Radoslav Dimitrov alb-albastru?

Radoslav Dimitrov a fost transferat de Universitatea Craiova

Desi aceasta stire nu a fost confirmata oficial de catre Universitatea Craiova se pare ca bulgarul in varsta de 28 de ani a semnat un contract cu Stiinta valabil 3 ani si jumatate. Aceasta informatie a fost insa confirmata de catre patronul celor de la FC Botosani club de care apartinea jucatorul, moldovenii ar urma sa incaseze 50.000 de euro plus 10% dintr-un viitor transfer al acestuia.

Fundasul dreapta bulgar a mai evoluat in cariera sa la echipe precum Lokomotiv Plovdiv sau Levski Sofia. Pentru moldoveni a evoluat 2 sezoane in Liga 1 timp in care a strans 48 de prezente plus trei meciuri in preliminariile Cupei Uefa. Practic, dupa mutarea lui Briceag in banda stanga, Universitatea isi asigura flancul drept al apararii acolo unde Dimitrov, cel mai probabil, se va impune drept titular in fata tanarului Vladoiu dar si in fata lui Dumitras jucator ce a avut aparitii sporadice in echipa alb-albastra.

Probabil in cursul zilei de maine bulgarul va fi prezentat oficial el urmand sa se alature lotului alb-albastru in cantonamentul din Malta.

 

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.