Rezolvă Marcel Popescu ?

Când rezolvă Marcel Popescu problema denumirii Universității Craiova la LPF ? Craiova-Maxima.ro demontează manipularea LPF și oferă soluții concrete de eliminare a minciunii la adresa Știintei.

Terfelirea Universitatii Craiova la LPF si în presă

Site-ul LPF e un exemplu de minciună și manipulare în ceea ce privește denumirile cluburilor românești din prima ligă; acest fapt este vizibil observând lista cluburilor de liga 1 și clasamentul campionatului precedent de pe site-ul oficial al ligii profesioniste de fotbal. Site-ul LPF creează branduri noi și le distruge pe cele existente. Nu e de mirare că presa sportivă bucureșteană, cel puțin incompetentă dacă nu și rău voitoare, continuă masacrarea Universității Craiova inițiată, în primul rând pe site-ul LPF, site-ul oficial al competitiei din liga 1.

Numele oficial al societatii pe actiuni craiovene din Liga 1  este Clubul Sportiv U Craiova SA, asa cum prezintă site-ul FRF în lista cu membrii afiliați din liga 1 :

nume_club_frf

Societatea de liga 1 din Craiova, Clubul Sportiv U Craiova SA are acordul scris al clubului sportiv Universitatea Craiova in a folosi denumirea, culorile, stemele si palmaresul istoric al UNIVERSITĂȚII CRAIOVA ! Ni se pare normală denumirea acestui SA – pentru ca acționarii acestuia să nu se poată considera proprietarii brandului Știintei, ci doar utilizatorii acestui brand atâta vreme cât se respectă înțelegerea cu clubul sportiv de drept public. Brandul Stiintei nu a fost vândut sau cumpărat niciodată; acesta a fost finanțat vreme de aproape 50 de ani din bani publici – nu poate fi niciodată proprietatea unui impostor sau a copiilor copiilor lui.

LPF refuză să folosească denumirea “Universitatea Craiova” în comunicari oficiale, deși același for a acordat în trecut acest nume unor SRL-uri obscure finanțate de Dinel Staicu și Adrian Mititelu. Cine a știut că fostul SRL boovean s-a numit o vreme în acte UnivStiinta, când LPF o denumea automat Universitatea Craiova, desi nu avea dreptul de a folosi acest nume ? Deci LPF a fost mumă pentru Mititelu, dar ciumă pentru renașterea Universitatii Craiova ?

Cum crează LPF noi branduri în Liga 1

Site-ul LPF crează noi branduri în timp ce masacrează zilnic brandul Stiintei, prezentând Universitatea Craiova drept CS U Craiova; nu Universitatea Craiova, nu C.S. Universitatea Craiova, nici macar Clubul Sportiv U Craiova, ori U Craiova.

Câteva exemple de re-branding LPF sunt detaliate mai jos :

Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu este prezentat de LPF respectând aceleași reguli de masacrare folosite in cazul denumirii Craiovei. Echipa din Târgu Jiu nu este CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu si nici macar CSPL Târgu Jiu. Cei de la LPF selectează din denumirea completă a acestei societăți doar Pandurii Târgu Jiu. Care este motivul ?

nume_club_frf

De fapt LPF folosește numele brandului “Pandurii Târgu Jiu”, adică denumirea de pe stema OSIM – nu denumirea completă a societatii sportive !pandurii

In cazul Craiovei, denumirea de pe stema OSIM este “Clubul Sportiv Universitatea Craiova”, dar LPF nu foloseste aceasta denumire pe site-ul oficial. LPF utilizează o unitate de măsură pentru Craiova și o alta pentru echipa din Târgu Jiu – incredibil !

De fapt, aproape fiecare club beneficiază de re-branding pozitiv de la LPF – doar Universitatea Craiova are numele și brandul masacrate după reguli unice.

Ultimul exemplu de re-branding pozitiv, marca LPF, se referă la clubul Timișoarei, retrogradat la finele campionatului trecut:

nume_club_poli

Site-ul LPF uită literele ACS din denumirea clubului timișorean si îl prezintă drept Poli Timișoara – adică denumirea din stema OSIM.

Ca si în cazul echipei din Târgu Jiu, site-ul LPF folosește denumirea de pe stema OSIM a Timișoarei – adică ceva ce este refuzat Craiovei!poli

Solutii de eliminare a minciunii LPF

Marcel Popescu poate rezolva problema Craiovei, dacă se dorește cu adevărat așa ceva. Craiova-Maxima.ro prezintă în acest material dovezi clare ale minciunii LPF. Cum se poate rezolva aceasta problemă ? Soluția e simplă. Adunarea Generala a LPF stabilește reguli clare de prezentarea pentru denumirile oficiale ale cluburilor în documentele LPF – aceleasi reguli pentru toate cuburile. Se poate implementa un set de reguli simple, de exemplu:

  • Fiecare club poate decide denumirea prezentata in comunicari oficiale ale LPF : denumirea SA (a societatii pe actiuni) sau denumirea de pe stema OSIM; este normal ca un club sportiv sa-si administreze brandul si imaginea in competitiile oficiale.
  • Fiecare club poate decide daca anumite litere – CS = Clubul sportiv, de exemplu – din denumirea de pe stema OSIM sau denumirea SA pot fi folosite sau nu in comunicari oficiale (Site-ul LPF prezinta echipa din Tirgu Mures drept ASA Tirgu Mures, desi denumirea completa este AS FC ASA 2013 Tirgu Mures – deci literele “AS FC” si anul “2013” sint eliminate de LPF din denumirea clubului muresean; de ce, ca in cazul Craiovei, echipa din Tirgu Mures nu e denumita drept ASFCASA Tirgu Mures ? Probabil pentru ca brandul ASA e mai atractiv in presa ?).

Il așteptăm pe Marcel Popescu să ridice si sa rezolva aceasta problema. Minciunile si manipularile LPF sint strigatoare la cer. Iar sursa acestor minciuni este absența unor reguli clare, aceleași pentru toată lumea. Marcel Popescu – mingea e în terenul tău !


 

Related posts

One Thought to “Rezolvă Marcel Popescu ?”

  1. […] LPF continuă să facă același re-branding jenant remarcat recent de craiova-maxima.ro. Practic LPF prezintă aproape toate echipele din prima liga cu nume atractive (C.S. […]

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.