Noi vrem respect !

Ciocoi priebag, adus de vant,
De vrei cu booveanul legamant
Sa fim toti iarasi umiliti, loveste-n noi!
Rabdam poveri, rabdam nevoi
Si ham de cai, si jug de boi
Pentru ca noi vrem fotbal, nu noroi!!!

lovethegame

Intr-o tara in care aproapele nu a fost niciodata respectat, iar pasiunea a fost exploatata pana la paroxism in interesul celor ce o manevrau, in Banie a revenit eternul „dubiu”.
Cand vorbesti de asa-zisii „oameni de afaceri” – sau, si mai simplu, speculanti – viata ne-a invatat ca oricarei initiative altruisto-populare trebuie sa i se acorde un dubiu.
In cazul de fata, dubiul a fost acceptat inca din start, cand doi-trei iubitori de fotbal au considerat ca trebuie sa redea stralucirea unui leu calcat in picioare si inchis in cusca ruginita a familiei din booveni.
Alaturi de ei, autoritatile locale si clubul sportiv au pus bazele unui proiect ce dorea sa fie exact opusul societatilor falimentare, ce parazitau pasiunea unor masochisti, si care era menit sa redea Baniei mandria fotbalistica din trecut.
Ceea ce initial a parut un proiect serios, risca insa sa se transforme in prezent intr-o alta gogoasa umflata artificial cu promisiuni si vise desarte. Totul cu largul concurs al unui sarac, care a reusit prin arhi-cunoscutele manevre securiste (ce i-au ghidat viata) sa demaste tranzactionarea unui proiect „altfel” si sa arate ce fel de oameni conduc destinele Stiintei.
Un proiect transparent, profesionsit, coerent, menit sa redea suporterilor increderea ca la Craiova se poate face si un altfel de fotbal, a inceput sa crape si risca sa se sparga in mii de bucati, cate una pentru fiecare fan ce si-a pus speranta si pasiunea in „mai binele” promis.
Nu tragem momentan concluzii, dar vrem sa transmitem foarte clar ca Bania fotbalistica nu suporta oamenii mici, zdrentele mincinoase si manipulatoare. Nu suporta sa fie prostita in fata cum nu suporta un dubiu ostentativ, ce ar putea motiva orice tranzactie viitoare. In Banie oamenii sunt dispusi sa renunte la fotbal, decat sa vada iarasi micul de nimic consumand maretul leu.
Sa inteleaga foarte bine cei ce ne tranzactioneaza visele, oricare ar fi ei. Aici e Craiova, aici exista oameni care, daca sunt respectati si catusi de putin rasplatiti pentru pasiunea lor, isi dau haina de pe ei. Insa la fel de bine, aici e si cuibul de serpi, de-aia rai de Dudau, care or sa muste suficient de tare cat sa alunge si cei mai mari dusmani. Iar intr-o lume razbunatoare si dornica sa faca rau, nimeni nu si-ar dori oltenii pe post de dusmani.
Asa ca, sfatul nostru pentru iubitorii de pamant din club: oferiti-ne ceea ce ati promis, respectiv fotbal de calitate si Craiova campioana. Bagati mana in buzunar si transferati fotbalisti, nu hectare din Balta Craiovitei.
Respectati-ne si cautati sa recastigati respectul nostru prin performante nationale si europene, nu prin mizerii demne de un chel, uitat de noi de prea mult timp, dar readus constant in atentie de actiunile voastre.

Prezentul articol este opinia unui abonat, dezgustat de mocirla in care a fost readusa echipa, dar si jignit constant (ca multi alti fani) de scribii aserviti clubului, doar fiindca opinia sa nu concorda cu directivele de partid.

P.S.: Asteptam reactiile autoritatilor locale si ale clubului sportiv legat de mocirla in care a fost readus clubul.

Related posts

12 Thoughts to “Noi vrem respect !”

 1. Andrei Mantog

  Sunt atat de prost 🙁

  1. Corlate

   Adevarat ai grait, mai Martzog, ca asta esti martzogul agricultorului Felix, un alt distrugator al Stiintei, dupa dezastrul boovean! De abia scapati de Boovean si daduram de Agronom, pe care tu, Martzog fara coloana, il ridici in slavi cu un pupincurism demn de Emil Bobu!

  2. Fara GrobieniCorlate

   Acest Mantog sterge toate comentariile de pe maximasport si baneaza suporterii care nu accepta mediocritatea si mizeria instalate de Felix Grigore Waterboy! Individul cheltuieste banii finantatorilor pe petarde de jucatori si comisioane de doi ani! Are al doilea buget din Liga 1, iar echipa este pe ultimul loc si va retrograda fara 3-4 jucatori plus antrenori. Urziceanul agronom, insa, face jocul Booveanului si afunda echipa in clasament, pregati d o retrogradare rusinoasa!

  3. Maximus

   Site-ul maximasport, sub redactia unui anume Mantog sau Martzog, cum e alintat la grajduri, a devenit un fief tip Booveni, la nivelul editie.ro! Orice cuvant sau opinie care nu ridica in slavi mediocritatea instalata la club, este pedepsita de Martzogul cu pricina prin ip ban si stergerea postarilor! Limbricul grobiano neandertalian crede ca inchide gura suporteri lor Stiintei! A mai incercat si interlopul din Booveni si nu a reusit! Stiinta va renaste, dar fara booveni, grobieni, agronomi si martzogi!

 2. Craiova trebuie sa renasca ! Iar finantatorii (ca nu sunt patroni) pot sa plece daca nu inteleg asta.

 3. GARDA VECHE STIINTAe

  In atentia gsp, & iluzionisti.

 4. Maximus

  Site-ul maximasport, sub redactia unui anume Mantog sau Martzog, cum e alintat la grajduri, a devenit un fief tip Booveni, la nivelul editie.ro! Orice cuvant sau opinie care nu ridica in slavi mediocritatea instalata la club, este pedepsita de Martzogul cu pricina prin ip ban si stergerea postarilor! Limbricul grobiano neandertalian crede ca inchide gura suporteri lor Stiintei! A mai incercat si interlopul din Booveni si nu a reusit! Stiinta va ramane, limbricii, boovenii si martzoagele sunt trecatori! Hai Stiinta! Victorie la Targu Mures! Fara martzoage, fara agronomi, numai cu profesionisti!

 5. ADRIAN MITITELU

  Va folositi ilegal de pseudonime ce fac parte din brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA! Craiova-maxima.ro este o titulatura pe care o folositi abuziv fara acordul titularului marci.Pe linga faptul ca folositi aceasta denumire, ilegal,santeti si complici la creearea unui club ilegal si imoral.Prin initiativele voastre, desfasurate,incepand cu iunie 2013,ati sustinut o activitate infractionala extrem de grava. Erijndu-va in mod nelegitim,reprezentanti ai suporterilor U CRAIOVA ,fara sa detineti o forma legala in acest sens…..Ati indus in eroare opinia publica cu privire la situatia de fapt si de drept in ceea ce priveste U CRAIOVA si mod premeditat,ati sprijinit grupul infractional ,pt preluarea ilegala a activitati CLUBULUI DE FOTBAL FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. Va informez pe aceasta cale ca,persoanele care administreaza acest site,vor raspunde penal si material in solidar cu grupul infractional ,in dosarul penal….Toti acesti viteji,care in mod nelegitim,v-ati aventurat in aceste actiuni de sabotaj si dezinformare ve-ti raspunde alaturi de Rotaru,Olguta,Badea,sandu,dragomir,etc….In curand ,va ve-ti trezii la realitate….

  1. dorin

   Domnu Adriean, traiv-ar familia, avocatu ala al dumneavoastra, microfon sau cum se chema, e liber ? Il vreau si eu sa ma sustina ca pe dvs ! Da-timi si mie numarul lui va rog!

  2. Bobby

   Ai mari probleme psihice Mititelule ! Cum poti sa afirmi ca ceva, orice, apartine „brandului Universitatea Craiova” ?? Nu exista o definitie legala a „brandului” in Romania. Nebunule – tu ai o marca OSIM : atita tot. Unde in legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice se vorbeste despre „brand” ? Nici macar nu ai stema originala a Craiovei – aia apartine cu acte in regula Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Tu ai o facatura penibila – o clona fara valoare. Mai termina cu textele despre Universitatea Craiova – alea merg la sclavii tai. Oamenii de aici stiu foarte bine ca tu ai avut un club sportiv infiintat de Dinel Staicu in 2002, care a avut mai multe denumiri – ultima denumire a fost Fotbal Club U Craiova; clubul recent falimentat, ala al copiilor copiilor tai, nu s-a numit niciodata Universitatea Craiova. Viata merge inainte nebunule – la Fiorentina si Napoli cluburile au falimentat si au fost refondate de ALTI oameni de afaceri, nu tot de catre groparii de acolo. Acolo oamenii sint normali la cap – ai falimentat cu un club, dispari si lasi pe altii sa faca altceva mai bun. Tine si tu o gogoserie citiva ani macar sa dovedesti ca nu orice iti cade in mina se duce de ripa. Sau macar invata naibii gramatica limbii romane…

  3. Maximus

   Dupa greselile gramaticale esti chiar tu, interlopul din Booveni! Clona de echipa de sertar cu care te mandresti, exista doar in capul damigeana, cu minte cat dopul! Adevarata si unica Stiinta joaca in liga 1, renascand dupa 10 ani de boovenizare! Oltenii si Maximii au pus umarul la readucerea in Europa a echipei, din Afganistanul fotbalului si din mizeria unde tarasei echipa! Primaria si Universitatea sunt detinatoarele brandului, tu ai fost un simplu chirias, alungat pentru abuz si mizerie! Hai Stiinta! Fara booveni! Fara interlopi!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.