Noua clona booveana incalca legea pe stadionul “Aripile” al Consiliului Judetean Dolj : alungati-o !

Ca de obicei, Mititelu mai trage o teapa

Desi fostul sau club, Fotbal Club U Craiova, e mort de 4 ani in urma falimentului, Mititelu a decis sa mai traga inca o teapa fraierilor cu pasiune pentru fotbal : omul si-a bagat in competitie un alt club in anul 2017, cu denumire, CUI (cod unic de inregistrare), CIS (certificat de identitate sportiva) si stema diferite fata de societatea decedata. Noua clona este prezentata de catre boovean drept vechiul club – o aberatie de tot risul. In toate orasele Romaniei – Cluj, Ploiesti, Pitesti, Galati, Arad etc. – teparii care au ingropat fostele cluburi de fotbal nu mai sint bagati in seama de nimeni. Pentru ca e culmea – un impostor care distruge un club sa fie aclamat acum drept salvator, dupa tepuirea creditorilor vechiului club si infiintarea unei clone noi. Renasterile cluburilor de fotbal se fac tot timpul fara fostii patronii gropari. Nu mai amintim de faptul ca booveanul nu are nici un drept legal la brandul Universitatea Craiova, acum in proprietatea definitiva, certificata de justitie, a unei institutii publice, clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova.

 

Noua clona a copiilor lui Mititelu fura fara rusine atunci cind foloseste baza sportiva a Consiliului Judetean Dolj

De aproape un an, noua farsa fotbalistica a familiei Mititelu foloseste pentru antrenamente si jocuri de liga 4 baza sportiva “Aripile”, aflata in proprietatea  Consiliului Judetean Dolj. In decursul acestui an, farsa booveana a comis repetat si fara rusine un furt de identitate si de marca, pagubitul find clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova. Cum acest furt se produce pe o baza sportiva aflata in proprietatea publica, practic Consiliul Judetean Dolj ar fi complice la un furt in care victima este o alta insitutie publica, clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova.

Prima dovada a acestui furt este dintr-o captura video la un interviu acordat de catre “antrenorul” Turcu, unul dintre sclavii booveanului (https://jurnaldecraiova.ro/fotbal-ovidiu-turcu-antrenor-fc-u-craiova-la-finalul-meciului-din-cupa-romaniei/), interviu inregistrat in incinta bazei “Aripile”. Pe peretele din spatele “antrenorului” se face referire la marca Universitatea Craiova – fara acordul clubului sportiv de drept public Universitatea Craiva. Acea stema este o facatura marca Mititelu : booveanul a luat stema originala cu leul, cea purtata pe tricouri de catre Craiova Maxima si de catre echipa orasului de liga 1, la care a adaugat cuvintul “Universitatea”.

Treningurile angajatilor lui Mititelu folosesc si ele marca “Universitatea Craiova” – captura video de mai jos arata ca “FC Universitatea Craiova 1948” este scris pe spatele acestor echipamente “oficiale”. Evident ca folosirea numelui “Universitatea Craiova” este ilegala.

Ultima dovada de furt comisa pe baza “Aripile” de catre noua clona booveana este suprinsa pe acest clip video (postat pe 22 septembrie 2017) : https://www.youtube.com/watch?v=9OXYzuOkuJM

La minutul 7.53 crainicul clonei familiei Mititelu inducea in eroare audienta de pa stadionul Consiliului Judetean Dolj spunind clar ca acolo joaca “FC Universitatea Craiova”, evident o minciuna de proportii si inca o folosire ilegala a marcii Universitatea Craiova (instanta a anulat orice marca FC Universitatea Craiova, admitind ca doar clubul sportiv de drept public are dreptul de a folosi marca “Universitatea Craiova” cu sau fara „FC”).

 

Consiliul Judetean Dolj – complice la furt din averea statului roman ?

In acest moment, exista dovezi clare ale furtului comis de catre SRL-ul familiei Mititelu pe baza “Aripile”. Practic Consiliul Judetean Dolj a devenit complice la acest furt – permitind accesul unei entitati care atinge interesele clubului sportiv de drept public Universitatea Craiova, unicul proprietar legal al brandului “Universitatea Craiova”. Consiliul Judetean Dolj risca sa fie dat in judecata si silit sa plateasca despagubiri clubului sportiv de drept public pentru facilitarea acestui furt. Aceste despagubiri ar fi platite din fonduri publice ! Orice arena sportiva privata sau publica din Romania risca sa fie data in judecata, daca va permite accesul clubului boovean, club care foloseste ilegal brandul Universitatea Craiova. In orice tara din lume, daca o entitate faciliteaza/permite un furt in incinta proprie, acea entitate este responsabila in fata legii.

Urmatorul pas : interzicerea accesului clonei boovene pentru totdeauna pe baza “Aripile”

Dovezile clare de furt ar trebui sa convinga conducerea Consiliului Judetean Dolj sa interzica imediat accesul noului SRL boovean pe baza sportiva in discutie. Clubul sportiv de drept public Universitatea Craiova ar trebui sa trimita notificari scrise oricarei arene sportive care va permite accesul clonei boovene, pentru ca orice arena poate fi data in judecata ca si complice la furtul de marca pe care-l comite noul SRL al clanului Mititelu.

Baza sportiva “Aripile” este la dispozitia oricarui cetatean din Craiova – dar nu ar trebui sa fie la dispozitia hotilor dovediti ! Accesul hotilor dovediti trebuie interzis pentru totdeauna.

 

 

Related posts

One Thought to “Noua clona booveana incalca legea pe stadionul “Aripile” al Consiliului Judetean Dolj : alungati-o !”

  1. Ady

    Oficialii clubului sa ia masuri. Exemplu steaua.

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.