Imagini din cantonamentul din Malta

Lotul Universității Craiova se va reuni miercuri, 4 ianuarie, la ora 17:30. După reunire va urma primul antrenament de acomodare. A doua zi, joi, 5 ianuarie, este programată vizita medicală, la Craiova, după care spre seară se va pleca spre București.

Vineri dimineața, 6 ianuarie, lotul se va îmbarca în avion cu destinația Malta, locul ales pentru cantonamentul iernii, acolo unde se va sta până pe data de 27 ianuarie.

Imediat după aterizare se va desfășura o ședință de antrenament pentru acomodarea cu temperaturile din Malta, iar seara, de la ora 19:00, va avea loc partida de verificare cu Borussia Moenchengladbach, locul 14 în Bundesliga, cu um palmares impresionant, cinci titluri, trei cupe ale Germaniei și o supercupă, iar pe plan internațional și-a trecut în cont de două ori Cupa UEFA.

Alte meciuri de pregătire se vor mai disputa cu Fortuna Dusseldorf (locul 8 în liga secundă germană), FC St. Gallen, ocupanta locului șase în Superliga din Elveția, FC Hibernians, care a cucerit campionatul în Malta de zece ori, Terek Grozny (locul 4) și Krîlia Sovetov Samara (locul 12), ultimele două din Rusia.

Lotul va fi cazat la DB San Antonio Hotel din Qawra, St. Paul’s Bay.

 

 

Related posts

2 Thoughts to “Imagini din cantonamentul din Malta”

  1. Rodion

    Sper ca situatiile lui Madson, Nuno si Kay sa fie rezolvate, pentru a avea un lot complet in pregatiri. La capitolul veniri e liniste, agitatie doar la plecari. Sa nu uitam ca ne mai trebuie o victorie pentru a ne asigura playofful, cu un lot subtire si subtiat va fi greu.Cat despre titlu si alte vise nu ne facem sperante, nu sunt bani pentru performanta. Bine ca am scapat de Boovean, bine ca nu retrogradam, dar nu asta este spiritul Stiintei! Nea Marcele, fa ceva! Hai sa nu ne mai boovenizam inca un sezon!!

  2. m

    Sa nu ne pripim cu concluziile. Avem o conducere administrativa si tehnica profesionista si sigur va fi asigurat un lot de calitate indiferent daca jucatorii in cauza nu si prelengesc contractele.M.P a adus jucatori de calitate in L 1 la toate echipele unde a activat iar daca Rocha si comp. nu doresc prelungirea nici nu trebuue insistat pentru ca inseamna ca nu au sufletul la echipa iar suporterii ii vor taxa. Forta Stiinta!

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.