pierdem, o să se bucure cineva pentru naşu’, ca acum 4 ani?


Hai Craiova, hai …băiețeii!  😉 


Acum 4 ani  😉

Acum 4 ore 😯
Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.