Mititelule, de azi se stringe latul pentru furt de identitate – urmeaza amenzi, depunctari si alta dezafiliere ?

Noua clona booveana fura identitatea Universitatii Craiova

Dupa citiva ani de hibernare, Mititelu si-a facut o noua echipa, fara legatura cu cea dezafiliata si falimentata. Cu acest nou SRL, booveanul incearca sa capuseze renasterea Stiintei. Marea problema a lui Marin este ca nu poate afilia la FRF un nou club care copie denumirea, culorile si sigla unei alte grupari active in fotbal. FRF si TAS s-au pronuntat in celebrul caz Timisoara, Iancu vs. Zambon, ca un club nou care se afiliaza la FRF nu poate copia identitatea (nume, culori, sigla) unei grupari deja afiliate – subiect descris de craiova-maxima.ro recent :

Documente explozive de la TAS: noua clona booveana trebuie sa-si schimbe numele, culorile si sigla pentru afilierea la FRF !

TAS a hotarit acum mai bine de 10 ani ca FRF are dreptul si autoritatea de a proteja identitatea membrilor afiliati la FRF, daca un nou club produce furt de identitate. Booveanul isi prezinta in presa noul SRL drept “Universitatea Craiova”, sigla familiei copie sigla cu leul a Stiintei, culorile sint identice, iar numele societatii comerciale este aproape identic cu cel al gruparii din liga 1.

Astazi, 20 iulie, este termenul limita pentru depunerea dosarele de afiliere la FRF ale cluburilor promovate in liga 3 – printre care si noua clona a booveanului. Asteptam o reactie prompta a FRF – care ar include schimbarea de nume, culori si sigla a SRL-ului boovean; in plus, dupa modelul Timisoara, asteptam amenzi si depunctari in cazul in care nu se respecta recomandarile FRF pentru schimbarea de nume, sigla si culori.

Ce a patit Timisoara lui Iancu pentru furt de identitate ?

TAS a decis ca gruparea condusa de Iancu sa-si schimbe numele, culorile si sigla, pentru a nu copia identitatea gruparii patronate de Zambon la acea vreme. Timisoara lui Iancu a fost nevoita sa-si schimbe denumirea si culorile; in plus a platit daune financiare clubului vatamat : 90.000 de Euro plus 5000 pe euro pentru fiecare meci jucat cu furt de identitate (paragrafele de mai jos sint luate din decizia TAS in cazul Timisoara) :

Timisoara lui Iancu a incercat o smecherie – sa schimbe culoarea clubului sau din violet in mov. Urmarea a fost evidenta – FIFA a cerut FRF ca gruparea lui Iancu sa fie depunctata (https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/fc-timisoara-depunctata-3123087):

 

Cum a mintit si manipulat Mititelu cind gruparea de liga 1 a Craiovei a schimbat numele societatii comerciale : dovezi in premiera

Vreme de 5 ani, clubul Craiovei de liga 1 a purtat in scripte numele de Club Sportiv U Craiova pentru ca exista o lege care interzice societatilor comerciale sa poarte in acte numele “Universitatea”. “Club Sportiv U Craiova” e un omagiu adus numelui folosit in presa anului 1983 pentru clubul fanion al Olteniei, dupa cum se vede in acest articol din ziarul Inainte (1983) :

Numele de scena al clubului Craiovei de liga 1 a fost si este Universitatea Craiova, pentru ca aceasta grupare este singura din lume care poate folosi acest brand. Pina la urma, numele oficial al Borrusiei Dortmund este „Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund”, dar nimeni nu foloseste numele din acte al gruparii germane.

Recent, numele din acte al gruparii oltene a fost schimbat in “U Craiova 1948 Club Sportiv”. Mititelu a tipat in presa acuzind mafia imaginara ca noul nume copie denumirea noii sale clone, „U Craiova 1948”, introdusa in competitii in vara anului 2017.

Adevarul este ca Mititelu minte. Inca o data.

Pe 25 octombrie 2016, clubul Craiovei de liga 1 a cerut la OSIM acordarea marcii “ucraiova1948”. Pe 19 ianuarie 2017, clubul Craiovei de liga 1 a cerut la OSIM acordarea marcii “U Craiova 1948 Club Sportiv”. Ambele marci au fost acordate de OSIM : “ucraiova1948” (marca inregistrata numarul 148758) si “U Craiova 1948 Club Sportiv” (marca inregistrata numarul 149318).

In vara anului 2017, deci la luni bune de la cererile Stiintei la OSIM, Mititelu isi afiliaza SRL-ul „U Craiova 1948” la AJF Dolj. Deci cine a furat numele pina la urma ? Evident – Mititelu ! Cine stia in ianuarie 2017 ca peste o jumatate de an Mititelu isi va baga unul dintre SRL-urile familiei in liga 4 sub numele „U Craiova 1948” ?

In final, sa notam ca schimbarea de nume a Stiintei a fost perfect legala – pentru ca numele a fost inregistrat la OSIM. FRF cere cluburilor care isi schimba numele sa arate marca OSIM cu noul nume ! Cerintele FRF catre cluburile care vor sa-si schimbe numele, conform ROAF :

“a) cererea de schimbare a denumirii, însoţită de avizul prealabil dat de FRF/AJF/AMFB;

b) dovada înregistrării mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci sau dovada depunerii cererii de înregistrare la OSIM; “

Mititelu a incercat o noua minciuna/manipulare/diversiune, desi el este cel care copiaza ceva deja inregistrat la OSIM.

 

Ce ar trebui sa pateasca noul SRL al familiei Mititelu ?

Noul club al lui Mititelu se numeste in acte U Craiova 1948 SA (nu FC U Craiova cum ne prosteste presa sportiva, folosind numele clubului dezafiliat in 2011). Acest club ar trebuie sa-si schimbe numele, culorile (fara alb, fara albastru) si sigla (fara leu).  O alta nuanta de albastru este exclusa – FIFA nu a permis aceasta smecherie in cazul Timisoara. Noul nume nu poate fi FC U Craiova 1948 – pentru ca s-ar crea confuzie cu fostul SRL al lui Mititelu, dezafiliat si falimentat. Anul “1948” ar trebui sa dispara din nume; dupa modelul Timisoara, adaugarea citorva litere intre “U” si “Craiova” ar putea fi suficienta. FRF si TAS au apreciat ca adaugarea literelor “AEK” intre “Politehnica” si “Timisoara” a fost de ajuns pentru a elimina confuzia intre clubul lui Iancu si cel al lui Zambon.

De asemenea, pe site-ul oficial al clonei boovene, pe echipament si pe tabela de marcaj la meciurile de acasa, in gogomaniile de pe facebook ale chelului, nu ar trebui sa mai fie permisa folosirea numelui “Universitatea Craiova”

 

Vom trimite informari la FRF, LPF si  la compania Adidas

Vom trimite in zilele urmatoare o sesizare la FRF si LPF  in ceea ce priveste furtul de identitate comis de catre clubul lui Mititelu.

Booveanul incearca sa promoveze acum inca o sigla cu leul, editia 2018 – a cita clona ? Pe acea sigla este scris “FC Universitatea Craiova”, adica o marca anulata in justitie prin decizie definitiva a ICCJ. Familia Mititelu nu mai este in proprietatea aceste marci; din luna iunie a acestui an clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova detine aceasta marca, dupa cum craiova-maxima.ro a informat in exclusivitate :

EXCLUSIV – Lovitura de gratie pentru Mititelu pe 22 iunie 2018 : Universitatea Craiova a recuperat cu acte in regula brandurile “FC Universitatea Craiova” si “Fotbal Club Universitatea Craiova”

In momentul in care noua sigla cu leul clonata de boovean va fi pe echipamentele Adidas, vom trimite o informare la aceasta companie; corporatiile cu tinuta nu doresc ca brandul lor sa fie tirit in scandaluri. Vom vedea cum apreciaza Adidas alaturarea acestui brand prestigious unui furt flagrant de proprietatea intelectuala. In mod normal, avocatii companiei Adidas vor bate la usa lui Mititelu. Una e sa te joci de-a furatul in liga 4, pe tricouri de bazar, si alta e sa vii in fotbalul profesionist si sa comiti un furt chiar linga logo-ul Adidas.

 

Despre absurditatea chelului. In ce tara din lume un fost patron gropar revine in fotbal la citiva ani de la decesul fostului club, cu pretentia de „continuitate”?

Cluburile mor in orice campionat. Dar cluburile renasc imediat, si tot timpul cu ALTI finantatori. Cazurile Napoli, Fiorentina, Parma, U Cluj, Rapid, Petrolul, Poli Iasi, Petrolul, Farul, Otelul, FC Arges sint cunoscute. Va imaginati absurdul situatiei care s-ar intimpla la Napoli, daca un mititel ar exista acolo ? In anul 2004, clubul Napoli condus de Salvatore Naldi a murit. Atunci, un nou club Napoli, condus de Aurelio De Laurentiis, s-a format, pentru a duce mai departe traditia acestei grupari. Ce-ar fi daca miine groparul Naldi si-ar face un alt club, FC Adevarata Napoli, spunind ca a scris in actul constitutiv al noii clone ca de fapt asta este echipa adevarata, ca acum a facut rost de bani si ca el a falimentat vechiul club pentru ca l-a blocat mafia Rositei ? Primarita orasului Napoli in 2004 era Rosa Russo Iervolino. Iar in 2004 primarita si consiliul local din Napoli au decis ca noul club Napoli va fi finantat de catre Aurelio De Laurentiis.

Intr-o asemenea situatie probabil ca groparul Naldi ar fi scos in suturi din oras si ridiculizat de intreaga Italie. Pentru ca in nici un oras din lume nu exista o galerie personala de „finantator” plus ziaristi aserviti unuia care distruge un club.

Cluburile mor pentru ca patronii gropari nu au stiut sa le tina in viata. Si cluburile renasc doar cu ALTI patroni.

P.S. Pentru mititei si „ziaristii” de genul Vlad Nedelea, Marius Margarit, Daniel Vlad, Silviu Ghering si analfabetul local Ciurezu (plus cei de la Prosport si GSP care citeaza gogomaniile chelului fara curajul de a semna acele „articole”), prezentam povestea renasterii clubului Napoli fara gropar – si cum se aseamana cu renastere Stiintei fara gropar :

Napoli si Craiova

Related posts

3 Thoughts to “Mititelule, de azi se stringe latul pentru furt de identitate – urmeaza amenzi, depunctari si alta dezafiliere ?”

 1. Sorin

  Bravo Craiova-Maxima!

 2. Yu_T

  si va pomeniti ca u.craiova sunteti voi, o noua echipa infiintata de nici 5 ani de zile si cu ajutor politic!? penibililor :)))))

  1. Bobby

   Fotbalul Baniei a murit in 2011, la dezafiliere. Deci orice club care ar duce traditia mai departe s-ar inscrie in competitie dupa 2011. Noua clona a lui mititelu s-a inscris in competitie fix anul trecut. Deci vorbim de un club inscris in competitie acum 5 ani, cum spui tu – si de un altul bagat in competitie acum un an. Iar clubul inscris in competitie acum 5 ani detine tot ce inseamna brand, imn si steme (alea originale, nu clone ale mititelului). De aceea echipa de liga 1 este U Craiova – pentru ca detine legal toate elementele identitatii Stiintei. Nu comentez aberatie cu ajutorul politc; „ajutorul politic” este doar folosirea in exclusvitate a stadionului pentru U Craiova, adica ceea ce a avut mititelu pina in 2013. Deci daca vorbim de ajutor politic, mititelu l-a primit pina in 2013, iar acum unica Stiinta beneficiaza de acelasi tratament. Pina la urma doar echipa care detine legal brandul Universitatea Craiova trebuie sa joace pe stadion, nu ?

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.