Vezi unde a făcut revelionul Calancea

Nicolae Calancea şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în Republica Moldova alături de soţie, fiică şi viitorii fini. Portarul Universităţii Craiova a făcut revelionul în satul Ciorna, raionul Rezina, localitate de baştină a mamei fotbalistului.

„E altceva când îţi vin copiii să te hăiască cum se zice pe acolo. E ceva frumos, a fost ceva neobişnuit faţă de ceea ce facem noi aici la Chişinău”

a spus Nicolae Calancea pentru publica.md.

Primă parte a sezonului a fost una reuşită pentru Calancea. Moldoveanul a fost titular în toate cele 21 de meciuri din Liga I şi este unul dintre cei mai în formă portari din campionatul de fotbal din România.

„La Craiova a avut încredere de la toţi, m-au primit bine în echipă băieţii şi conducerea, mi-au oferit postul de portar şi am făcut faţă la toate obstacolele care au fost”

„Din start a fost vorba să jucăm în play-off şi să ne atingem scopul de a junge în cupele europene. Acum deja merge vorba despre câştigarea campionatului”

a mărturisit Calancea pentru sursa citată.

Contractul jucătorului naţionalei Moldovei expiră la vară, dar există o clauză care iar putea prelungi înţelegerea pe încă 2 ani.

„Eu aş rămânea, atâta timp când sunt sub contract cu ei şi echipa merge bine e normal să fii acolo. Dacă vor interveni oferte de la alte cluburi, atunci vom discuta”.

Peste câteva zile goalkeeperul moldovean va reveni în România şi va începe pregătire în cantonamentul din Malta.

Medicul lotului, dr.Claudiu Stamatescu, i-a transmis lui Calancea cât şi întregului lot de jucători, prin intermediul grupului de whatsapp al echipei, un pluguşor original:

Fericire, sănătate
Lui Ivan și Măzărache
Să dați goluri multe, frate!

 Și Calancea între buturi
Să pareze multe șuturi

Iar Băluță să dribleze
Tot ce-n cale o să-i iese

Fără pase înapoi
Când aveți mingea la voi
Zlatinski, Bancu, Briceag
Avântați-vă în atac!

Să v-alerge Colonel
S-aveți plămâni de oțel
Să ne bucurăm la vară
Să fim cei mai buni din țară

Iar pe card un sac de bani
La anul și La Mulți Ani!

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.