Noua firmă a lui Mititelu are deja datorii

Firma U Craiova SA are deja datorii de zeci de mii de Euro la primaria Severin !

Bomba la Craiova ! Noul club al familiei Mititelu „U Craiova SA”, fondat in 2013, are deja datorii de zeci de mii de Euro ! Suporterii sint inca o data pacaliti de boovean – si vor fi nevoiti sa acopere datoriile facute de Mititelu”.

Partea hazlie este ca asa i-a pacalit Mititelu pe cei de la Severin in 2013 – cum Fotbal Club U Craiova avea datorii deja la Severin, Mititelu a pacalit orasul Severin si contribuabilii de acolo cu noua clona U Craiova SA – o clona închiria stadionul şi alta juca pe stadion.

Judecătoria Dr.Tr.Severin a obligat recent U Craiova SA să plătească primăriei din localitate suma de 74.598,92 lei reprezentând contravaloarea chirie neachitată pe perioada august 2013-aprilie 2014 şi 19.738,09 lei reprezentând penalităţi de întârziere. Sentinţa este supusă apelului. 

Această metodă de a păcăli a mai folosită de Mititelu si în trecut când, pentru că avea conturile blocate de fisc, a încasat drepturile TV pe o altă societate cu nume asemănător. Este surprinzător că în acest caz procurii nu s-au sesizat, deşi este în mod evident o sustragere de sub sechestru a unor sume de bani, poate chiar o inşelăciune.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.