Fara rusine si onoare

Fara rusine si onoare : inculpatul Mititelu Adrian Marin – sclavul FCSB si dusmanul Stiintei in Craiova !

 Turbati dupa rezultatele Stiintei din ultima perioada, inamicii Universitatii Craiova de cea mai joasa speta – mititeii si stapinul lor analfabet – incearca sa arunce venin inspre comunitatea alb-albastra, club si suporteri. Metodele analfabetului boovean sint arhicunoscute – minciuni si manipulari, urlete in mass media, aruncarea la inaintare a unora dintre sclavii sai din Peluza PUZ.

Nu demascam aici ultimele minciuni ale mititelului – inteligenta, rusinea, onoarea, gramatica, adevarul si succesul in business sint atribute care nu l-au caracterizat niciodata pe omul care a aproape ca a ucis Craiova fotbalistica si  miscarea suporterilor onesti. Doar vrem sa reamintim tuturor ca analfabetul lefter care se visa “patronul Craiovei” este de fapt un sclav credincios al oierului Becali si al FCSB.

Mititelu a declarat fara rusine ca este de fapt suporterul FCSB, in stenograme DNA publicate in presa (prosport.ro):

miti1

Ce fel de om poate fi un individ care-si inroleaza mama decedata pentru cauza SRL-ului becaliot FCSB ? O declarative halucinanta care arata fata adevarata a unui personaj cu accente clinice dramatice.

In aceleasi stenograme, publicate pe adevarul.ro, Mititelu il sfatuieste pe Becali cum sa mituiasca jucatorii Universitatii Cluj la un meci cu CFR Cluj, acum citiva ani. CFR Cluj lupta atunci cu FCSB pentru titlul de campioana.  Oierul spune ca vrea sa ofere un million si jumatate de Euro celor de la U Cluj, in vreme ce Mititelu sugereaza o mita de doua milioane de Euro. Asta este Mititelu – un sclav FCSB-ist care isi dadea cu parerea despre cum putea sa cumpere Becali titlul de campioana !!!

miti2

Lasând la o parte dialogul comic intre patronii clonelor FCU si FCSB, aceste stenograme arata ca analfabetul Mititelu (“ei nu da banii astia”) era de fapt un individ implicat in dedesubturile murdare ale fotbalului, si nu cavalerul dreptatii – asa cum incerca sa se prezinte in fata opiniei publice.

Articol dedicate lui Ostap Bender – unul dintre lacheii perfecti ai mititelului, si lui Cosmin Mihai Ostroveanu, un mititel alfabetizat, care vorbeste despre principii si onoare pe site-urile fanilor independenti ai Stiintei.

 

 

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.