Sah mat: Stiinta are mai multi spectatori decit fostele echipe ale lui Netoiu si Mititelu !

Presa sportiva a publicat pe 14 februarie 2019 – https://www.fanatik.ro/fanii-olteni-aproape-de-a-dobori-un-record-istoric-cea-mai-mare-audienta-din-ultimii-30-de-ani-18771242 – istoria audientelor de public pe stadionul Ion Oblemenco.

Universitatea Craiova, singura echipa care foloseste legal brandul Universitatea Craiova si stema cu leul a Craiovei Maxima (stema cu leul cu care au jucat pe tricouri Balaci si Ticleanu), are in campionatul trecut, 2017-2018, o medie de spectatori mai mare decit a avut vreodata fosta echipa a lui Mititelu (activa in fotbal in perioada 2005 – 2011). Si asta in conditiile in care liga 1 a pierdut multe dintre brandurile traditionale – Rapid, FC Arges, Petrolul, Otelul Galati, Universitatea Cluj, Sportul Studentesc etc. -, asta aducind un interes general mult scazut in competitie comparativ cu perioada in care a activat fosta echipa a booveanului. Unica si adevarata Stiinta are o medie de spectatori peste tot ceea ce a avut Mititelu, dupa cum se poate observa din tabelul audientelor de mai jos, publicat de presa sportiva din Romania.

In acest campionat, 2018-2019, Universitatea Craiova a intrecut in audientele de pe teren propriu si fosta echipa a lui Netoiu (activa in perioada 2000-2002).

Lovitura de gratie data lui Mititelu : fosta echipa a lui Netoiu a avut public mai numeros decit fosta echipa a booveanului !

Fosta echipa a lui Netoiu a activat pe stadionul Ion Oblemenco intre anii 2000 si 2002. Mititelu a patronat o alta echipa, intre anii 2005 si 2011. Intre anii 2000 si 2002 Mititelu a luptat din greu in culise sa saboteze proiectul lui Netoiu, cu scopul de a-l alunga din Banie pe acesta. Supriza mare este ca dupa ce l-a alungat pe Netoiu, noua echipa a lui Mititelu nu a reusit sa mai adune pe stadionul Ion Oblemenco audiente de public la nivelul fostei echipe a Sprincenatului dinamovist. Justitia din Romania a decis definitiv si irevocabil ca fostele echipe patronate de Netoiu si Mititelu nu au detinut brandul Universitatea Craiova si nu sint continuatoare ale clubului sportiv infiintat in 1948. Din acest motiv, in tabelul audientelor de public de mai jos, aceste foste echipe nu sint numite Universitatea Craiova.

Fostele echipe ale lui Netoiu si Mititelu erau societati diferite, fara legatura una cu alta. Fosta societate care a activat pina in 2002 a intrat in faliment in anul 2003 din cauza datoriilor uriase la bugetul de stat. In orice tara civilizata, daca un club nu-si poate plati datoriile intra in faliment si este automat retrogradat. Printr-o smecherie de proportii, la Craiova de fapt se infiinteaza o noua echipa dupa plecarea lui Netoiu, cu ZERO datorii la buget, si cocotata direct in liga 1 de catre FRF !

Platitorii de taxe din Romania au preluat datoriile la buget ale fostei echipe a lui Netoiu (acum in faliment), iar Mititelu s-a trezit patron de echipa nou nouta (infiintata in acte in 2002), fara datorii la buget dar cu „continuitatea sportiva” smechereasca, data de FRF printr-un loc chiar in liga 1 (ce echipa din Romania s-a infiintat vreodata in liga 1 ?). Acel loc de liga 1 nu a fost votat vreodata de catre Adunarea Generala a FRF, singurul organism care poate oferi wild carduri in situatii exceptionale. Daca Mititelu se dorea patron de echipa de fotbal in Craiova care sa se laude cu palmaresul facut de fostul club al lui Netoiu pina in 2002, de ce nu a cumparat fosta firma a lui Netoiu, sa-i plateasca datoriile la buget cum se intimpla in lumea civilizata si sa continue sa faca fotbal in mod onest ? Pentru ca in Craiova s-au intilnit atunci hotul (Mititelu) cu prostul (platitorii de taxe si impozite); prostii s-au trezit cu datoriile fostei echipe a lui Netoiu, iar hotul s-a laudat cu asa zisul palmares al lui Netoiu, proprietate a booveanului si a copiilor, copiilor lui. Adica unii iau pasivele (datoriile), si altii iau activele (asa zisa continuitate sportiva).


Audienta echipelor care au jucat pe stadionul Ion Oblemenco – preluata de pe Fanatik.ro (https://www.fanatik.ro/fanii-olteni-aproape-de-a-dobori-un-record-istoric-cea-mai-mare-audienta-din-ultimii-30-de-ani-18771242). Pe lista din Fanatik craiova-maxima.ro a adaugat detalii despre echipele care au jucat pe stadionul Craiovei. „Universitatea Craiova” este denumirea folosita pentru constructiile sportive care au folosit legal acest brand.

Related posts

Lăsați un comentariu

Vă mulțumim !

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.