Mititelu revine pe Ion Oblemenco !?

Inculpatul Mititelu revine pe noul stadion Ion Oblemenco. In luna iunie a anului 2028 !

Mititelu revine pe „Ion Oblemenco” ?!

Inculpatul analfabet Mititelu, hitlerul Craiovei fotbalistice – care a distrus tot ce se putea distruge (cantonamentul din Lunca Jiului, stadion, fotbal, suporteri, speranța, bun simț, respect), își pune sclavii din mass media bucureșteană să bage șopârle despre revenirea unei clone a familiei mititele pe noul stadion Ion Oblemenco:

Sclavul boovean Daniel Vlad (Fanatik) ne ia pe toți de proști

In perioada când Mititelu avea contract de închiriere la stadion, doar el se putea folosi de stadionul Ion Oblemenco. Acum, când booveanul nu mai are nici un contract de închiriere, deodată stadionul este al tuturor, inclusiv al lui. Păi de ce stadionul nu era al “tuturor din oraș” până în 2013, atunci când ciuma booveană a fost alungată cu poliția ? Jucau oare CS Apa, Extensiv sau Gaz Metan CFR Craiova pe Ion Oblemenco până în 2013 ?

După ce tupeistul analfabet a distrus baza materială a Craiovei fotbalistice, acum asistăm la încercări agresive de a testa oportunitatile de revenire a jegului boovean pe noile baze sportive ale Băniei.  Dar cum să folosești un bun public fără să ai contract de închiriere ? Și cine îți face ție contract de închirere pentru bunuri publice după ce ți-ai bătut joc de comunitatea locală mai bine de 10 ani ?

Fotografiile de mai jos arată starea de degradare pronunțată a stadionului Ion Oblemenco și cantonamentului din Lunca Jiului în 2013, atunci când booveanul a fost evacuat cu poliția de pe proprietatea municipiului.

Primele patru fotografii au fost preluate de pe AICI, in vreme ce ultima imagine a fost preluata de AICI

Universuri paralele la Craiova

In ce univers un proprietar mai invită un fost chiriaș rău platnic care nu a plătit chiria, nu a plătit facturile la utilități de ani de zile – si procesoman, într-o clădire refăcută din temelii, după ce acel chiriaș o distrusese în prealabil ?

Tupeul si manipularea inculpatului boovean nu au limite. Acest personaj și-a bătut joc de proprietatea statului vreme de ani buni, a împiedicat statul român să se foloseasca de bunurile respective deschizând tot felul de acțiuni penibile în justiție, a încercat să se împroprietarească pe furiș cu bunurile statului, iar acum vrea din nou să utilizeze ceea ce nu-i aparține și nu-i va apartine vreodată ?

Care autoritate publică va încuviința vreodată accesul booveanului pe proprietatea statului, dupa ce proprietatea statului a fost abuzată si distrusă de către același personaj ?

Slinosul “afacerist” boovean are acces interzis pe noul stadion Ion Oblemenco încă aproape 11 ani

Clubul Sportiv Universitatea Craiova are exclusivitate pe noua arena a Baniei pâna în anul 2028, conform contractului de asociere semnat cu consiliul local. Daca mititelul fudul si mincinos are o problemă cu termenul de 11 ani, îi recomandăm să-și amintească faptul că FCU Craiova a avut exclusivitate tot 11 ani la stadion, între 2002 (anul înființării din acte a FCU) si 2013.

Daca SRL-ul clona FCU a avut exclusivitate acolo vreme de 11 ani, e corect ca si Universitatea Craiova, clubul orașului, să beneficieze de acelasi tratament, nu ?

Inculpatul falit poate sa urmeze modelul de la Cluj Napoca – acolo unde echipa orasului Universitatea Cluj foloseste stadionul public, in vreme ce echipa privata CFR Cluj si-a construit stadion modern din fondurile proprii.

P.S.1 Platitorii de taxe din Craiova pot vedea care a fost starea bunurilor publice distruse de catre Adrian Mititelu, “ca dupa razboi” :

P.S.2 Rugam cititorii sa trimita aceste rânduri sclavilor booveni din presa bucuresteana, Alexandru Raducanu (GSP) si Daniel Vlad (Fanatik), precum si trustului Digi – trustul slugilor becaliote si mititele din TV.

Related posts

7 Thoughts to “Mititelu revine pe Ion Oblemenco !?”

 1. iulian

  Carcotasi, o damigeana aruncata pe ici pe colo nu se numeste stare de degradare :)))

 2. Bobby

  Iulian – uita-te pe filmuletul inclus in articol. Daca nu vezi degradarea extrema, inseamna ca porti ochelarii de soare a sefului chel 🙂

  1. Mihai

   De ce nu spuneți tot adevărul, dați numai ce vreți sau ce vă dicteazăsta patronul? A ajuns așa din cauză că nu a mai fost lăsat să intre pe stadion, numai mințiți lumea dacă vă dați ca sunteți verticali, fiți până la capăt și nu mai fiți slugoi psd-ului.

   1. Bobby

    Mihai – stadionul si cantonamentul aratau asa in 2013, cind Mititelu a fost evacuat cu politia. Dimpotriva – autoritatile statului nu au fost lasate sa intre acolo ani de zile la rind inainte de 2013, pentru ca asa dorea muschiul chiriasului Mititelu. Platitorii de taxe din Craiova pun bani sa repare aceste obiective distruse de boovean.

    Acest site nu are patron. Oamenii care scriu aici sint suporteri ai Craiovei – si scriu din pasiune, nu pentru bani. Nimeni nu este platit aici.

    In ceea ce priveste PSD-ul – intreaba-l pe Mititelu; el a sprijinit acest partid multa vreme, inclusiv pe site-ul oficial al FCU. Acest site nu are nici o treaba cu PSD – pe noi ne interseaza sportul, nu politica.

    1. Mihai

     În ce an a fost dezafiliată ȘTIINȚA?? Dacă ți-ar fi fost furată echipa și tot ce ai investit până atunci în stadion, tu ai mai investii în ceva ce nu-ți mai aparține, doar așa că trebuia investit?? Uiți ceva și anume că Primăria voastră nu a vrut să-l lase să-și ia lucrurile care le-a investit decât după ce le-a câștigat în instanță, și nu mai pupa picioarele clonei și a fostei primărițe că nu-i frumos, până să apară clona asta peste noapte, îl lăudați pe boovean, iar acum aruncați cu pietre. Și oamenii care scriu, nu scriu ei, ei doar postează ce le place din reportaje preluate de la alții, care nu mai sunt cu ȘTIINȚA și s-au dat cu clona, și o slăvesc de parcă chiar ar fi adevărata ȘTIINȚA, dar nu e, dacă mâine s-ar desființa clona și ar apărea FC U. Craiova, ar uita de clonă, garantat.

 3. Luchici Adrian

  Mihai tu greșești grav in ceea ce spui . Eu sunt unul dintre cei care nu are orientări politice sau prietenii cu cineva . Eu iubesc ȘTIINȚA . Nu pe aia sau pe aia . Iubesc fotbalul curat . Părerea mea este ca sunt foarte mulți vinovați in distrugerea Științei exp: Dragomir , Sandu ….. dar principalul vinovat este MITITELU . S-a certat cu toată lumea și cred ca s-a crezut prea mare ca sa poată gestiona aceasta „afacere” . Acest mit numit UNIVERSITATEA CRAIOVA era a noastră a tuturor . Ma opresc aici . Ar fi multe de zis .😢

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.