Mititelu isi pacaleste adeptii cu 16 steme diferite, record mondial de manipulare si clonare

Motto tragi-comic : „Ce stema vom folosi in campionatul viitor ?” (intrebare recenta pe un forum online a unui sectant boovean) 

Articol dedicat autorului din GSP care n-are curajul sa se semneze cind polueaza mediul online cu laturile mititelului. Acel autor „anonim” scria recent ca  noua clona a familiei Mititelu are stema cu leul, la fel ca echipa Craiovei de liga 1. Universitatea Craiova detine cu acte in regula stema ISTORICA cu leul, purtata pe tricouri de Craiova Maxima, singura stema care conteaza. Daca un alt club din Romania foloseste o alta stema cu leul – asta nu inseamna folosinta stemei istorice cu leul.  Il informam pe gesepistul boovean ca multe alte cluburi au leul pe stema : Sunderland, Chelsea, Aston Villa, Sporting Lisabona si multe altele. Nu putem scrie ca Stiinta si Chelsea detin stema cu leul – aceste doua cluburi folosesc steme DIFERITE cu leul. Stema cu leul folosita de Craiova Maxima, acum pe tricourile purtate de Mitrita si Bancu, inseamna legatura cu istoria. Noua clona a stemei cu leul desenata de familia Mititelu acum citeva saptamini reprezinta legatura cu spitalul de nebuni.  

 

Stema istorica cu leul : purtata cu mindrie pe tricouri de catre Craiova Maxima, generatia lui Gica Popescu, Sandoi si Stefan Stoica, si acum de catre Bancu, Mitrita si ceilalti alb-albastri

Cei care cunosc istoria adevarata a Stiintei, stiu ca in 1983 a fost introdusa celebra stema cu leul pe tricourile fotbalistilor din Craiova Maxima :

Aceasta stema, acum pe tricourile Universitatii Craiova, echipa orasului de liga 1, este prezentat pe multe fotografii si postere din anii 80 si 90. Prezentam mai jos imagini edificatoare ale Stiintei din anii 1987 si 1990 :

 

Aceasta stema cu leul nu a fost purtata niciodata pe tricouri de catre fotbalistii lui Mititelu. Booveanul nu a detinut niciodata acest simbol al Stiintei. Interesant este ca Gigi Becali a folosit vreme de aproape 10 ani stema istorica a Stelei – pina cind justitia i-a anulat acest drept. Un alt impostor din fotbal, Mititelu, nu a fost proprietar pe acest simbol drag fanilor Stiintei nici macar o zi.

Si atunci ce steme a detinut/detine mincinosul Mititelu ? Chelul a produs un numar mare de clone ale stemei cu leul, din disperare probabil, si ca sa ascunda adevarul groaznic : booveanul n-a putut pune mina pe simbolurile istorice ale Stiintei. Booveanul n-a avut niciodata Stiinta.

Cele 16 steme clonate ale lui Mititelu ! Nici una nu e cea a lui Balaci si Stefanescu

Mititelu a intrat in fotbal in anul 2002, acum 16 ani, ca mina dreapta a puscariasului Dinel Staicu. Ca „patron de club”,  Mititelu a aparut in prim plan in anul 2005, acum 13 ani. Daca ne amintim ca SRL-urile lui Mititelu nu au activat in fotbal vreme de 5 ani (2011-2013 si 2014-2017 sint perioadele de pauza ale impostorului care pretinde cu nerusinare continuitatea sportiva), observam ca booveanul s-a jucat cu 16 steme pentru 8 ani de activitate competitionala, un record mondial. Ca exemplu, intre anii 1902 si 1941 Real Madrid a schimbat stema de 5 ori. Cele 16 steme cu care booveanul si-a ametit complet sclavii sint :

 

Citeva observatii :

  • stemele 1, 2, 3, 4, 11, 14 si 15 au fost depuse spre inregistrare la OSIM. In prezent, doar desenele 11 si 14 mai sint detinute de familia Mititelu;
  • desenul 14 e o clona caraghioasa a stemei cu leul din anii 80. Booveanul a adaugat „Leii din Banie” deasupra stemei purtata in trecut de Craiova Maxima pe echipamentul de joc, si imprimata in prezent pe tricourile Craiovei de liga 1;
  • Stema 16, aflata pe sediul clonelor boovene din Craiova, este din nou logo-ul Craiovei Maxima, pe care s-a adaugat deasupra, cu litere mici „Fotbal Club Universitatea”;
  • Desenul 13, este un alt furt al stemei Craiovei Maxima – booveanul a adaugat cuvintul „Universitatea” pe stema purtata in anii 80 de Balaci, Gica Popescu, Sandoi si Stefan Stoica; acest desen era imprimat la un moment dat pe autocarul SRL-urilor boovene si a fost afisat in sezonul 2017-2018 in vestiarele de la baza „Aripile”;
  • Mititelu a experimentat cu toate nuantele de albastru posibile : de la albastru deschis (13 si 14) pina la albastru inchis (3 si 4);
  • Stema 11 a fost inregistrata la OSIM, dar booveanul a produs alte variante, modificate usor – desenele 9 si 10 – ca sa prosteasca lumea; asta e unul dintre trucurile favorite ale escrocului chel – inregsistreaza la OSIM un desen, dar foloseste in realitate modificari ale acelui desen;
  • Stema 12, introdusa in circuit acum citeva saptamini, este un model de circ si manelism grafic; omul combina marcile „FCU 1948” (detinuta de familia sa) si „FC Universitatea Craiova” (anulata in justitie, si detinuta legal acum de clubul sportiv de drept public); tricolorul nu mai vine pe dreapta, ca in clonele 6 si 10, ci in stinga;
  • Din cele 16 steme, una singura copiaza stema istorica in dungi (desenul 4). Restul de 15 steme experimenteaza pe tema leului in fotbalul Baniei, cu lei grasi or slabi, mai inalti sau mai scunzi, cu accente de desene animate pentru copii (desenul 2) ori cu productii desenate parca de copii (desenul 1).

Aceste 16 steme reprezinta un caz unic in lume de nebunie grafica pe simboluri fotbalistice. Cum sa produci 16 steme pentru 8 ani de participare in competitii ? Aceste 16 steme doar dovedesc lipsa de legatura a SRL-urilor boovene cu istoria Stiintei, lipsa lor de identitate, si faptul ca singurul brand pe care il detin este brandul Mititelu. Cind sectantii booveni se intreaba la inceput de sezon „ce stema vom folosi in campionatul viitor?”, prezenta tragi-comica a booveanului in fotbal atinge cote clinice, unde medicatia devine poate cea mai sanatoasa solutie.

Trei minciuni boovene despre stema Craiovei

In final, vom demonta alte trei minciuni venite din zona booveana in ceea ce priveste stemele Craiovei.

Prima minciuna este ca Mititelu a facut tot timpul rebranding. Ca sa faci rebranding, trebuie sa ai brandul original – adica stema cu leul a Craiovei Maxima. Cum booveanul nu a putut avea asta niciodata, solutia a fost furt, copiere si clonare, nu rebranding.

A doua minciuna a fost raspindita in media de sclavii si trolii booveanului – inclusiv de argatul devotat Gogoasa. Pentru cei mai tineri si mai slabi de ingeri, slugile boovene au raspindit in media teoria ca stema cu leul a Craiovei Maxima purtata acum cu mindrie pe tricouri de catre Craiova ligii 1 nu reprezinta nimic, pentru ca nu include cuvintul „Universitatea”.  Asta e o aberatie si o manipulare ca multe altele – nici nu o mai comentam. In viziunea boovenilor, stema Craiovei Maxima nu este asa cum ar fi trebuit sa fie 🙂 Sa o aruncam la gunoi, ca nea Adi stie mai bine cum ar fi trebuit sa arate logo-ul de pe tricourile lui Balaci, Sandoi si Stefan Stoica. Minciuna boovenilor vine din disperare – disperarea ca toate simbolurile identitatii Stiintei sint de fapt cu acte in regula la echipa Craiovei de liga 1.

A treia minciuna, raspindita de insusi Mititelu este urmatoarea : „Cel mai probabil, pentru Leu va urma un alt proces in care sansele noastre de reusita sunt de 100%, deoarece si daca am accepta ca clubul condus de Badea este acelasi care functiona si inainte de 1989, Leul tine de activitatea fotbalistica, ori aceasta activitate a fost cedata de clubul sportiv si statul roman in anul 1991, odata cu reorganizarea fotbalului profesionist.” (https://jurnaldecraiova.ro/fotbal-adrian-mititelu-da-explicatii-suporterilor-despre-stema-echipei-fc-u-craiova-1948/).

Stema cu leul a fost de fapt stema clubului sportiv Universitatea Craiova – nu doar pentru sectia de fotbal. Vom scrie un alt articol pe aceasta tema – avem multe dovezi in aceasta privinta. Pentru moment, incheiem acest text demontind minciuna mititelului cu un fanion din cupele europene de volei, din anul 1989.  Se vede clar ca stema cu leul era folosita si de catre sectia de volei a clubului sportiv Universitatea Craiova !

P.S.  Stim ca analfabetul Ciurezu citeste avid textele de pe craiova-maxima.ro. Ciurezule, de ce faci ceea ce faci tu pentru mititel si impotriva Stiintei : din prostie, din servilism, sau din lipsa de ocupatie ?

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.