Mizeriile GSP

Halucinant ! Mizeriile GSP-iste atacă mișelește Știinta (Craiova) si adevărul

Organul de presa al interlopilor din fotbal, GSP, a publicat pe site-ul propriu un articolas jenant si de-a dreptul nesimtit – ca de obicei, nesemnat. Autorul acestor mizerii nu are curaj sa-si asume responsabilitatea scrierii “articolului”, desi este platit ca “ziarist”sportiv :

mizerie_gsp

Destule minciuni sfruntate in acest articolas :

1. Piturca judeca Craiova si Steaua cu exact aceeasi masura, nu cu “doua masuri” – masura deciziilor justitiei. Justitia a decis ca FCSB este o clona, in vreme ce adevarata Stiinta, echipa continuatoare a Craiovei Maxima, este in liga 1 in acest moment.

2. GSP-istul scrie ca echipa Craiovei nu este continuatoarea clubului infiintat in 1948. Inca o minciuna sfruntata – decizia justitie este clara si executorie: FCU a fost o clona fara sigla si palmares, in vreme ce continuatoarea Craiovei Maxima este bine mersi in liga 1.

3. Universitatea Craiova probabil ca nu are ultrasii FCU. Dar ce treaba au ultrasii clonei FCU, având lideri controlati de Mititelu, cu Universitatea Craiova ? Corect era ca GSP sa scrie ca o parte din galeria Craiovei inca nu s-a alaturat proiectului renasterii U Craiova in jurul clubului sportiv de drept public – iar aceasta parte a galeriei, coincidenta stranie 🙂 , are lideri care stateau la masa cu Mititelu si participau la actiunile de propaganda politica ale clanului boovean.

4. Una dintre minciunile favorite ale lui Mititelu, legata de implicarea lui Piturca in dezafilierea clonei FCU, este reprodusa halucinant de GSP, fara nici o urma de “fact checking” si deontologie profesionala. Mititelu a semnat, singur si nesilit de nimeni, un contract cu Piturca in anul 2010 prin care se oblige sa plateasca milioane de Euro in caz ca fostul manager al nationalei era dat afara de la FCU. Instabilul psihic Mititelu l-a dat afara pe Piturca, iar Piti l-a reclamat la FRF pe boovean. Toti antrenorii si jucatorii care nu-si primesc drepturile financiare fac acelasi lucru tot timpul ! Insusi Nicolo Napoli a ajuns pina la TAS pe problema unor datorii financiare ca urmare a muncii depuse la FCU. Piti a avut aceeasi “vina” pe care a avut-o si sclavul Napoli – aceea de a-si cauta dreptatea la comisii. FRF i-a dat dreptate lui Piti, dar instabilul pshici Mititelu a decis sa mute litigiul in civil – motiv clar si legal de dezafiliere. Mititelu se putea duce la TAS ca sa nu forteze dezafilierea – dar booveanul nu a dorit asa ceva. Litigiul la TAS ar fi durat citeva luni.

Daca Mititelu avea dreptate, FCU era repusa in drepturi ca membru afiliat la FRF in 6 luni de catre TAS. Probabil ca Mititelu a fortat cit a putut dezafilierea, ca sa traga o teapa FRF cu clauzele astronomice de reziliere ale jucatorilor FCU. Ca un epilog, Piti a cistigat toate procesele in civil pe tema datoriei pe care Mititelu trebuia sa o plateasca. Deci Piti a avut dreptate 100 % – doar Mititelu a pus la cale inscenari si manipulari ale presei si fanilor.

Actiuni de protest ale Universitatii Craiova si suporterilor la adresa GSP ?

Protestul clubului catre Gigisport a fost o decizie inspirata. De ce Universitatea Craiova tace cind e vorba despre GSP – probabil principala sursa de venin si minciuni, alaturi de ziarul lui Mititelu, la adresa Universitatii Craiova ? De ce oficialii Craiovei inca mai dau declaratii lui Daniel Vlad, sclavul boovean angajat la Fanatik ? O pozitie ferma a clubului ar da excelent ca imagine, si suporterii s-ar simti respectati pentru ca o durere a lor de ani buni este luata in seama de diriguitorii Universitatii Craiova.

In final, mentionam cu tristete ca oamenii justitiarului Catalin Tolontan se ocupa de ministri si de dezinfectanti, dar nu prea au treaba cu cultivarea adevarului si decentei pe teme de sport. Desi organul de presa se numeste, ironic, “Gazeta Sporturilor”.


Foto: www.comanescu.ro

Related posts

One Thought to “Mizeriile GSP”

  1. Flo

    Dati-le INTERZIS la meciuri si la conf. de presa

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.